Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cizia_mizia

Czy znacie ladne dziewczyny, z ktorymi nikt nie chce byc w zwiazku??

Polecane posty

Gość Nieladna w zwiazku
Julitka, wyreguluj troche brwi, wroc do normalnego koloru wlosow, przestan je farbowac, i kup sobie naturalnego koloru puder sypki badz prasowany i nieco przypudruj oblicze. Nie trzeba sie wielce malowac, ale dobrze jest sie nie swiecic jak ksiezyc w pelni, do tego wystarczy w zupelnosci mascara, moze konturowka do cozu wylacznie na gornej powiece i jakis blyszczyk na usta.

Gość patrasekk
mi sie niestety nie otwiera zdjecie cizia mizia:( julitek a ty jestes raczej przecietna z wygladu, nie obraz sie i chyba dobrze po 30

Gość patrasekk
no ta juz lepsza:)

Gość patrasekk
mam jedna kolezanke bardzo podobna, w sumie prawie iedentyczna

Pommmpek nie szukam faceta. Ja nie chcialam byc w zwiazku. Ja go nie prosilam o zwiazek, bo sama na to gotowa nie jestem. Chcialam tylko wiedziec jakie ma zamiary wobec mnie.

Gość krystek30
a mi się Julita podoba, ofc jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny

mam 26 lat i swój gabinet dentystyczny...i myślę że z moim charakterem jest wszystko ok..a nie sory może cos ze mną nie tak bo nie chodze na pierwszych spotkaniach z facetem do łóżka:)

Gość Nieladna w zwiazku
Nie zawracajcie sobie wogole doopy zwiazkami tylko robcie swoje, zajmujcie sie swoim zyciem, sportem, rozwijajcie wlasne pasje, zainteresowania i przede wszytkim zycie zawodowe. Zareczam, ze wtedy nawet w srednim wieku jest latwo o zwiazek :) Wiele z tych dziewczyn, ktore lapu capu wyszly za maz w wieku lat 25 w wieku lat 40 zostaja same i zupelnie nie radzi sobie z zyciem bo jedyne czego sie nauczyly to ladnie wygladac :O I nie ma czegos takiego, ze facet jest oniesmielony zniewalajaca pieknoscia kobiety. Nie boj sie, jezeli zwroci na ciebie uwage to zdobedzie sie na odwage zagadac. Polecam lekture Nie zależy mu na Tobie koniec złudzeń Greg Behrendt :)

Gość patrasekk
kolezanka ma na imie Kamila :)

Gość Wielki Elektronik
na codzień chodzisz w tych okularach?

gosia jak nie chcialas byc w zwiazku ??:> cos tu krecisz a chodziliscie juz za 'raczke' ?? :D

Nie krece :O Chodzilismy za raczke. Sam zaczal mnie lapac. W miejscach publicznych mnie calowac, wiec to nie ja tylko naskakiwalam. Ja sie boje przywiazania do jednej osoby, chcialam sie z nim spotykac i zobaczyc co z tego wyniknie. Czy warto.

Gość patrasekk
potwierdzam, tydzien temu cizia mizia zalozyla temat o lapaniu sie za reke na spotkaniach

Gość patrasekk
julitek ktory UM?

huehue wiem ze taki temat zaalozyla to teraz juz wiesz na czym stoisz ?? a jak bylas w uk to mialas jakiegos angola ??:>

hmmmm julitek jest 12.40 a Ty zamiast zarabiac pieniadze siedzisz sobie na cale :> cos mi tu nie pasuje

Gość mvncxmb
patrasekk, niby ludzie z banalną osobowością nie mają partnerów? To raczej norma, że tacy ludzie dobierają się w pary. Nie chodzi o bycie nieciekawą osobą, ale o to co właśnie nazywa się tym nieokreślonym 'czymś'. Jakiś urok, polot, cokolwiek. Nie każdy ma taką przyciągającą powierzchowność, ale to nie znaczy, że jest nudnym człowiekiem. Z kolei znam kobietę, która jest przebojowa, fajna, wzbudza sympatię i jest bystrą osobą, ale ogólnie prostą. Nigdy nie narzekała na brak facetów chętnych na wszystko, od przygody po związek przez przyjacielski układ, żeby tylko być blisko niej. Takie powierzchowne wyrokowanie na temat osobowości kobiet raczej gryzie się z gadką o ich 'odkrywaniu'.

Gość patrasekk
moze czeka na klienta? jak kiedys przyszedlem do fryzjera to koles akurat siedzial na jakims czasie i musial zakonczyc rozmowy, zeby zaczac mnie obcinac:)

lubie sobie czytać a ja jestem na swoim więc moge siedzieć ile chce i o ktorej chce:) a tłumaczyć się nie będe:)

Tenat o trzymaniu za rece byl zalozony ponad miesiac temu. Juz wiem na czym stoje. W Anglii nie mialam zadnego Angola.

Tenat o trzymaniu za rece byl zalozony ponad miesiac temu. Juz wiem na czym stoje. W Anglii nie mialam zadnego Angola.

julitek-niestety na tym zdjęciu wyglądasz nieciekawie.Małe oczka,nosek jak kartofelek,świecąca buzia i kompletnie nie pasujący kolor włosów... Dlaczego jesteście same?Widocznie faceci dostali co chcieli ;)

Gość patrasekk
nie napisalem, ze ludzie z banalna osobowoscia nie maja partnerow, bo zgadzam sie, ze paradoksalnie latwiej im sie parowac miedzy soba, bo takich osob jest wiekszosc:) ale jesli koles ma niebanalna osobowosc, a laska ma banalna, to taki facet raczej zastanowi sie zanim wejdzie w staly zwiazek, mimo urody danej dziewczyny. Pozniej slyszymy teksty w rodzaju: "wystarszyl sie mojej urody, bal sie mnie" itp. A odpowiedz bywa czasem bardzo banalna: nie zaciekawila go ta dziewczyna:) chodzi mi o to, ze sam wyglad nie wystarczy do zbudowania prawdziwego zwiazku i dlatego napisalem w temacie o "ladnych dziewczynach, z ktorymi nikt nie chce byc w zwiazku":)