Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowamama3tyg

Bol lewego migdalka nie gardla jak sobie poradzic?

Polecane posty

Gość nowamama3tyg

hej:) 1,5 tygodnia temu dowiedzielismy sie ze zostaniemy rodzicami:) pomimo zycia wywroconego o 180st nasza radosc z mezem jest niewyobrazalna:) duzo czytam na wzglad ze jestesmy w uk nie mam dostepu do naszej pl medycyny:( od 2dni boli mnie lewy migdalek, bol jest jako tako znosny ale coraz wiekszy gardlo jest ok tylko ten migdal:( .... zawsze stosowalam tantum.verde w sprayu i przrchodzilo od reki ale teraz wiem ze nie bardzo moge... pomozcie cos dziewczyny...

Gość fryturra
Zastosuj tantum, lepsze od czegokolwiek innego.

Gość uhmmm@#%
tantum do ssania mi dali w aptece jak bylam w 3 mcu. I jeśli mogę się podłączyć - karmię piersią, a od rosnącej ósemki boli mnie ucho :/ gardło też, ale to pół biedy, ucho mnie martwi, żeby się zapalenie nie zrobiło :/ Jest coś bez recepty czym mogę je potraktować?

Gość nowamama3tyg
kurde to juz nie wiem,na forum wyczytalam ze absulutnie nie wolno tantum verde brac w ciazy... sama ulotka tez mowi zeby lepiej nie brac... wrrr mam spray i tabletki... mnie spray zawsze bardziej pomagal...

Gość uhmmm@#%
na wszystkich ulotkach tak piszą, bo żadna ciężarówka zdrowa psychicznie nie da na sobie leków testować, wiec nie są testowane. Ale to przecież działa miejscowo. Ja bym psiknęła. W sumie jak się zrobi zapalenie gardła i bez antybiotyku nie da rady, to będzie znacznie gorzej. Jeszcze możesz szałwią płukać. Albo jakiś płyn antyseptyczny do miejscowego stosowania, coś jak polski dentosept zastosować.