Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boski chrząszczyk

pyt. do Panów o żony i kochanki

Polecane posty

Gość boski chrząszczyk

cześć, jestem kobietą, która była i żoną i kochanką, ale mimo wszystko pewnych spraw nie kumam. Panowie, czy mając dobrą żonę, którą kochacie, z którą jesteście razem 15- 20 lat, macie dzieci, dom, ona jest zapobiegliwa i opiekuńcza, dająca satysfakcjonujący seks- to czy zdecydujecie się na kochankę czy to wam wystarcza a jesli kochanka to dlaczego

Gość jeden sięz
zdecyduje inny nie.Kochanka to najczęściej ze sponsoringu dwa razy młodsza.Jak jest żona to po co komu kurwa.

Gość boski chrząszczyk
czyli jak mężczyźni mają wszystko nie myślą o kochankach? Takich niesponsoringowych?

Gość jeden sięz
raczej chyba nie,jak jest dobrze to po co

Gość karruzella
Moja mama jest z tata 33 lata , sa kolo 50-tki i z tego, jak czasem mama mi opowiada, uklada sie miedzy nimi swietnie, rowniez w sferze seksu. zreszta to widac, ze ojciec skoczylby za nia w ogien i na odwrot. Teraz mama ma powazne problemy zdrowotne, to tata mi sie zwierzal, ze wolalby, zeby jego to dopadlo, a mama zeby byla zdrowa. Zdrady, inne/inni? wykluczone w ich przypadku. Wiec widac mozna, jesli sie chce, gdy sie kocha, gdy potrafimy sie dogadac, gdy chcemy dla drugiej osoby jak najlepiej-mimo uplywajacych lat :)

Gość Diś kobiety nie zasługują
by być im wiernym!! Tylko te porządne sanujące nie puszczające się zasługują na wierność i miłość.

"jak daje satysfakcjonujący sex to nie, ale która go daje po 20 latach? chyba 1/100" Ilu facetów daje satysfakcjonujący sex po 20latach ? Zresztą, po co zawyżać poziom - ilu daje po 5? ;)

Gość boski chrząszczyk
myślicie, że po 20 latach nie mozna się bzykać z takim zapałem jak nie przymierzając króliki