Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jackDaniels

zachowanie mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość jackDaniels

dziwnie sie czuje szukając pomocy na kobiecym forum, ale nie mam z kim o tym pogadac, prosze wiec o rady. sprawa wyglada tak, ze M. jest o mnie bardzo zazdrosna. nie szpieguje mnie (raczej), ale caly czas daje mi przytyki na temat tego, że na pewno ją zdradzam. ciągłe aluzje kiedy muszę zostać dłuzej w pracy, lub jadę poza miasto załatwiać jakieś sprawy. łapie mnie na kazdym słówku, żeby udowodnic moją rzekomą nieszczerość lub zdradę. wiem, że w przeszłości ktoś dla niej ważny zdradził ją, a ja z kolei krystalicznej przeszłosci nie mam i pewnie stąd jej nieufność. już raz przez to się rozstaliśmy, ale wrocila do mnie. niestety, ona nadal stara sie mnie na czymś przyłapać, nie ufa mi.

Gość No to może.....
współczuję, najgorsze że tym sposobem za chwilę naprawdę spowoduje że pójdziesz w ramiona innej.

Gość skoro znowu jest to samo
Jezeli niema ku temu powodow do zazdrosci , Idzcie razem do psychologa, dziewczyna sobie nie radzi z zazdroscia, ja tez tak mialam, wmawialam sobie rozne rzeczy do glowy, kiedy moj chlopak pojechal gdzies tam z kolega ja walilam w sciane z myslami ze on siedzi z jakimis panienkami.

Gość jackDaniels
dla niej powodem do nieufnosci jest to, ze x lat temu zdradzilem kogoś. twierdzi, ze skoro zdradzilem inna to dlaczego mam byc wierny jej i dlaczego ma mi wierzyc, ze jestem, nie dostrzega jednak, ze naprawdę ją kocham. nie wiem czy psycholog by tu cos zdzialal.