Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskaweczka MAŁA

Jak stwierdzić czy jest się pustą??

Polecane posty

Gość truskaweczka MAŁA

Mam pytanie gdzie mogę stwierdzić np że jestem pusta i muszę np coś z tym zrobić żeby nie być taka jaka jestem a być intelektualnie mądrą dziewczyną?

Gość zakuta wykałaczka
a co jest dla ciebie groszową sprawą, i czy jesteś z bończy?:classic_cool:

Gość truskaweczka MAŁA
nie rozumiem chodzi skąd pochodzę ? jestem z mazowieckiego

Gość zakuta wykałaczka
i oto powyższą odpowiedzią na pytanie CZY JESTEŚ Z BOŃCZY,udowodniłaś sobie mi i całemu światu,że jesteś tępa.:classic_cool: euffin możesz mnie w doope potzałować,nie będe sprzątać twojego kibla🖐️:D

Gość co ostatnio czytałaś?
I na jakiej wystawie byłaś? Sztuka, na której byłas ostatnio w teatrze? Jakiej narodowości był muzyk filmowy, który umarł kilka dni temu? Spróbuj odpowiedzieć na te pytania a będziesz wiedziała jak to jest z tobą :)

Gość zakuta wykałaczka
koorva,nawiązujesz do tematu sexu gdzie tylko sięda,ale spoko,zrobięto dla tziebie i zgodzę się aby twój jezor penetrował wnętrzemego odbytu:classic_cool::D

Gość a dawaj mu nawet wlasne
zaraz ci tu kafeterianie podpowiedza czy jestes pusta czy nie...zacznij tylko pisac cos wiecej o sobie:D nigdzie nie sprawdzisz tego lepiej 🖐️

Gość Mania pragmatyk
ktos pisal ze sprawdzisz czy jestes tępa po tym czy bylas w teatrze jakiejs sztuce co co co to ma byc wgl ludzie myslcie ;D wg mnie nie da sie zbadac pustactwa robiac test skladajacy sie z 15pytan ;D opisz siebie tak jak ktos wyzej powiedzial. Twoj styl slownictwo i sposob myslenia duzo o Tobie powie. Zalozmy ze idziesz na rozmowe kwalifikacyjna do pracy jakbys przedstwila swoje zalety itd?

Gość sinisterrka
Pusty czlowiek to taki, który nie ma głębszego życia wewnętrznego i nie dąży do poszerzania horyzontów myślowych, niczym ambitniejszym (poza np. kosmetykami albo ciuchami) się nie interesuje. Oczywiscie oceny, czy ktos jest pusty nie mozna dokonac na podstawie powierzchownej analizy, bo tzw. inteligenci często z pozoru są tylko tacy "głębocy" :D

Gość Bończanin
Pozdrowienia z Bończy :classic_cool: 🖐️

Gość Mania pragmatyk
cos w tym jest mam taka jedna znajoma...;d normalnie dusza poetka jak czasem cos chlapnie to slownictwo nie najgorsze miewa ;d ale swoim tokiem myslenia przeija wszystko ;D autorka tematu nie chce nic o sobie napisac.....chyba boi sie zdemaskowania ;d