Gość emilao. Napisano Sierpień 9, 2012 Mój narzeczony mieszkał z ojcem . A jego straszy brat z żoną z jego matką w innym domu. Jego matka jest wygodna. Nie wziela rozwodu z jego ojcem tylko się wyprowadziła. Mój narzeczony tez kiedys z nią mieszkal ale potem jego bratowa w jego pokoju zrobiła salon w jego pokoju, więc od 2 lat mieszkał z ojcem . Niestety 3 tyg temu jego ojciec zmarł. Na początku przed pogrzebem i po pare dni u niego mieszkałam żeby nie był sam(bo bardzo to przeżył) Jego matka ani razu nie przyjechała do niego, w ogole gadala ze ona tego pogrzebu nie przezywa i ze stypy nie bedzie robic bla bla. Teraz nagle jak ma urlop codziennie przyjezdza do domu gdzie mieszka mój narzeczony i szuka pieniędzy które mógł gdzieś zostawic jej zmarły mąż.Mam dośc. Mój narzeczony wszystko przeżywa mocno i nic jej nie powie. Ja sie zastanawiam czy jej nie wygranac. Czy to matka ktora się tak zachowuje. Wszystko ma w dupie a potem tylko pieniądze w głowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach