Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klara1990xyz

Od jakiego wzrostu dziewczyna jest za wysoka?

Polecane posty

Gość wysokka
ja mam 182 i czuję się z tym dobrze, kiedyś miałam z tym problem(no wiecie przezwiska itd.), ale kwestia przyzwyczajenia no i przede wszystkim trzeba we wszystkim widzieć zalety tak właściwie to do nie dawna byłam przekonana że mam 178 ale w nowej szkole uświadomili mi że urosłam 4 cm to dopiero zaskoczenie :)

Gość niemamnicku...
a ja mam 180 cm i mysle ze glupie podejscie macie :p , chodze w szpilkach i mam to gdzies co ludzie mysla , cieszcie sie ze macie tyle a nie 150cm bo gwarantuje ze wtedy byscie snily o kilku dodatkowych cm... ja nie oddalabym ani 1 cm z moje wzrostu

Gość wysokaaaa
A ja mam 185cm i wogóle nie narzekam na wzrost lubie patrzeć z góry na krasnali hehe nawet sefowa moja jest niska hehe. jak sie ma wysokiego partnera to żadnego problemu nie ma, moj ma 194cm więc luz.

Gość niemamnicku...
klara190xyz idz na modelke a nie sobie chcesz nogi skracac zeby sie nie odrozniac z tlumu :o o zgrozo....

Gość erefrfrefref
wg mnie : bardzo niska- poniżej 155 niska-156-162 średni wzrost-163-168 wysoki wrost-169-175 bardzo wysoki- powyżej 176

Gość erefrfrefref
oczywiscie u kobiet :P

Gość A2012
Ja mam 170 cm i się nieraz czuję za wysoka przy koleżankach 150 - 160 cm które są ode mnie niższe w wysokich szpilach jak ja jestem na płaskim.

Gość gość
gdzie ty sie chowalas ze uwazasz,ze 174,175 to bardzo duzo:Dna modelke od 175 tylko moga startowac:D,przesadzasz i to grubo.Nos obcady,bo nic tak nie dodaje kobiecosci,jak obcas,a na wysokiej wszystko dobrze lezy:)Nie kieruj sie opinia innych,bo spoleczenstwo jest po prostu ponizej normy:DCo generacja,to wyzsi ludzie,wiec zmien myslenie,bo poki Sama nie zaakceptujesz wlasnego wzrostu,to zawsze bedziesz pod wplywem inych.Niska zawsze powie)matko,jaka ty duza,bo z metra cieta:D

prawdziwa kobieta : - ubiera się kobieco - ma duży biust ( to to atrybut kobiecości, to coś intymnego, facet tego nie ma ) - ma duże biodra - ma dużą pupę - jest wysoka ma ponad 170 cm , czyli ma długie nogi ale nie bardzo wysoka czyli nie np koło 190 cm ( długie nogi są kobiece a inne dziecinne) - nie jest umieśniona - ma ciepły głos - ma talię - ma idealną wagę - maluje się, goli - ma długą i ciasną - jest dobra w łóżku - ma kobiecy charakter - ma wąskie ramiona jeśli kobieta nie spełnia wszystkich * z wyżej wymienionych warunków oznacza to że jest babochłopem ! jeśli mężczyźnie podoba się kobieta która nie spełnia tych warunków to oznacza że jest ten mężczyzna babochłopem, ma kompleksy, małego penisa, mały wzrost, brak powodzenia itd ! jeszcze długie włosy, na Wikipedii jest napisane że to wszystko wpływa na kobiecy seksapil

Moim kolegą najbardziej podobają się takie dziewczyny : prawdziwa kobieta : - ubiera się kobieco - ma duży biust ( to to atrybut kobiecości, to coś intymnego, facet tego nie ma ) - ma duże biodra - ma dużą pupę - jest wysoka ma ponad 170 cm , czyli ma długie nogi ale nie bardzo wysoka czyli nie np koło 190 cm ( długie nogi są kobiece a inne dziecinne) - nie jest umieśniona - ma ciepły głos - ma talię - ma idealną wagę - maluje się, goli - ma długą i ciasną - jest dobra w łóżku - ma kobiecy charakter - ma wąskie ramiona jeśli kobieta nie spełnia wszystkich * z wyżej wymienionych warunków oznacza to że jest babochłopem ! jeśli mężczyźnie podoba się kobieta która nie spełnia tych warunków to oznacza że jest ten mężczyzna babochłopem, ma kompleksy, małego penisa, mały wzrost, brak powodzenia itd ! jeszcze długie włosy, na Wikipedii jest napisane że to wszystko wpływa na kobiecy seksapil

Gość gość
Po/ je/ bane kokietki ! Frustratki ktore sie chca dowartosciowac na kafe! Idiotki!