Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cizia_mizia

Czy znacie ladne dziewczyny, z ktorymi nikt nie chce byc w zwiazku??

Polecane posty

Jak w temacie. Czy znacie jakies ladne dziewczyny, czasami bardzo ladne, z ktorymi faceci chca sie spotykac i sypiac, ale jesli przychodzi do rozmowy o czyms wiecej to facet ucieka?? Jestem jedna z takich dziewczyn i nie wiem, moze cos jest ze mna nie tak? Czy trafiam na samym idiotow? Co wydaje mi sie srednio mozliwe. Zeby nie bylo, byli tacy, ktorzy chcieli byc w zwiazku, ale ja nie bylam zainteresowana.

Zwial jak sie spytalam czego ode mnie chce. Zadalam proste pytanie : czego Ty ode mnie oczekujesz. Zaczal sie wymigywac brakiem czasu, ze mu sie podobam, uwielbia czas ze mna spedzac i mnie jako osobe uwielbia. Ale nie ma czasu bo szkola. Szkole zaczyna za 2 miesiace ;-)

Gość dorodna łania/
może jesteś zbyt natarczywa, za szybko chcesz związku, deklaracji

Fik ja spytalam o pierwsze spotkanie. O drugie i wszystkie nastepne pytal on. Kobieta moze byc napalona bez wzgledu ta to, czy to ona zagada, czy nie. Latwa? Chyba raczej odwazna.

Kazdy jeden facet, ktorego znam, gratulowal mi, ze jestem tak odwazna i podeszlam i zagadalam. Zaden nie odebral tego jako bycia latwa...

Gość dslkflkjdsf
mam podobna sytuacje. ostatnio bylam swiadkowa na slubie przyjaciolki - wodzirej byl w szoku, ze razem z innymi pannami bralam udzial w lapaniu wianuszka. przez facetow jestem odbierana jako za wysoka polka dla takiego przecietniaka jak on sprawiam tez ponoc wrazenie osoby ktora i tak ma ulozone zycie, meza dzieci mimo ze nie nosze obraczki wielu facetow na informacje ze jestem sama reaguje tez czesto" gdzie ty sie taka uchowalas?" :O coz ..moze kiedys jakis odwazny sie znajdzie

Fiku mikuuu watpie. Jak napisalam o pierwsze spotkanie spytalam ja, ale o kazde nastepne tylko i wylacznie on. A troche sie tez wykazac musial, zebym spotkala sie z nim drugi raz.

Gość Te okulary są nietwarzowe.
Jeśli chodzisz w nich na co dzień, to już znamy odpowiedź.

Fiku mikuuu Ty zdanie na moj temat sobie wyrobilas po zdjeciu, na ktorym niczego nie bylo widac, ale uznalas, ze jest erotyczne i ze jestem latawica i latwa. Fiku odbic pileczke i zaczac Cie wypytywac co znazy 400 tematow, na ten sam temat, zalozonych przez Ciebie? O czym swiadcza?

Gość aaaaaaaaaagava
ja tak miałam, dziwili sie że sama, taka rozrywkowa, taka przebojowa, taka towarzyska ... troche flirtu, troche imprez... ale jakoś chętnych do związku nie było. :O ( tzn czasem byli tacy którzy może chcieliby związku, ale mi się nie podobali :P ) ..ponoć sprawiam wrażenie takiej "za wysokie progi.." ..choć ja tak nie uważam :O ..no ale może tak jest i się krępowali jakoś i woleli nie angażować :O a ja w związku daję z siebie duuużo ! więc jakże niesprawiedliwe może być powierzchowne wrażenie i wydana na tej podstawie opinia :O aktualnie jestem w związku, jakoś tak się udało, ze trafił sie facet dość zdeterminowany , szukający ZWIĄZKU i poważnej relacji . no więc jesteśmy razem ale dłuuugo się męczyłam z pytaniem cisnącym się na usta "co ze mną nie tak???! " ;)