Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zbanowana za twarz

O Matko zostałam przyłapana ! ! ! !

Polecane posty

Gość waczus
dzieki,ja milosc swojego zycia mam juz od dawna i dobrze mi z tym ,jednak zajrzalem tu z ciekawosci,ale widze same glupoty,dobrej nocki zycze,pa

Gość Mr. Y
Ja sie nie bede żegnał mówię tylko że spadam i nadal będę żył w przekonaniu że świat nie jest zły tylko ludzie to kurwy.

Gość alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
😭

Gość waczus
zycze ci tego czarnego wora z zasuwakiem,heh

a ja Tobie życzę byś na mnie miał możliwość robienia sekcji zwłok. Możesz sobie nawet poroochać bo jako sztywna nie będę już protestowała ale na samą myśl że Ci gały do doopy się schowają jak mnie zobaczysz robi mi się jakoś tak cieplej na sercu 🖐️ Lubię jak maluczkie zera pałują się na mój widok to jest takie kurva rajcujące i podnosi moja samoocenę :classic_cool:

A jednak :) Zasadnicza i metodyczna :) A powraca :P . Po kroczku ale :zbanowana za twarz odnajdzie się w tym świecie ? Na oko widać że to stara raszpla, która chce się wbić w nowe trende. :O Ja Ci nie wierzę ;) 🖐️

Nowy, Nowy, Nowy w mieście całuje niezmiennie.

tak 27 lat ukończone za jakieś miesięcy kilka świadczy o mojej starości i pruchniejących kościach. Faktycznie wbijasz mnie w podłogę karle :O - już na starcie widać , że małe masz zdolności analityczne :/ Idż lepiej smarować maścią swój reumatyzm a nie osądzasz w sposób taki jak to robią forumowe gimgówienka 🖐️

Gość waczus
hahaha,co jeszcze wymyslisz piekna Ikono,lubie,jak ktos taki jak TY PIEKNA IKONO SIE GOTUJE,a ja mam niezla beke,napisz jeszcze cos fajniejszego z checia poczytam,i bede mial jeszcze wieksza radoche i ubaw,zycze wzmacniajacej weny tworczej

Gość waczus
hej,zbanowana,spisz...

spiepszaj, masz swoją dmuchaną lale niech ona Ci póki co robi dobrze a nie na forum szukasz atrakcji. Twoja kobieta przeciętna jak wszystko w naszym szarym kraju widać nie jest dla Ciebie wystarczająca, ale z przykrości Ci powiem, że o kimś takim jak ja nawet nie jesteś w stanie marzyć bo wiesz, że dno Twojego pokroju nie ma co liczyć na coś więcej niż koleżanka Twojej siostry która aktualnie jest Twoją partnerką - gdyby nie siostra walił byś dalej pod Hustlera :O

Gość waczus
hahaha,ake natworzylas,chyle czola i gratuluje,ale to za malo,chce jeszcze cos wiecej wiedziec,co jeszcze jestes w stanie wytworzyc i jakie masz pomysly w Twej piekn ej glowce,czekam z niecierpliwoscia,mozemy jeszcze popisac

Hustler? Dziewczynko, to przeżytek jakich mało :O W dobie netu, martphone'ów wyjeżdżasz tu z jakimś szmatławcem, który swoją świetność ma już za sobą :O

szkoda paltzów na taką larwę jak Ty. Nie mam zamiaru by mi lakier poodpryskiwał przez jakiegoś życiowego niedojdę :O żegnam Cię Pederasto HUstler to klasyka 😴 No ale fakt gimgówienka nie wiedzą pewnie nawet co to jest 🖐️ 😭

Gość waczus
alaaaaaaaaaaaaaa masz racje,tej dziewczynce chyba cos sie poje....

Totalnie porypało klientkę, siedzi tu całymi dniami hejterując jak jakiś oszalały bez-mózg :O Myśli, że jest zabawna bo na forumie odpierrdoli kilka linijek totalnych bzdur, po których przeczytaniu, oczy zaczynają wymiotować :O Żal.pl.

Poyebać - to raczej Ty masz ochotę ale ze względu na swoją osobowość wieczny brak dostępu więc w tył zwrot monitor OFF i do WC marsz tam gdzie jest Twoje królestwo

Gość waczus
zbanowana,a pisalas,ze nie lubisz jak ktos sie zegna,wymieklas juz,czy plyta sie skonczyla,chyba juz sie wystrzelalas i zabraklo naboi,ale zal,no to spadam tez,bo nie mam juz z kim nawijac,zycze dobrej nocy i spokojnych snow,TWOJ WACZUS

Bó,Bó ,Bó ... :D a ja tu się w błocie tarzam :) :O :P Jak ja się cieszę że skompresowałaś swoje niedostatki i znowu nadajesz. Co raz trudniej Cię rozdeptać.... to tak pod publikę :P A tak zwyczajnie cieszę się że jesteś 🖐️

Zbanowana, nie bardzio dziewcinko, kichą, na tym topie i nie tylko jesteś Ty :O Hejterujesz tu od rana, całymi dniami, dzień w dzień, i tak przez cały rok, a właściwie lata, bo pamiętam Cię jeszcze z przed ładnych 5ciu lat :O Miałaś tyle nicków, że już mi się nie chce tego liczyć, atakujesz spokojnych ludzi, którzy chcą się wymienić spostrzeżeniami, porozmawiać. Jesteś sfrustrowaną kobitką, której brak jest faceta :O

Gość kjdfhsfjh
zbanowana skoro odwiedzasz inne topiki to pilnuj co sięwpisuje , ile mam czekać na odpowiedź??

Pamiętasz mnie z przed 5 lat? To musisz być tak samo sflustrowanym facetem któremu potrzeba kobiety Żałosne und Poniżające jest Twoje piśmiennicze wypacanie się

Zbanowana, chyba śnisz dziecinko, albo żartujesz, uważasz, że ludzie, którzy czytają internet, fora dyskusyjne, są sfrustrowani? :O Nie ośmieszaj się do reszty, według tej prostackiej teorii, większość społeczeństwa byłaby frustratami, bo tylko nieliczni nie korzystają z netu :D

Gość waczus
jak zwykle,....styl naszej ukochanej ikony Z B A N O W A N E J,brawo,tak trzymac,wow

Gość kjdfhsfjh
to do mnie ?????? coś podobnego !! , ta dziesiejsza młodzeż:OO za moich czasów ....... :o nie było internetu