Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o boze hahaha

Co ja powiedziałam! Dopiero teraz zrozumiałam

Polecane posty

Gość o boze hahaha

ostatnio widziałam sie z kuzynką młodszą ode mnie - nie widziałysmy sie z 5 lat.Dziewczyna ma 17 lat a rozmiar większy niz mamuski po ciazy,serio.Doprowadzila sie do tragicznego stanu.I tak troche chamsko wspomniala,że faceci wolą te grubsze(tu racja ale może trochę, a nie z 50kg nadwagą) tylko sie do tego nie przyznaja. i ona to mowila z taka pewnoscia siebie:D na co ja: "a skad ty to wiesz?" ona: " jakies badania naukowcy przeprowadzali " a ja " ee tam, to tylko takie pocieszenie dla tluscioch" ona nic, a potem sie nie odzywala. wczoraj pisze bo mialam sprawe,nie odpisała:D

Gość djvkkk
Gdybym byla na jej miejscu to chyba też bym się wkurzyła.

Gość mezatka 37
Powiedziałaś samą prawdę, żaden facet nie ubi tłuściochów... niech ruszy grube dupsko

Gość nie blondynka ani ruda
to ty masz niezły zaskok, jak dopiero po 24 h jarzysz:P

mezatka...ktos, kto uzywa słowa obrazliwego/pogardliwego ( a tłuscioch chyba do takiej kategorii nalezy? ) sam sobie wystawia świadectwo... nie buduje sie swojego poczucia wartosci czyims kosztem, ponizajac go ...no chyba,że samemu ma sie kompleksy:P

Gość o boze hahaha
wiesz tylko jak ktoś wżera i ani myśli żeby się ruszyć no to sory... pozatym nie powiedziałam tego żeby ją OBRAZIĆ, nie pomyslalam w tym momencie że ona do tłusciochów sie zalicza :D no i ona też to podkreśliła z taka dumą zeby poczuc sie lepsza,a niby z jakiej racji ma byc

Gość wyszlo chamskoooo
ale trudno, wielkiej tragedii nie ma, ale mlodej sie przykro zrobilo pewnie.

Gość mezatka 37
Tłuścioch to tłuścioch, na własne życzenie zresztą... Wy chcielibyście używać określenia "puszysta", ale puszysta może być wełna nie gruba baba:o

Gość wheidfhw
dobrze zrobiłaś. może taki lodowaty kubeł wody na łeb zmusi ją do refleksji nad samą sobą i nad swoim zdrowiem

moze byc tega czy otyła, nawet gruba jest mniej obrazliwe niz tłuscioch chyba? no ale mniejsza z tym - dokopoac, zeby poczuc sie lepiej...czyz nie? milego popołudnia.