Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olbrzymka .

Walka ze słabościami. Zaczynam 9.08.2012

Polecane posty

Gość olbrzymka .

Dzień dobry witam z rana wszystkich .Czy znajdą się tutaj jakieś kompanki do wspólnego odchudzania,wspierania się i dążenia do celu ? Jeśli tak to zapraszam Przede wszystkim odstawiam fast foody , parówki , napoje gazowane wstyd się przyznać ale jem znikome ilości warzyw i owoców więc chciałabym aby to od teraz się zmieniło Jakiś czas temu zupełnie przestałam się ruszać i efekty tego nic nie robienia + niezdrowe odżywianie dały efekt..obecnie ważę 80 kg i stan mojej skóry pozostawia wiele do życzenia Nie chcę chudnąć drastycznie (głodówka)a raczej jeść mniejsze porcje,warzywa,owoce,woda mineralna,ćwiczenia,więcej ruchu chcę wytrwać w postanowieniu!:) zapraszam

Witaj, ja właściwie jestem na końcówce odchudzania ale kiedyś tak jak ty jadłam parówki, frytki, chipsy, trochę słodyczy, pizza, białe pieczywo i tłusto. Jadłam tak w ciąży i po ciąży. A warzywa i owoce to właściwie nie istniały w mojej diecie, ruch to samo, jak pracowałam było ok i mogłam jeść te świństwa a od kiedy siedzę w domu tyłek rósł ;) Ja zaczynałam z wagą 77kg teraz mam 63kg i czuję się i wyglądam super, nawet nie mówię o figurze ale stan skóry się poprawił. Ja jestem na south beach, polecam bo nie głodujesz i nie rezygnujesz z normalnego jedzenia, jedynie zmieniasz nawyki żywieniowe a przede wszystkim jesz warzywa ;) Masz link do diety nie namawiam, lepiej się porozglądaj za odpowiednią dla siebie żebyś dała radę wytrwać ;) Powodzenia http://www.dietasouthbeach.biz.pl/

Gość olbrzymka .
Gratulacje!!! Motywacja do działania :)