Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nielubieuk niezalogowany

Polskie dzieci w Anglii.

Polecane posty

Gość sjdbkfjhsdklvj
weż kurrwa odpierrdol się od polskich dzieci w UK!!!!!!!!!!!!!111 NAPEWNO MAJA TU 10000000000 RAZY LEPIEJ NIZ W TEJ BIEDNEJ UBOGIEJ POLSCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BYE BYE!!!!!!!!!!!!!!!

autorze głupi jesteś ! moje dzieck0 w Uk ma bynajmniej wszytsko, w PL nie byłoby mnie na to stać. A że są tu wszelakie narodowości wcale nie oznacza że to gorsi ludzie bo zyja i pracuja jak kazdy rasisto pieprzoony

Gość nikomu to nie
przeszkadza i bynajmniej wszyscy w szkole sa tak samo ubrani a nie jedni lansuja sie najdrozszymi ciuchami a drudzy chodza w najtanszych ciuchach z bazaru, tam bynajmniej nikt sie gorszt nie czuje

Gość buygftyfr756
niby dzieci maja tu lepiej ale... ja przyjechalam jak mialam 12 lat angielki wysmiewaly sie zemnie wtedy ze sie nietapetuje, niefarbuje wlossow i wogole wpadlam chya wtedy w jakas depresje, brak wiary w siebie itp powiem tak dziewczynki maja tu najbardziej przejebane noi chlopcy ktorzy leca na polska urode

Gość do nie lubie uk
Wole, zeby moje dzieci nosily mundurki w szkole i kazdy czul sie na takim samym poziomie, niz mialyby chodzic ubrane jak dzieciaki do zkoly w Polsce. Czyli dziewczyny z cyckami na wierzchu i wystajacymi stringami oraz chlopcy ze spuszczonymi spodniami i gaciami na wierzchu. A poza tym, autorze, masz nierowno pod kopula. Dziekuje. :)

buygftyfr756 masz rację całą anglia w kraju syf szeregowce i rudery ale lans musi być i to gorszy niż w polsce a z drugiej strony ogromne dysproporcje zarobkowe i oligarchowie. jak pamiętam kiedyś był temat dziewczyny co mieszkała w anglii i chciała wrócić do polski może tam czegoś sie dowiesz.

Gość unjh
a ja jak spojrzalam na to zdjecie to troche mi sie przypomnialo moje dziecinstwo w PL, szalalismy po podwórkach gromadami, bawilismy sie w podchody, albo wakacje na wsi u cioć-wujków-dziadków, i to bylo naprawde piekne dziecinstwo - niepotrzebne byly zadne gówna ipady, iphony, laptopy, śliczne kurteczki, wazne bylo ze sie dzieje :)

Gość w123
nielubieuk to pewnie jakiś projekt w stylu grażyny żarko

Polskie dzieci w Anglii mają tak samo dobrze, jak i wszystkie inne. Mają też child benefit, mozna mieć zasiłek dla samotnych matek, w szkołach mają duże możliwości. Kto tak pisze, ten nie wie o czym mówi.

Gość niektorzy nie znaja jezyka
Ludzie: Nauczcie sie znaczenia slowa "bynajmniej" zanim nonszalancko dodacie je do sowjego postu!

Gość niektorzy nie znaja jezyka
do buygftyfr756 - masz sporo racji,ale mysle ze wszystko zalezy od spolecznosci wsrod ktorej mieszkasz, od poziomu szkoly, itp. W dobrej, prywatnej szkole dziewczyny wygladaja calkiem normalnie, nie uwazaja za szczyt swoich osiagniec wstawania o 6 rano aby natapirowac wlosy i przykleic sztuczne rzesy a pozniej robic "kariere" w Tesco :o Nie staram sie nikogo dyskryminowac,ale mozliwosci edukacyjnych jest tutaj sporo, poczynajac od 6th Form, poprzez college, ktore rowniez oferuja niektore kursy na poziomie uniwersyteckim i niedrogo a na uczelniach wyzszych konczac. Trzeba tylko chciec. Ale to kosztuje. Rozgladalam sie wlasnie za dobra szkola dla mojego syna i oplaty podstawowe to przecietnie ponad 7 tys.rocznie dla maluchow. Im starsze dziecko tym drozej. Nie wliczam w to zadnych zajec dodatkowych.

Gość oiutrdesdvfbm
ja place rocznie 12 tys za przedszkole, bo niestety przedszkola sa bajecznie drogie, szczegolnie tu gdzie mieszkam