Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet. tAKI

Dla kobiet porzadny facet= nudny facet?

Polecane posty

Gość facet. tAKI
ktos kto jest normalny nie powinien sie zmieniac, to chore kobiety powinny sie zmierzyc buta kobiet nie zna granic

Gość ohooo pytający dzentemenek
powrócił :classic_cool:

szkoda dyskutować. skoro nic nie widzisz co tyczy się Ciebie. i mówiąc, że jesteś normalny potwierdzasz tylko regułę. jak widać nie jesteś. życzę zdrowia! szczególnie psychicznego. dobrego wieczoru!

dla kobiet porządny facet , który nie daje im porządnie do myślenia i nie wprawia je o różne zawroty głowy = bezużyteczny i nudny typ :classic_cool:

Gość facet. tAKI
The Chubby Gal dlaczego wg ciebie jestem nienormalny? czekam na uzasadanienie opiniii

Gość matacz,.,.,.,
nie da sie dyskutowac o normalnosci , ta bowiem mimo jakiegos istniejacego szablonu tak samo zreszta jak i moralnosc - dla kazdego jest inna , i tylko naciagamy wszystko pod siebie co jest nienaturalne . U wielu siedzi to co ustalone kiedys bez naszego udziału tak mocno , ze rodza sie potem tragedie . maz zdradza zone , ta głupieje , szaleje itd. zona zdradza meza , ten ją morduje ...... To wszystko własnie wina owej normalnosci i pierdolonej moralnosci , ktora sie ludziom wpaja od dziecinstwa . Gdybysmy sie urodzili w innym kraju , muzułmanskim , normalnoscią dla nas bylo by posiadanie kilku zon , a dla zon to ze maz spi dzisiaj z kobieta nr 4 a nie z nią . wiec jak sami widzicie normalnosc jest wzgledna .

Gość matacz,.,.,.,
i mozna sie spierac co jest normalniejsze a co nie :) ALE przypomne , z juz w Bibli znajdziemy aprobatę Boga dla posiadania kilku zon ! salomon miał ich wiele , Jakub - tak samo , Dawid - też .

Gość bkebvjeasssssssssssss
facet. tAKI Przeczytalam kilka Twoich pierwszych wypowiedzi. Skoro piszesz, ze jestes za pelnoprawnym rownouprawnieniem to moze dziecko bys urodzil co? Dlaczego nie, przeciez technika idzie do przodu. Druga sprawa - jestes starsznie przemadrzaly w tych wypowiedziach. Juz wiesz czemu dziewczyny nie widza w Tobie partnera? Bo zadna wytrzymac nie moze.

Gość matacz,.,.,.,
no prosze widze przejaw traktowania was lepiej z racji iz rodzicie dzieci ?? łaski bez ! za niedługo sobie bedzie mona jej sklonowac i bedziecie bezuzyteczne !!

Gość facet. tAKI
Skoro piszesz, ze jestes za pelnoprawnym rownouprawnieniem to moze dziecko bys urodzil co Zapoznaj sie z terminem rownouprawnienie, bo ewidentnie go nie znasz przemadrzlay sie tylko wydaje, nietrudno byc przemadrzlaym w stadzie glupcow, ktorzy non stop pisza gluopoty, smutne to

Gość matacz,.,.,.,
fakt jest jednak faktem , ze rownouprawnienie zmierza do nieszczescia kobiet , nie da sie bowiem dac rownych praw i rownego trkatowania dla odmiennej płci . Prawo a i owszem mna byc rozne dla wszystkich , ale na tym sie konczy rownouprawnienie . Zostaje jeszcze tylko pare spraw i koniec . Ale jak kobiety chca pracować np w górnictwie , na przodkach i miec taka samą wydajnosc jak mezczyzna ?????? :) jak chcą zdobywac medale olimpijskie ....? i byc postrzegane jako kobiece ????:) itd to potem nich sie nie dziwią , ze są przez wielu mezczyzn postrzegane jako ....inne

Gość facet. tAKI
fakt jest jednak faktem , ze rownouprawnienie zmierza do nieszczescia kobiet , To jest oczywiste, ale jesli kobiety tego chca, to prosze bardzo. Tylko jeden warunek. Albo pelne rownouprawnienie, albo brak rownouprawnienia, tak by mezczyzni nie byli dyskryminowani

Gość faaaahj
Równouprawnienie jak sama nazwa wskazuje odnosi się do praw, a nie zwyczajów. Myśl, to nie boli.

Gość facet. tAKI
wiele zwyczajow jest prawami, mysl to nie boli

Gość faaaahj
Nic mi nie wiadomo o tym, aby w gdziekolwiek w prawie ujęte było9, kto ma podrywać. Myśl, to nie boli.

czemu Wy się tu ciągle spieracie? ja trochę nie rozumiem. oczywiście, są głupie kobiety, ale mężczyźni też. po co się skupiać na negatywach? ciągle nie rozumiem. uważam, facet. tAKI, że jak ktoś za bardzo się na czymś fiksuje to nie jest już objaw normalności. chciałam Ci wczoraj 'coś udowodnić'. odrzuciłeś moją propozycję. nie chce mi się tu już więcej dyskutować. nie słowa a czyny. pozdrawiam! :)

Gość facet. tAKI
jaka propozoycje odrzucilem? nic nie odrzucilem prosze udowadniaj, chetnie wyslucham i sie odniose

Gość facet. tAKI
faaaahj nie osmieszaj sie, ja pisze o prawach jako zwyczjaahc, ty podajac jeden przyklad mowisz ze nie mam racji masz bana na myslenie?

Gość facet. tAKI
The Chubby Gal niby na czym tak fiksuje?

Gość faaaahj
Zwyczaje nie podlegają równouprawnieniu. Zacznij myśleć, bo się pogrążasz tylko.

"Znajdzie sie i ktos dla Ciebie...Porzadny facet nie jest nudny!" Znajdzie się taka siksa jak /22 lata czuje koniec świata/ ale już jako 40-letnia samotna matka bo jej /prawdziwy mężczyzna/ poszedł z młodszą. Dla takiej będziesz autorze atrakcyjny bo dobrze wie, że nie ma szans w jej wieku na nic lepszego.

Gość no niestety autorze tematu
pozostaje ci trzepać konia do końca życia, czas się z tym pogodzić :classic_cool: 🖐️

Gość facet. tAKI
Zwyczaje nie podlegają równouprawnieniu. rozumiem ze obowiazki domowe tez nie podlegaja rownouprawnieniu? przeciez zwyczajem jest ze to kobieta pracuje w domu, a maz oglada tv

Gość facet. tAKI
The Chubby Gal mialas mi cos udowodnic... juz ci przeszla ochota?

Gość facet. tAKI
Ja sie czepiam? niby czego? nie spotykam sie z nieznajomymi kobietami hehe

Gość faaaahj
Zaczynasz łapać o co chodzi, obowiązki domowe również nie podlegają równouprawnieniu, podlegają zwyczajom, ale można mieć je gdzieś i robić po swojemu. Możesz nie podrywać kobiet i oczekiwać, że to one mają robić, tylko że nie mają obowiązku i mogą mieć wyjebane na twoje oczekiwania, tak jak ty masz wyjebane na pewne oczekiwania płci odmiennej.

Gość bkebvjeasssssssssssss
facet. tAKI prawda boli? dobrze, ze te kobiety cie nie chca :D Bo szkoda kazdej dla ciebie.