Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cizia_mizia

Czy znacie ladne dziewczyny, z ktorymi nikt nie chce byc w zwiazku??

Polecane posty

Gość 22 lata czuje koniec swiata
ah i BMI mam w normie :D, figure mam b. dobrą, wzrost 170, włosy długie do pasa, brązowy balejaż, uprawiam sporty zimowe, gram w siatkówkę, uprawiam fitness i taniec towarzyski, przymierzam się też do gimnastyki bądź akrobatyki w najbliższym czasie.

Gość news of the kuchnia
Cizia, na tej fotografii wyglądasz jak zarozumiała pozerka. Wstaw zdjęcie bez tapety i okularów, ze spiętymi wlosami. I usuń tę spację w linku, żeby nie trzeba było go kopiować.

nie akceptuje takiego tekstu "brak czasu" :D jak ktoś chce szuka sposobów, jak nie chce szuka powodów - taka prawda!!!! wiem po sobie :D też jak czegoś bardzo chce, jestem w stanie zrobić wszystko, dać z siebie 1000% tyrać dniami i nocami, jak to churchill powiedział "krew, pot i łzy", w moim przypadku ten cytat to odzwierciedlenie czasu ciężkiej pracy jaką wkładam w osiąganie postawionych sobie celów. mężczyzna, który mi się podoba również stale się rozwija, jest aktywny, wiele robi, jest pełen życia i nie sądzę, żeby moja lekka nadpobudliwość wprawiała go w kompleksy :D wiem, że przy mnie może się wyluzować, nie jestem jakąś spiętą kujonką, uwielbiam go w każdym calu. :D mam bardzo dużo czasu, mimo iż często pracuję. :) on też ma czas, ale czasem woli sie poobijać w domu sam niż wyjść ze mną gdzieś w plener sie powygłupiać, albo pogadać... :(

Gość news of the kuchnia
22 lata czuje koniec swiata - ja bym się przestraszył takiego ideału, poza tym, gdzie miejsce na faceta w tak wypełnionym życiu. Pewnie kiedy chce się z Tobą spotkać, musisz zajrzeć do terminarz, by znaleźć wolną chwilę.

właśnie nie, teraz mam wakacje, ciągle wolne :D czasem na spontanie sama zadzwonie, żeby wyskoczyl ze mną na basen, albo że jestem akurat w jego miescie i jesli ma chwilke to chętnie wyskoczylabym z nim na jakis koktail.. :D w czasie roku akademickiego duzo mu pomogłam na uczelni. :) zrobiłam kilka projektów na 5, pomagałam mu się przygotować do egzaminów, ogólnie jestem bardzo dumna z niego. :D jest ode mnie starszy 3 lata. ;)

Gość Jeśli ładna dziewczyna jest
sama znaczy to, że woli seks przygody czy luźne związki.

wiem, że nic na siłę. szukam skutecznego SPOSOBU. :) jak zdobyć tego faceta? :d pomoże ktoś? :D

Gość odwrotnie, jeśli ładna
dziewczyna jest sama, to znaczy, że nadaje się tylko do seksu, do związku już nie.

Gość patrasekk
to super, ja jestem w radzie samorzadu studenckiego:)

Dziewczyny, pierdolicie o swojej urodzie, a to ściema totalna. Gdybyście były takie ładne, dobre i mądre, to zamiast na kafe robiłybyście coś innego.

cizia_mizia Wasze rozumowanie powala bo to forum kafe jest dla jełopów czyli my tu wszyscy.

Gość patrasekk
wczoraj bylo jej zdjecie na forum, blumen ma, ale nie chce wydac

Gość lulka234
ja nie znam,,zawsze znajdzie sie jakis jelen..

Gość patrasekk
to jest na meczu Lakersow?

Gość a mi się cizia mizia
podoba, jestem facetem mam więcej niż 23 lata. :-) Nie jestem w stanie powiedzieć Tobie dlaczego koleś głupio się wykręcał. Ja zawsze trochę się bałem pięknych kobiet, za to nigdy nie bałem się mądrych. Podobno większość mężczyzn ma odwrotnie niż ja.

Gość Teraz
Wcale sie nie dziwie, ze fiku mikuuu jest tak cięta na ładne dziewczyny :O :O

Śmieszny Student Dziewczyny, pie**olicie o swojej urodzie, a to ściema totalna. Gdybyście były takie ładne, dobre i mądre, to zamiast na kafe robiłybyście coś innego Śmieszny idąc Twoim tokiem rozumowania to sam musisz być totalnym paszczakiem,bo gdybyś był ładny ,mądry itd to byś nie siedział na kafe :P Zresztą jesteś w błędzie bo nie wiesz jakie tu ładne dziewczyny zaglądają i nigdy tego nie będziesz wiedział pisząc takie brednie i zakładając po kilka topów dziennie,bo to Cię w ich oczach skreśla. Musisz mieć malutkie ego krytykując urodę dziewczyn ,które z pewnością brzydkie nie są i idę o zakład że każda by cię z tego topika wychaczyła boś desperat :P

Gość pomarańczlala
Nie.

wchodze tu wtedy, gdy coś mnie męczy. :) wiem, że to niezbyt dobre, ale często dodaje mi otuchy czytanie o tym, jakie inni mają straszne problemy, wtedy mój problem wydaje mi się malutki i tak nieistotny, że przestaję się nim przejmować. czasem liczę też na obiektywne spojrzenie, radę, opinię - co w tym złego? nie chcę się zwierzać koleżankom, ani mówić o tym że facet jednorazowo mnie przeleciał :o

Gość treneneska
Dziewczyny- samo to ze uwazacie sie za takie piekne i cudowne i nie wiadomo czemu nikt nie chce z wami byc... moze troche samokrytyki? Moze problem lezy w tym ze jestescie za bardzo zapatrzone w siebie?

Gość patrasekk
na kafeterii sa same ladne dziewczyny:)

Gość patrasekk
tak zle i tak niedobrze:) nigdy ludziom nie dogodzisz:)

Gość ]'[=;p
patrasekk tak zle i tak niedobrze nigdy ludziom nie dogodzisz nie ludziom tylko kobietom.