Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasieńka999

zdrada

Polecane posty

Gość kasieńka999

co sądzicie o tym jak chłopak zdradza swoją dziewczynę. chciałabym poznać zdanie osób obiektywnych. czy jesli zrobił to raz zrobi i drugi mimo że obiecał.? co o tym sądzicie.?

To raczej pewne, że zdradzi i kolejny raz jeśli raz już to zrobił. Poza tym raczej już taki związek nie ma szans, druga strona (o ile wybaczy) nigdy nie zapomni tego co się wydarzyło i nie będzie mieć nigdy pełnego zaufania co zdradzającego

przeżyłam zdradę, nie życzę nikomu tego. I z tego co ja doświadczyłam jak raz zdradził zrobi to kolejny raz. Chyba ,że są wyjątki....

Dla mnie zdrada to strasznie szczeniackie zachowanie. Skoro ktos nie dorosl do tego, aby zbudowac powazny zwiazek, niech wraca do piaskownicy, a nie marnuje swojego i cudzego czasu,nie wspominajac o nerwach i innych emocjach.

Gość Zgadzam się z samuelem
ale dodam jeszcze, że w przypadku mężczyzny zdrada z jego strony jest to zachowanie nie honorowe i "niemęskie". Mężczyzna powinien dotrzymać wierności kobiecie niezależnie od okoliczności no chyba, że ktoś mu grozi życiem czy coś to wtedy może pęknąć ewentualnie