Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozentuzjazmowany MĄŻĘK

Czesc Piekna, jak sie masz...

Polecane posty

jestes w domciu czy w podrozy?:)

Gość Audi a1
musimy poważnie porozmawiać. niech już ci ten foch pechodzi, nie ma co czekać

Gość Piękna kocha pieski i karmi
Dopoki mieszka tu patologia I sie z nimi kontaktujesz( po nocach w poludnie, jezdzenie autem itp - ta ruda ta w kreconych ta jje gruba siora to patologia. zawszarzone..potem jak mam ciebie całowac? ohyda..:O takie tłuki szkoły nie skonczyły a ty woliszz tlukami czy z osoba inteligentna byc bywac:)? nie mamy o czym rozmawiac a ja nie spojrze ci w oczy:) nie ma mnie dla ciebie jak kochasz mnie, czy patogolie? tak zrobisz.

Gość Piękna kocha pieski i karmi
PATOLOGIA ALBO JA I TRAWA AMFETAMINA ALBO JA, WIEM ZE CPASZ. masz typowe objawy..ciagłe pobudzenie rozrzeszone zrenice nie widzisz ze zle robisz masz stany euforii to znowu takie złego samopoczucia przygnebienia itp jestem kobieta na poziomie inteligentna i takiego faceta chce. Niestety z kim przystajesz taki sie stajesz.

Gość Piekna kocha pieski i karmi
kazde kontaktowanie sie z nimi odbieam jako zdrade. a ty podbno nie zdradzasz... WSZELKIE SYTUACJE TAKIE JW ODDALAJA CIEBIE ODE MNIE. NIE CHCE ROZNIWEZ FACETA CO ROBI Z SIEBIE PAJACA PRZY PATOLOGII FACETA NA POZIOMIE NA MIARE MNIE SAMEJ MADRY INTELIGENTNY OCZYTANY NIEPAJACUJACY..

jaka patologia? o czym Ty mowisz?:( myslalem ze jest juz miedzy Nami dobrze, ze mi zaufałas, choc troszke... a ja Tobie...zapomne te zdrady na portalu randkowym...

No ja myslałam, ze Juz patologia mieszka w usa de lub krakowie a tu nic..a ja CI ZAUFAŁAMA! MYSLAŁAM, ZE JUZ MIEDZY NAMI JEST DOBRZE, ZE JUZ PRZESTAŁES CPAC I WIDZISZ CO ROBIŁES..ZABAWIAŁES PATOLOGIE MOIM KOSZTEM..I ZDRADZAŁES.. JA SPIE TY Z NIMI I TE AUTA...TO NIE JEST ZACHOWANIE GODNE FACETA Z HOLLYWOOD ZOBACZ NA PITTA..FACET NA POZIOMIE Z PATALOGIA SIE NIE ZADAJE.. a juz myslałam, ze ja pojade ty szybko prace w usa zrobisz, ze pojedziemy do kuzynki do santaorium do muzeum powst warszawskiego do babci mojej i na chorwacje a jak wrocimy slub i fetsiwal w wenecji no ale ty robisz jak robiłes..a w miedzy czasie dzidzius...

nic nie stoi na przeszkodzie bysmy zrealizowali nasze plany Kochanie:) ja sie staram...ale...tylko wtedy gdy wiem ze warto...gdy jest dla Kogo...

Acha i jeszcze miałam ugotoac ci rosołek z esów floresów no ale..nie widze zmian. Amiły byc jak sam tu pisałes i obiecałes koncem licpa. PATOLOGIA MIAŁA SIE WYNIESC A TY MIAŁES SIE Z NIMI NIE KOTANTKOWAC. TE WSZY:o OKROPNE ALE BRUDASKA..PATALOGIA JAK NIC. TŁUK Z TŁUKIEM SIE ROZUMIE ALE INTELIGENTNY CZŁOWIEK PO SZKOLE OCZYTANY TYLKO Z TAKIM SAMYM.. KOGO WOLISZ? JA CZY PATOLOGIA..? JESTES TYLKO Z3 KLASAMI I WOLISZ TŁUKI WOKOL SIEBIE? CZY LUDZI NA POZIOMIE? W WENECJI CHCIAŁAM GRILLA ALE Z PITEM BOSKIM I ANGELINA BOSKA:) Z LUDZMI NA POZIOMIE:) w koncu to twoja kolezanka z pracy? widzisz nasze priorytety sie rozchodza..ja zycie na poziomie ty patologia..

No ok, ale ja tez sie staram jak widze ze ktos szanuje mnie moje zdanie i uczucia.. ja mowie ja albo patologiia i ukochany człowiek wybiera mnie, rano wstaje i patologi nie ma jest w usa de i krakowie. TO JA KOCHANY OKAZUJE MILOSC FACETOWI KTORY WIDZĘ:) WIDZE Z EMNIE KOCHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA TAK JAK JA JEGO:) BRADOWI PITOWI CHYBA NIE TRZEBA BY BYŁO AZ TAK MOWIC WYBRĄŁBY UKOCHANĄ;) NIE PATOLOGIE

nie moze byc tak, ze ja mowie a ty robisz na przekor i chcesz abym na twoj widok skakala z radosci.. powiesz dziekcu posprztaj pokoj a synek jacus..nie. I co? dajesz mu cukierka? nie nie oczekuj cukierka ode mnie:)

to co? mam zapomniec o Tobie, nie pisac?:( miałem dzis napisac... wlasnie dzis, w przypływie odwagi... wszystko zepsułas :(

gdybys mnie kochała to bys mi dała tego cukierka...na zachete. interesujesz sie psychologia, wiec pewnie wiesz, ze dzis ludzi motywuje sie pozytywnie a nie poprzez kary, odrzucanie... gdy jestes dla Kogos dobra, osmielasz go tym samym i on odpłaca Ci dobrem za dobro gdy jestes zła i nieczuła, gdy brak Ci empatii i jestes dla tej osoby odpychajaca, nie dziw sie ze dostajesz w zamian milczenie :( gdybys była chrzescijanka lub buddystka- wiedziałabys marny z Ciebie psycholog :o widac ze jestes ateistka, materialistka i podchodzisz do zycia hedonistycznie- byleby sobie użyć z chłopami :o

egoista to ty..ty robisz zło..patologia i zabwaa.. ja mma dobro ci dawac? zmien sie.. ja albo aptologia

nie znam zadnej patologii, obracam sie w gronie ludzi na poziomie... Kochanie, przeciez wiesz, ze Cie kocham...tak jak Ty kiedys dawno temu kochalas mnie :) i patrzyłas mi chetnie w oczka :)wszystko pamietam, zawsze mysle o tamtych chwilach przed snem, chciałbym by powróciły... tylko Ty sie dla mnie liczysz, nikt inny!

:(

Gość allle o so
chodzi

Gość do kobieca rada
no widzisz czemu zmiana na 2 dni tylko? nie było patologii i znow jest zmien sie ale NA STAŁE.. no chyba ze cinie przeszkadza zaapach czosnku to mogles mowic;/pisac zamiast po leki dla Pieknej patologia sie zajmujesz

Gość hamsterek+_
a pierdolcie się w dzikie ryje :D