Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam już siły...

Brak mi gotówki

Polecane posty

Gość nie mam już siły...

Jak do końca miesiąca nie znajdę roboty to pozostaje tylko stryczek. I wierz tu w boga w sroga chyba.

Gość uważaj uważaj
bo zaraz prześlemy Ci na konto

Gość nie mam już siły...
Co by to dało. Przesłał by ktoś 10 20 pln. Sam pokój + żarcie to ok 1 tyś. Na dzień dzisiejszy mam 1300pln. I mandat. No nic takie życie... Kiedyś już to mówiłem. Gdybym był kobietą to bym sie puszczał. A tak jest tylko do dupy.

Gość nie mam już siły...
a tak jestem facetem... zawsze mogę przecież popuścić kutaska :)

Gość nie mam już siły...
komu chłopie komu. Kto ci za chłopa zapłaci. Pomyśl. Jeszcze w dodatku nieurodziwego. Nie obdarzonego. Ba nawet niedoświadczonego. Chyba że jakiemuś gejowi bym się sprzedał..........tu jedynie jakiś rynek może być. Ale jak ktoś ma mi w dupe wkładać to ja jednak wolałbym stryczek.

Gość wheidfhw
obrzydzasz mnie, jeśli uważasz, że kobiecie tak łatwo się puścić z kasę. chyba kafe wyprało Ci mózg. i za co ten mandat, hę?

Gość nie mam już siły...
za przejście w miejscu niedozwolonym. Kobiecie raczej łatwo się puścić w czym problem.

Gość wheidfhw
problem w wielu rzeczach, idioto. a jaki problem dożyć do końca miesiąca? :classic_cool:

Gość nie mam już siły...
Do końca tego dożyje. Ale jak nie znajdę roboty. A na same dojazdy na rozmowy wydałem przeszło 300. No to skąd wezmę na opłatę za pokoj?? itd. Ja tam problemu nie widzę. Gdybym był kobietą popuszczał bym szpary równo i dokładnie. Poszedł na dobre studia stomatologia prawo medycyna. Dorobił się jakiegoś miszkania i gabinetu. Skończył z puszczaniem się. Potem zregenerował cipkę. I wmawiał jakiemuś frajerowi że dziewica.

Gość nie mam już siły...
Pomijam fakt że teraz w końcu jakbym znalazł to rozpoczoł bym pewnie od 1.09 i wypłatę otrzymał 10.10. Co daje równe 60 dni i ok 550 za pokój. Co daje 200pln na żywność i tel na 60 dni. Ide spać bo i tak nic nie zmienie.

Gość dafOlkaTolka
jakbyś naprawdę był zdesperowany to byś znalazł sposób. Co to za gadka "jakbym był kobietą"? - zatrzymasz się na jednym pomyśle, którego nie jesteś w stanie wykorzystać? i tym będziesz tłumaczyć bezradność. Sorry ale nie. Kombinuj jak się da, co możesz zrobić w swojej sytuacji. Choćbyś przez ten miesiąc miał zbierać 1. puszki, metal, makulaturę na sprzedaż, 2. żebrać = to są skrajne przykłady żeby przetrwać jak dosłownie nic nie masz. Ty masz jednak jakiś kąt, internet, więc opcji też więcej. może coś możesz sprzedać? może coś umiesz? Mandat sobie olej, bo jak nie masz kasy to i tak nic z ciebie nie ściągną. Nie widzę problemu. Myślisz, że co? musisz płacić? bo co? jak nie masz kasy, to nie masz i tyle. nie płacisz. nikt cie nie zabije za to. jak człowiek nie ma kasy, to zaciska zęby i kombinuje, a zawsze się znajdzie sposób. za to nie pieprzy od rzeczy, co by było, gdyby był kobietą itd... widać bardziej ci sie nudzi niz jestes zdesperowany

Gość rahullla
prostytutki plci oboja to czesto nie sa zadne adonisy i afrodyty-a maja wziecie -