Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 tlusty_leb_

Bardzo t艂usta sk贸ra g艂owy.

Polecane posty

Go艣膰 tlusty_leb_

Mam bardzo t艂ust膮 sk贸r臋 g艂owy. Kilka godzin po umyciu na w艂osach mam jeden t艂uszcz, dalej siano, pomimo stosowania masek, od偶ywek itp Dotykaj膮c sk贸ry g艂owy czuj臋 krostki i taki nieprzyjemny 艂uj jakbym nie my艂a w艂os贸w przez tydzie艅. Kilka godzin po umyciu czu膰 te w艂osy. By艂am u endokrynologa, on nie znalaz艂 problemu. W艂osy myj臋 codziennie, stosuj臋 szampony apteczne i dogeryjne, od偶ywki, maski, oleje. Czy kto艣 ma podobny problem?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nfkenvklenvlenvle
a stosujesz szampony do tlustych wlosow?one nadmiernie odluszczaja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tlusty_leb_
Tak wiem o tym, 偶e przy uzywanie szamponow do wlosow przetluszczajacych sie efekt moze byc odwrotny, z racji tego, ze szampon te usuwaja warstwe ohronna nawet i skora rekompensuje to poprzez nadmierna produkcje loju. Stosowalam wiele szampon贸w, do wlosow贸 przetluszczajacych sie, suchych (myslalam, ze moze trroszke nawilza skore przez co nie bedzie ona potrzebowac az tyle natluszczenia), do wlosow normalnych itp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 2345678u
To zale偶y w jakim wieku jeste艣. Je偶eli w wieku dojrzewania, to mo偶e by膰 w艂a艣nie spowodowane dojrzewaniem. Powiniene艣 si臋 zg艂osi膰 do dermatologa, bo mo偶e to sprawa choroby sk贸ry.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tlusty_leb_
Jestem kobiet膮 :) Mam 23 lata :) W wieku dojrzewania w艂a艣nie t艂umaczy艂am sobie tym, 偶e to hormony wariuj膮. Mam tak偶e bardzo t艂ust膮 sk贸r臋 g艂owy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 inesines666
Mo偶e spr贸buj kupi膰 jakie艣 kosmetyki Melaleuca. Bardzo dobre produkty i o ile si臋 nie myl臋 to mieli co艣 na problemy, o jakich piszesz. Ja testowa艂am mark臋 i by艂am zadowolona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam takiego pomys艂a
wypr贸buj szamponu siarkowego, je艣li jeszcze nie stosowa艂a艣 brzydki zapach sk贸ry g艂owy mo偶e by艣 spowodowany grzybkiem, s膮 specjalne szampony do w艂os贸w z 艂upie偶em 艂otokojowym stosuje si臋 szampony na bazie dziegciu, popytaj w aptekach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tlusty_leb_
mam takiego pomys艂a wlasnie tez tak pomyslalam, ze to moze tlusty lupiez, dlatego obecnie stosuje ten szampon na ta przypadlosc wlasnie http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=36804 a szampon siarkowa moc nie wysuszy jeszcze gorzej skory glowy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eeeeeeee????????
No ja nie wiem, czy ten pharmaceris pomo偶e... on ma na ppocz膮tku sk艂adu sls wi臋c problem b臋dzie tylko pogarsza膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mehendii
a slyszalas o szamponie w proszku Aritha? http://www.helfy.pl/aritha-reetha-powder-szampon-naturalny ja odkad zaczelam nim myc glowe moje problemy z wlosami sie same rozwiazaly, do tego mieszam go z Shikaki, Neem i Kalpi Tone i wmasowuje w skore glowy, zostawiam na 10 min i splukuje, nawet odzywki nie potrzeba, uwazam, ze te produkty ajurwedyjskie to rewelacja, dla glowy, dla skory, poprzegladaj sobie ta strone i p[oczytaj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 georrgiaa
Spr贸buj oliwki Salicylol. Moja c贸rka ma podobne problemy (m艂odzie偶, hormony buzuj膮 ;)) i ta oliwka bardzo jej pomaga. Plus od czasu do czasu sp艂ukanie zakwaszon膮 wod膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tlusty_leb_
dzi臋kuj臋 :) Skorzystam z Waszych rad.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bjbvkjenbkjvne
A moze nie myc wlosow dluzej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Facet kt贸ry tu bywa
MOZE GRZYBKI JAKIES, MOZE U FRZYJERA SIE ZARAZILAS CZYMS? TAM NIE MYJA GRZEBIENI.

Udost臋pnij ten post