Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zbanowana za twarz

O Matko zostałam przyłapana ! ! ! !

Polecane posty

...właśnie przyłapałam mnie mamusia na tym jak paliłam papierosy na tarasie 😭 Niby mam już 26 lat i nie powinnam się tego obawiać/wstydzić ale jest mi teraz tak strasznie głupio ! ! ...a żeby dodać coś erotycznego napiszę, że w trakcie palenia się masturbowałam :classic_cool: 🖐️

Gość waczus
czesto sie masturbujesz,nie masz faceta,na tym tez cie mama przylapala

Gość Najszybszy w mieście
ale masturbowałaś się papierosem, tarasem czy mamusią?:)

Gość Ciechan !
Ty się ciesz że nie nakryla cię jak się bzykasz bo by ci zabrała faceta

Gość dreszczykowy fix
głupi troll z ciebie zbanowana jest :D

Gość o zgrozo !
wstydzić to ty się powinnaś swojej twarzy !

Gość On megi
O kurwa rzygam :-o

Twój wiek dla Twojej mamy nie ma najmniejszego. Zawsze w Jej oczach będziesz tylko dzieckiem, które właśnie pali PAPIEROSY !!! Sama też widocznie przechodzisz traumę, skoro postanowiłaś się tym podzielić i z ludźmi, którzy na dzień dobry, wyszukują osoby przyłapane na spożywaniu psiej kupy. Nitz dziwnego że komentarze wydają się nie doceniać Twojego problemu. :( Nie mniej nie jesteś odosobnionym przypadkiem i osobiście znam dziewczynę, która jarała faje jak smok, ale przy "starych" korzystała z przedziałów dla niepalących, ( znaczy się ukrywała to), mimo że była zdrowo pełnoletnia. Do tego stopnia że uwodziła pewnego kioskarza i gdyby nie moja interwencja, pewnie papierosy miała by za darmo. :O Na szczęście byłem w takim amoku zazdrości, że szybko wybiłem "Jej" z głowy - zwykłą, jak się później okazało i do tego zupełnie niewinną kokieterię ...

Gość Mr. Y
zbanowana za twarz Przeczytałem kilka twoich wypowiedzi i postów, naprawdę nieźle ci idzie udawanie popierdolonej ;-)

Nowy dziękuję za zrozumienie i zaufanie. Podzieliłeś się ze mną bardzo poruszającą i w niektórych miejscach wzruszającą oraz doprowadzającą do szybszego bicia serca historią. A teraz jakbym mogła chciałabym Ci powiedzieć subtelnie i czule do uszka wyszeptać ....WYPIERDALAJ :D:D:D:D::classic_cool:🖐️

Najlepiej depilacje przeprowadzac na umytej, suchej skorze...żeby nie byla spocona, ani wilgotna. Przed lepiej wziac szybki, chlodny proszynic niż gorąca kąpiel, a po depilacji przmyć plecy np. tonikiem do twarzy....pod warunkiem że nie ma spirytusu. Ja mialam przyjemnosc wiele razy depilowac twarz depilatorem....i tak jak po kilku pierwszych razach sie robią strupki i krostki, tak potem z zabiegu na zabieg jest coraz lepiej. Depilator ponadto jest dokladniejszy niż wosk czy plastry. :classic_cool:

Gość Mr. Y
zbanowana za twarz Dziekuje za miłe powitanie :-)

Gość Mr. Y
zbanowana za twarz Wczoraj usmialem sie do łez z twojego pobytu w hotelu Morena