Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oh megi

Utrzymanie w Warszawie

Polecane posty

Hej 🖐️ pytanie do ludzi ze stolicy :) za dwa tygodnie wyjeżdżam na kurs miesieczny. Mam wynajęty juz pokoik z własna lazienka za 750zl. Zastanawiam sie ile wziąsc ze sobą pieniędzy ?? Nie nastawiam sie na jakies zakupy( te same sklepy mam u siebie w mieście ) ale jestem w kropce :-o wiadomo pieniążki na jakies jedzenie, komunikacja miejska, chętnie bym tez zwiedzila w wolnym czasie niektóre muzea. Jakie są wasze propozycje jesli chodzi o budżet takiego wyjazdu ? :P

Gość Jedzeniem sie nie martw, w
Warszawie jest bardzo tanie. Nie mowie oczywiscie o zwyklych sklepach, bo to bywa roznie, ale bylam tam niedawno i bylam w szoku, ze jedzenie w Carrafour w Wawie jest duzo tansze niz w innych miastach. Nie planowalam tego, ale nakupilam tez pelno ciuchow, bo trafilam na mnostwo okazji. Komunikacja miejska niedroga w porownaniu z innymi duzymi miastami, dobowy chyba 12zl. Co do muzeow. Sa darmowe dni http://www.mmwarszawa.pl/402357/2012/2/16/bezplatne-dni-w-muzeach-w-warszawie?category=kultura Wyjatkiem jest b. ciekawe muzeum erotyki - o ile pamietam kolo 40zl

p.s. niedrogie sa bilety, przynajmniej tansze niz w Poznaniu. Dobowy chyba w normie. Najdrozsze szczerze to sa pokoje, wiec reszta sie tak nie martw

Podszyw obrzydliwy :/ dzięki za info i muzeach - nie wiedziałam :) co jak co, planować mozna, ale tez mam przeczucie ze z tymi ciuszkami moze byc różnie :P

Ja zawsze jak jestem w Wawce wkurzam sie ze jest tyle taniej niz u mnie w miescie, a pensje wyzsze Ja sobie ostatnio kupilam nowa kurtke z podpinka za 7zl. Nie w lumpeksie. W sklepie.

Nic nie wiem o strefach. Bilet na Warszawe. Do Sochaczewa i Lomianek komunikacja miejska raczek nie pojedziesz.

Gość mam.brata.
moj braciak od 2 miesiecy pracuje w wawie. 6000zl na reke na poczatek i mowi, ze da sie z tego smialo wyzyc wlacznie z wynajmem i nawet jeszcze pare groszy zaoszczedzic :)

Moze tu cos znajdziesz http://www.ztm.waw.pl/?c=516&l=1 Ja w sumie jechalam z Centralnego na Bemowo. Ale chyba lepiej na miesiac kupic miesieczny

No moj facet i ja chcemy sie tam przeprowadzic.

Rachunki mnie nie obejmą, pokoj juz mam opłacony. Myśle ok. 2 tys, majac w razie czego kartę przy sobie. Jak radzicie?