Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamłodego

Kto ma niemowlę niejadka????????

Polecane posty

Gość mamamłodego

No i jak w temacie....Mały ma 8 miesięcy...i praktycznie kompletnie nic mu nie smakuje!!!! Nie chce mleka, kaszek, obiadków swoich(słoiczkowe to w ogóle nie przejdą),owoców, deserków.... Butelki nie zniesie, a jak widzi łyżeczkę to ucieka buzią.... Wyniki badania krwi ok, poza tym że może powoli być gorzej i anemia...w rozmazie EOZ. wyszły 6 % czyli 1 % powyżej normy...gastrolog zaleca serie badań szpitalnych bo nic "na oko" nie widać...:( Żadnych zmian skórnych, strasznie ruchliwy malec, rozwija się prawidłowo, ale bardzo drobny i wypadł z siatki centylowej....W zasadzie karmie go kaszkami na śnie bo inaczej nie ma szans:(:( Szpitala chce unikać jak ognia, bo już kretyni go leczyli na grzybice, na zapalenie gardła i na robaki....a z tego wszystkiego g...prawda bo nic nie poparte badaniami...ile ja mam mu jeszcze tej chemii ładować???? Nie mam pojęcia co zrobić...:(

Gość Kochane mamusie.
A co w takim razie je?

Gość mamamłodego
je zazwyczaj na śnie mleko z grysikiem, z jakąś kaszką.....ale mikro ilości....i pije soczek dość chętnie....i to na tyle...Reszta to przechodzi po jakieś 2 łyżeczki...

jeju,mój tez jest niejadkiem.raczej od zawsze :/ Juz miał dory okes na jedzenie,ale znów nie chce jeść.moje dziecko jest starsze,13 m-cy,waży ledwo 9kg... a twój ile waży?