Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mast082

Odmowilem spotkania z dziewczyną

Polecane posty

Gość mast082

Cześć, jakoś w kwietniu dziewczyna co siedziała przede mną na zajęciach zaproponowała mi bym do niej wstąpił bo widuje mnie w okolicy, a kilka dni przed tym pytała czy mam kogoś. Zostałem zaproszony i pokrecilem trochę nosem i Odmowilem. Nie byłem świadomy tego błędu dopiero w lipcu do mnie dotarło 'cos ty kur zrobił'. Od siebie dodam, że dziewczyna jest bardzo inteligentna i ambitna i przy tym ładna i strasznie sympatyczna. Teraz pluje sobie w twarz bo najprawdopodobniej odrzxuilem uczucia super dziewczyny. Z tego co pamiętam to kilka razy dziewczyna odwzajemnila mój uśmiech gdy mijalismy się ale z mojej strony był to wtedy czysto przyjacielski uśmiech a teraz ta dziewczyna nie daje mi spokoju i ciągle o niej myślę. Da się jeszcze cos z tego zrobić?

Gość Dasertyn
Niby skąd mamy o tym wiedzieć?

Gość piątek..
nie zdradziles jeszcze nam dlaczego pokreciles wtedy nosem i odmowiles?. Cos musialo byc na rzeczy.... wszak nie codzien z takim wyjsciem incjatywy z strony kobiet spotykamy sie

Gość dissolved girl
:D to było w kwietniu, dotarło do Ciebie co zrobiłeś w lipcu, i zastanawiasz się co dalej a tu już sierpień? :D Gratuluję tempa :D

Gość mast082
W sumie to nie wiem dlaczego Odmowilem chyba dlatego ze nie chciałem być w związku tak ogólnie. W sumie ta propozycja tak po mnie splynela nie zdawałem sobie nawet z tego sprawy, że ona chciała chyba czegoś więcej. A przypomniałem sobie o tym w lipcu gdy rozmawiałem ze znajomym to tak ni stąd ni z owad to mnie uderzyło. Teraz ciągle o tym myśle i tego żałuję, że zmarnowalem cos takiego co mogło być super. Jak myślicie są jeszcze jakieś szanse?

Gość t7@+1
Nie wiem

Gość bua hha ha haha hh ahh ahh
musisz być mentalnym prawiczkiem. Witaj na forum wśród twych braci :classic_cool: żeby rozpamiętywać jeden usmiech i 2 słowa sprzed pół roku :O

Gość wyszlo chamskoooo
pewnie sie czuje urazona i musialbys sie wkupic w jej laski, ale da sie to jeszcze odratowac;) kup jej kwiaty to zmieknie z miejsca, podaruj czekoladki, nagraj jej plyte z piosenkami itd kobiety uwielbiaja takie gesty a w dzisiejszych czasach sa one w zaniku.

Gość buquile
Kolego, wbrew opiniom samych kobiet, olanie kobiety, nie jest nieatrakcyjnym zachowaniem. Oczywiście ze masz szanse. Polecam bezpośredni cios: zapytaj ja prosto z mostu czy pójdzie z toba na kawę. uwierz mi, ze jak nikogo nie ma, a była toba zainteresowana - na pewno pójdzie. Gdy kogoś ma, to odmówi a ty będziesz wiedział na czym stoisz. Tylko broń Boże nie przepraszaj ją ze wczesniej stchórzyłeś, zachowuj się jakby nie było tamtej sytuacji, jakbys ją słabo pamietał.

Gość Sleeping_pill
Zamiast się zastanawiać zacznij działać.

Gość mast082
To będę liczył na przypadkowe spotkanie sam je prowokujac i rozmowa pójdzie z górki tak myślę. Bo nie chce do niej dzwonić czy pisać przez fb i tak się umawiac - wydaje mi się to bez sensu i wole w 4oczy gdy będziemy rozmawiać i w ten sposób zaproponuje jakieś spotkanie. Teraz sobie zdałem sprawę, że zachowałem się gorzej Niż źle-dziewczyna się pewnie starała denerwowala a ja ją z bywam jak jakiegoś psa... Kurcze...

Gość Sleeping_pill
Jak będziesz czekał na przypadek to możesz się spóźnić. Jak jest ładna, miła i mądra to szybko znajdzie adoratora.

Gość hgfhfghfh
To będę liczył na przypadkowe spotkanie sam je prowokujac i rozmowa pójdzie z górki tak myślę. hahaha powodzenia :)

Gość buquile
"pewnie starała denerwowala a ja ją z bywam jak jakiegoś psa... Kurcze..." Oj widze, że nie masz dośw z kobietami. Zdziwisz sie, ale to jak ją potraktowałeś w jej oczach nei jest wcale złe tylko ona mysli że nie była dla ciebie atrakcyjna, bo masz lepszy wybór. To znakomicie podnosi twoja wartość, jak kobieta się o ciebie stara a nie ty o nią. Jesli się z nią umówisz nie pokazuj ze przyszedłes z podkulonym ogonem. Spodziewaj sie pytania jednak "dlaczego teraz a nie wtedy" wiec przygotuj sobei odp zawczasu

O ile w ogóle jeszcze będzie wolna. Różnie może zareagować, jeśli przyznałeś się, że nei masz dziewczyny i ją zbyłeś może być trudniej. Niektóre lubią osoby zdecydowane i wiedzące czego chcą a Ty na takiego nie wyglądasz. Bo co, nagle po miesiącu znowu Ci się odwidzi?

Gość mast082
Mam nadzieje ze ja spotkam i rozmowa jakoś pójdzie, wtedy to już z górki powinno być. Czyli mam przed nia grac ze to ja jestem góra i nic złego w stosunku do niej nie zrobiłem?

Gość buquile
"Czyli mam przed nia grac ze to ja jestem góra i nic złego w stosunku do niej nie zrobiłem? " Dokładnie.

Zależy jaka ona jest. Ja bym Ci poradziła byś był po prostu sobą, nie miał postawy uniżonej, ale też byś nie zgrywał cwaniaka. I jak odmówi Ci, spróbuj znowu. Wtedy zobaczy, że serio zalezy Ci na kontakcie z nią a nie po prostu nudzi Ci się i np. chcesz coś pobzykać. Ale to tylko moja opinia.

Gość mast082
To nic nie wspominać na ten temat tylko zachowywać się jakby tamtej sytuacji w ogóle nie było, tak? Mam nadzieje, ze będzie ok, jeżeli ona miała odwagę to ja mam nie mieć? Czasem lepiej zaryzykować i potem pić szampana.

Gość ehh0(=.
Próbuj ale watpie