Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cizia_mizia

Czy znacie ladne dziewczyny, z ktorymi nikt nie chce byc w zwiazku??

Polecane posty

Gość patrasekk
pewnie masz jakies inne wady, a on byl dobrze wychowany i nie chcial ci robic przykrosci:)

Gość Wielki Elektronik
jak to nie twoje to może wrzucić

Gość patrasekk
albo moze jestes nudna, albo masz slabe poczucie humoru?

Gość Wielki Elektronik
ciziu_miziu bo nie chce się wiązać na dłużej, dopóki spotykałaś się z nim na numerki to było mu dobrze a jak zadałaś mu pytanie o was to się wycofał

Fiku jak mozesz mowic, ze mam taki i siaki charakter skoro mnie nie znasz? Mam jakies wady, ktore znosil przez okolo 20 spotkan? :D

Gość Wielki Elektronik
nie kłóć się z fiku bo ona jest głupia, siedzi tutaj całe dnie od roku czy iles tam i ciagle marzy o brunecie w okularach, a jak sie do niej napisze to nawet nie chce rozmawiac, bo sie ma za niewiadomo jak wazna ksiezniczke

Gość patrasekk
cizia mizia: ludzie potrafia znosic wady drugiej osoby nawet po kilka lat:) 20 spotkan da sie przezyc, jesli byl seks:)

cizia_mizia nie słuchaj tej kretynki fiku miku. Od początku tego tematu jak czytam jej wypowiedzi to włos mi się jeży na głowie. Jak można być taką idiotką? cizia czytałem nieraz to co piszesz na kafe i wydajesz mi się być spoko babką w przeciwieństwie do tej zapatrzonej w siebie fiku.

Gość patrasekk
no to moze dlatego odszedl? moze wydalas mu sie oschla w tych sprawach, albo slaba w lozku

Ok. Spotykalismy sie miesiac, byl seks, pozniej znowu miesiac. Wiedzial, ze przez najblizszy miesiac nie bede z nim sypiac. Bywa 🖐️ Po moim pytaniu o oczekiwania zwial.

Ja myślę że Ty za bardzo naciskasz. Bo faceci mają jakoś tak dziwnie w głowach "poukładane" że robią na opak. Ty chcesz z wiązku - to on nie. Ty nie chcesz - to on chce. Przynajmniej taka jest moja teoria. Na mnie się sprawdza. Nie chcę się z nikim wiązać. Im bardziej ja nie chcę tym bardziej druga strona chce. Wszystko to popieprzone :)

Wlasnie nie naciskalam. Spotkalam sie z nim, zadalam jedno proste pytanie. Czulam jakby mi plaskacze strzelal mowiac rzeczy, ktore powiedzial. Zostawilam go w tym parku i poszlam do domu po 4 minutach. Nie dzwonie, nie pisze.

Gość patrasekk
no jak mu odmowilas seksu na kolejny miesiac, to nic dziwnego, ze zwial:) facet zwyczajnie nie szukal stalego zwiazku, tylko zapelniacza wolnego czasu:) a ze zobaczyl, ze w sprawach lozkowych ci nie wychodzi, to sie wycofal, innego wytlumaczenia nie widze

Gość dslkflkjdsf
poszukaj sobie dojrzalego, ktory wie czego chce ten twoj to jakis cipek

Nie, to nie jest powod. Po pierwszym seksie wiedzial, ze przez miesiac nie bede mogla z nim sypiac. Ale i tak ten caly miesiac sie ze mna spotykal! Niezaleznie ode mnie nie moglam i tyle.

to ja też jestem normalną dziewczyną ale mam swoją urode i czemu nie mam nikogo nie jestem natarczywa dobrze sytuowana i co jest nie tak?

Gość mvncxmb
Znam kilka takich dziewczyn. Atrakcyjne dla większości i dodatkowo naprawdę inteligentne i miłe dziewczyny. Pewnie w jakimś stopniu brakuje im szczęścia w tych sprawach, zresztą nietrudno się domyślić jaką rolę gra szczęście patrząc na to jak beznadziejne osoby czasami mają partnerów. Dużo od tego zależy więc bez sensu jest komuś przypisywać jakieś rażące wady i na siłę szukać powodów. Może też, mimo zalet, brakuje im polotu, 'tego czegoś', albo mają jakieś blokady, trudno powiedzieć.

Gość patrasekk
no to wytlumaczenie jest jedno: nie szukal stalego zwiazku

Gość patrasekk
julitek widocznie z charakteru jest cos z Toba nie tak:)

cizia ale dlaczego nie moglas przez miesiac ?? mial duzego i zrobil Ci krzywde ??:> a jaki byl w lozku ?? twoj szwajcar ??

Gość patrasekk
tak, moga nie miec "tego czegos", czyli ladne z wygladu, ale banalne z osobowosci i na dluzsza mete nudne, a kobieta musi byc ciekawa, zeby chciec ja odkrywac:)

Gość Nieladna w zwiazku
Cizia mizia, wypowiedzi Fiku Miku wskazuja na to, ze jest idiotka do potegi n-tej, dosc ograniczona, przemadrzala i z waskimi horyzontami myslowymi. Natomiast Twoj nick wskazuje na pewne niedobory IQ...Czyzbys miala pozytywne skojarzenia z "Cizia"? :( Uwazam, ze wygladasz ladnie ale niepotrzebnie szpecisz sie farbowanym sianem na glowie. Wlosy powinnas miec gladkie, blyszczace a nie jakies takie stapirowany czarny wiechec. Nie wiem co mlode Polki maja z tym cholernym farbowaniem wlosow ale to ich znak rozpoznawczy na calym swiecie :O Rozumiem w srednim wieku zeby siwizne przykryc ale robia to mlode laski i wygladaja zazwyczaj tanio i tragicznie. Albo kuzwa na czarno, albo rude a najlepsze wogole to te co robia "balejaz" albo blond w domu :O Tandeta :( Okulary nie pasuja do Twojej buzi i wygladaja na byle jakosci. Ale wszytko to nie ma znaczenia jezeli chodzi o to, ze nie wychodzi ci ze zwiazkami. Zwyczajnie nie trafilas jeszcze na odpowiednia osobe i tyle :) I bardzo dobrze, ze zapytalas sie po 2 miesiacu jakie facet ma oczekiwania w stosunku do Ciebie. Ja rowniez wolalabym wiedziec niz jak niektore odgrywac role fuckfriend przez 2 lata, zaangazowac sie emocjonalnie a potem ryczec do poduszki, ze sie zawiodlam. Ja tam zawsze stawialam sprawe od poczatku, ze nie szukam przygod :)

Gość Nieladna w zwiazku
julitek11 No wlasnie chwile temu o tym pisalam! Przestancie do janej anieli te wlosy farbowac na niestworzone kolory bow yglada to idiotycznie, tandetnie, do doopy i tanio! A ogolnie wygladasz normalnie tylko do twojego koloru skory ten kolor wlosow wogole nie pasuje!