Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obuwie dla 6sciolatka

jaki rozmiar obuwia jesiennego nosza wasze 6scio letnie dzieci?

Polecane posty

?

Gość fryturra
32

Gość mieszkam za granica
Hmmm...moj 3.5 laek nosi 30. Chyba jednak ma duza stope :)

Gość Mamiinka
zawsze o rozmiar większe niż sandały z lata.

Gość ljvhjvjh
Mój syn ma 6,5 roku i na jesień planuję mu kupić buty w rozmiarze 33 :) Pozdrawiam :)

Gość Natalina/ mama
Mój ma 6 ur we wrześniu. Stopa rozmiar 28/29 Ale on ogólnie jest drobny :o ma 110!!!!! i waży 19kg Dziwne to, bo urodził się 4.100kg :o ile ważą wasze 6l?

natalina/mama u mnie bardzo podobnie z wagą i wzrostem dziecka - ma 6 lat a wyglada na max 5

Gość nie lubie proszkowej
Mój sześciolatek 111cm a waga 18.6kg lekarz mówi ze jest w normie. Teraz jest bardzo duzo dizeci grubych, ale co się dziwic jak niektóre mamy podają roczniakowi cole i czipsy?! W przedszkolu syna 3dziewczynki maja tak duze zmiany hormonalne że dosłownie rosną im piersi :o !!! MASAKRA wole zdrowego chudzielca.

i ma 109 cm i waży 18-19 kg więc w sumie może wcale nie taka niska? Skoro wasze dzieci mają podobną wagę i wzrost. Choć mnie się wydaje że ona taka bardzo szczupła to nie jest, ale to pewnie taka jej budowa bo wagę ma ok.

Gość 123 anik
Moj syn konczy 5 lat - toa na jes but tez sie wypowiem w temacie :)). Nr buta na jesien kupiłam 30, a wzrostem jest na 75 centylu, wagowo 50 centyl.

Gość 123 anik
... "toa na jes but ..." - hmmm , nie wiem co chciałam przez to powiedziec :):):)

123 anik :D :D :D

Gość inesines666
Mój 5-latek ma rozmiar 29. Choć ostatnio kupiłam mu w Magdalence w Bochni nowe buciki 30, bo maluch szybko rośnie.. :-)

Gość moja skończy 5 w listopadzie
I teraz nosi buty roz 27. Wzrost 109cm i 21,5kg wagi. Żeby nie było, nie jest gruba :) Więc czasami sięzastanawiam skąd ta waga :P

Gość to moja
moja konczy 5 lat w listopadzie i rozmiar buta jest 29 a ciuchy kupuje na 122, waga 22 kg

moja skończy 6 lat we wrześniu rozmiar buta 27/28 rozmarówka ciuchów: - bluzki - 104 - spodnie - 116 wzrost teraz jakieś 112cm waga jakieś 19,5kg

Gość mój 6l 121cm
Niektóre 6l w przedszkolu są tak wielkie że wygladaja jak opóznione w rozwoju poubierane w te różowo- bajkowe kreacje. To chyba nie jest normalne by niespełna 5l dziewczynka miała 122!

Gość izaMFNG
w maju skończył 6 roz buta 28 wzrost 120 cm waga 22 kg (waga utrzymuje się od ok 2 lat)

Gość to moja
normalne jesli rodzice sa wysocy :) maz ma 195 a ja 175 to dziecko tez jest wysokie . Co w tym dziwnego?

Gość mój 6l 121cm
wg siatki centylowej optymalna wysokośc ciała 6l ( 50decyl) to 116! a Ty mi piszesz o 5l która w sumie nawet tych 5l nie ma ze ma 122! tu nie chodzi o wzrost rodziców, ja takie dziecko bym badała pod kontem hormonó, sprawdzała wiek kostny lub obawiała sie jakiegoś guza przysadki :o ja karłem i mąz też nie jestsmy ja-176cm a mąz 189, jednak taki wzrost powinien budzic niepkoju, siatki centylowe nie wzieły sie z dupy