Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet. tAKI

Dla kobiet porzadny facet= nudny facet?

Polecane posty

Gość poborca
"Psy szczekaja a karawana jedzie dalej" już jedziesz do wariatkowa? Szybką mamy służbę zdrowia:)

Gość coś mi się wydaje, że
arkadeasa, kto tu skakał i ujadał??

Gość polla303
Autorze śmieszne jest to co piszesz, szukasz dziewczyny i reklamujesz się tak: 2 kierunki studiów, kilka staży naukowych, używanie drogich perfum, no rzeczywiście jest się na co rzucić. Studia można mieć, dziś to żaden problem, tylko ,że w głowie może być ciągle pusto, a drogie perfumy? No na mnie to nie działa, no i zależy co dla kogo znaczy drogie...nie podrywasz dziewczyn,bo widać, że nie masz o tym bladego pojęcia. Dorośnij.

Samotny Romantyk II i co się zmieniło w ciągu tych 5 lat? może podpowiedz coś autorowi tematu.

Gość arkadeasa
gosc napisal prawde, gdybyt nie pisal prawdy, nie bylo by takiego oburzenia ze strony kobiet prawda kole w oczy

Gość facet. tAKI
polla303 to ze kobiety sa zalosne, nie musisz udowadniac....... nie masz za gorsz klasy

Gość poborca
Idę w real, miłego popołudnia..nawet dla tego durnia, wszak wprawił mnie w doskonały nastrój, moja kobieta będzie zadowolona wieczorem :)

Gość facet. tAKI
poborca widze ze znajomosc powiedzen tak samo jak myslenie nie jest twoja najmocniejsza strona

śmiem zauważyć, że autor wątku sam STCHÓRZYŁ - zwiał. i tu cytat: "czyli jednak tchorzysz i potwierdzasz moje zle zdanie o facetach.... jak mam miec dobre zdanie o was, jak nie pozwalacie na to?" arkadeasa daruj sobie - wiemy, że Ty i facet. tAKI to te same osoby.

Gość poborca
" gosc napisal prawde, gdybyt nie pisal prawdy, nie bylo by takiego oburzenia ze strony kobiet prawda kole w oczy" Nie dość, że głupi, to jeszcze myśli że tak wszyscy tacy i pod innym nickiem lawiruje...a może to jakaś choroba psychiczna...

Gość pomarańczlala
@facet. TAKI Nie masz kobiety, bo jesteś głupi :)! 🖐️

to PSYCHOZA, a on PSYCHOL.

Gość poborca
"widze ze znajomosc powiedzen tak samo jak myslenie nie jest twoja najmocniejsza strona" znam doskonale, wszak nie trudno być mądrzejszym od ciebie

Gość weronika.kafe
Swoim wpisem potwierdziles ze nie znasz powiedzenia

Gość facet. tAKI
psy szczekaja a karawan jedzie dalej szczekajcie dalej, no dowac grzeczne pieski!

Gość wysokaSzpila...
nie nie nie.... parzadny nie musi byc nudny, po co masz sie zmieniac wbrew sobie.. masz swoje plany ambicje itd... kobieta powinna gdzies po drodze sie 'znalezc' i taka ktora cie doceni z podobnymi ambicjami itd. a to ze wiekszosci imponuja prostacy i chamy to juz inna sprawa..

Gość bkebvjeasssssssssssss
to jest choroba wywolana przez wirusa "prawiczkus dziwolągus". grozna choroba :D

facet. tAKI umów się ze mną na prywatną audiencję to zobaczysz :D

Gość polla303
Trochę prawdy napisałam i od razu nie mam klasy? Bo takie kiepskie reklamowanie się to właśnie jest żałosne. Już sobie Ciebie wyobrażam w jakieś knajpie. Siedzisz przy stoliku, wyperfumowany tymi swoimi ,,drogimi" perfumami a w ręku trzymasz teczkę z dokumentami, że skończyłeś studia, to tak w razie czego jakby Cię jakaś poderwała, bo oczywiście Ty jesteś tak piękny i cudowny, że nie musisz podrywać. Żal mi Cię, no ale może jeszcze dorośniesz, w końcu masz dopiero 23 lata o ile to prawda.

Gość poborca
"Swoim wpisem potwierdziles ze nie znasz powiedzenia" nic nie potwierdziłem, to tylko goopawka jaka mnie dopadła po wpisach tego matoła"), a powiedzeniem kieruję się w życiu:)

Gość facet. tAKI
polla303 probolem w tym ze napisalas brednie, a jestes przekonana ze mas racje, to jest problem byc glupim i nie widziec tego

Gość pomarańczlala
"byc glupim i nie widziec tego" Coś o tym wiesz, nie, stary? :D

facet. tAKI - nie ignoruj mnie. "byc glupim i nie widziec tego"

Gość facet. tAKI
psy szczekaja a karawana jedzie dalej

Gość polla303
ja nie mam żadnego problemu, tylko Ciebie mi żal i śmiać mi się chce z tego co Ty piszesz. Niby szukasz dziewczyny, a obrażasz tu kobiety jak tylko się da i myślisz sobie , że przez to jesteś taki cool. Jesteś po prostu jeszcze niedojrzały do czegokolwiek, a dziewczyn nie podrywasz, bo tak jak już pisałam, nie masz o tym bladego pojęcia.

Gość poborca
"byc glupim i nie widziec tego" To jest twój największy problem

facet. tAKI - niech sobie jedzie. znaczenie: można krytykować pewne rzeczy, ale i tak nie ma się na nie wpływu. więc skoro nie masz wpływu na głupotę kobiet i kogokolwiek DARUJ SOBIE. nadal mnie ignorujesz

Gość facet. tAKI
poborca miales isc? rozmysliles? taka jest wlasnie twoja wiarygodnosc...

Gość facet. tAKI
Niby szukasz dziewczyny, a obrażasz tu kobiety jak tylko się da i myślisz sobie nie obrazam, tylko pisze fakty, a ze te nie sa za ciekawe dla kobiet, to jzu wasza zasluga... wszystko w waszych rekach.. bedziesz ok to bede pisal o was ok