Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cizia_mizia

Czy znacie ladne dziewczyny, z ktorymi nikt nie chce byc w zwiazku??

Polecane posty

hehe dziwne bo dobry stomatolog ma umowionych pacjentow na miesiac z gory i w ciagu godziny zarabia ktoras stowe a Ty siedzisz sobie od godziny na forum i to i takiej porze dziwne :> Cizia to z kim bylas w uk ??:>

Cizia Mizia, ile masz lat, że już się regularnie z Murzynami w UK bzykasz? Julitka, tere-fere, z Ciebie jest dentystka jak ze mnie siatkarz. Bajki opowiadaj dzieciakom w przedszkolu.

hmmm a widzisz stomatologowie też mają czasami takie coś jak urlop czy przerwę:) ale co ja będe mówiła jak tutaj często są osoby które tylko tutaj umieją swoje zdanie powiedzieć a w rzeczywistym realistycznym życiu to dupy wołowe:)

Gość patrasekk
ja mam wakcje, wiec nie musze sie tlumaczyc ze siedze na kafe w przerwie na lunch czy cos w tym stylu:)

z nikim nigdy nie bylam w uk. Nigdzie tez nie napisalam, ze on jest najspanialsza osoba i chodzacym idealem. Dostal to czego chcial? To ile Twoim zdaniem powinno sie czekac? Pol roku? Rok? Zauroczyc sie, zakochac sie i pozniej facet wyciaga fryteczke. I co z takim fantem zrobic? Idz lepiej stad z tymi madrosciamil.

A bądź sobie stomatologiem ;).Myslisz,że od razu Twoja ocena wzrośnie przez to o +50? Widocznie jesteście nudne jak flaki z olejem skoro nie macie facetów proste.macie juz swoje lata,więc to już nie ten czas,zeby facet szukał lalki na pokaz.A skoro uciekają po jakimś czasie to znaczy,że ich nie zafascynowałyście

Gość mvncxmb
patrasekk, z tym aspektem akurat całkowicie się zgadzam, wcześniejszą twoją wypowiedź odebrałam tak, hmm, bardziej ogólnie. Pozdrawiam.

julitek jestes na urlopie wychowawczym ??:> hueheuheu i po co bylo klamac ?? teraz juz wiemy dlaczego nie mozesz nikogo znalezc

Gość gdsdsgggssdg
ja do roku 2010. dopiero wtedy znalazlam kogos, zalozylam w tym roku rodzine. moja uroda byla moim przeklenstwem, bo czesto faceci chcieli sie zabawic i mowili: ze na żonę nie. znalaz sie wyjatek:)

Gość patrasekk
mvbvcxnb: tez pozdrawiam:)

Gość jaaaaaaaaaaaaaa
ej cizia mizia :D ty to przeciez ta slawetna gosia ktorej ktos dorobil kutasa do nosa przez photoshopa :D potem zniknelas na dlugi czas a teraz wielki powrot :D

Gość 22 lata czuje koniec swiata
cizia mizia! mam identycznie! :o mam 22 lata, przez miesiąc z kimś się spotykałam, później jakoś przypadkiem sie ze sobą przespaliśmy pod wpływem chwili, zupełny spontan, nic planowanego.. potem nadal sie spotykaliśmy i wciąż spotykamy, ale juz nie jest tak jak było :o dla mnie to jest cios w samo serce :D ale nie daje po sobie poznać. :) trudna sprawa.. bo chociaż wiem, że w łóżku nie jestem kłodą, jestem raczej odważna.. a on chociaż o tym nie wie, jest dla mnie drugi to czuje, że coś mu się we mnie nie spodobało. mam takie mocne przeczucie, że sam moment seksu coś zepsuł i teraz nie wiem - czy coś jest nie teges z moim wyglądem, czy po prostu lubi inaczej - nie rozmawiamy o tym. cały problem MÓJ PROBLEM polega na tym, że nie potrafię z nim rozmawiać. :) o ile świat byłby piękniejszy, gdyby nie było tylu niedopowiedzeń i nieporozumień. :D boję się poruszać ten temat.. nie wiem, czy chcę znać odpowiedź na pytanie "co jest ze mną nie tak?" :) już dość mocno zraniło mnie jego stwierdzenie, że "to było niepotrzebne" :D bylismy narąbani i stalo sie to u niego w mieszkaniu, rano. ;p objęłam taką strategie, żeby nie narzucać mu się, nie mówić nic o żadnych uczuciach, ale nadal sie z nim przyjaźnić jak dotychczas, okazywać sympatie, za każdym razem jak go spotykam daje mu jakiś drobiazg, prawie mu niezobowiązujące komplementy, chwalę go, doceniam, proszę o pomoc, daje do zrozumienia, że jest potrzebny, dużo razem się śmiejemy, rozmawiamy czasem na trudne tematy i gdzieś głęboko w sobie mam cichą nadzieje, że nawet jeśli coś we mnie mu przeszkadzało na tyle, że teraz mnie nie chce, to być może fakt, że w moim towarzystwie czuje się swobodnie, komfortowo, może się odprężyc, zauwać, zawsze na mnie liczyć.. że może to kiedyś sprawi, że on sam z siebie zasugeruje, co było/jest tą przeszkodą, albo że ta przeszkoda przestanie mieć znaczenie. też nie jestem brzydka.. ;p ze swoich fizycznych wad mogę wymienić takie: blada skóra, mocno umięśnione łydki, niedoskonała cera na twarzy, delikatny tłuszczyk wokół pępka(pracuje nad tym :D), poza tym duze cycki, talia osy, odstająca pupa, długie nogi! :D twarz w mojej ocenie 8/10 :P wielu facetów lubi moje spojrzenie określane "uwodzicielskim", mam zainteresowania i hobby, fajnych znajomych, nie imprezuje, nie piję, nie palę, nie ćpam, nie przeklinam, studiuję dwa kierunki na państwowej uczelni, na obydwu jestem w 5% najlepszych studentów, działam w różnych organizacjach studenckich, biorę udział w inicjatywach, uprawiam sport, można się ze mną pośmiać, mam duży dystans do siebie, jestem wyrozumiała, zawsze chętnie innym pomagam, W CZYM TKWI MÓJ PROBLEM? :D

Gość kaśśśśśs
z wami się nie da porozmawiać;) Dziewczyny, czasami tak jest, że spoytykacie sie z kimś kto wam się podoba, trwa to jakiś czas, ale jednak nie ma takiej chemii i takiego przyciągania, chłopak chce sprawdzic czy może to się pojawi, choć jak dla mnie zbyt szybka konsumpcja - bez zwiazku PRZEWAŻNIE kończy się szybko;) ale ok, przejdę dalej, ja też byłam dłuugi czas sama i nie to, ze nie było chętnych, ale dlatego, że nie miałam ochoty na zwiazek, a poza tym nie spotkałam kogos kto by mi imponował i mnie zafascynował... Faceci lgneli do mnie, ale zawsze to ucinałam, kilku się mnie bało:D bo jestem dość przebojowa, zaradna i pyskata;P czesto mężczyźni wolą takie gąski, które nie mają nic poza nimi:)

Gość patrasekk
w jakich organizacjach studenckich dzialasz?

Gość patrasekk
:)

Gość 22 lata czuje koniec swiata
własnie ten jeden mi imponuje i mnie fascynuje bardzo!!! :D działam bardzo aktywnie m.in. w dwóch kołach naukowych, mam publikacje, biore udział w badaniach naukowych, konferencjach miedzynarodowych, uczesniczę w projektach opieki nad studentami z erasmusa, współpracuję z uczelnianą radą samorządu studenckiego, biorę udział w wolontariatach, bardzo wielu kursach i szkoleniach, także współorganizuje różne wydarzenia uczelniane i te organizowane przez akademickie biura karier.

Seks tu nie był problemem/porażka. Chciał wiecej i wiecej. Jak napisałam na samym początku, on zaczyna za dwa miesiące szkole i będzie mi mało czasu. Ale szkoła jest za dwa miesiące a on zwiewa z braku czasu...