Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pluskwa_20

dlugi staz w zwiazku vs szybki slub

Polecane posty

Gość pluskwa_20

Witajcie dziewczyny:) Naszlo mnie ostatnio na jakies takie slubne rozmyslenia.. zawsze chcialabym byc mloda mama, mloda zona.. teraz mam 21 lat, a uwazam ze 23 na ślub jest super, a 25 juz na dziecko najwyzsza pora.. Moj chlopak jest ode mnie rok starszy, a razem jestesmy juz 4 lata.. Kocham Go nad zycie, ale czasami mam wrazenie, ze ja bym sie juz chciala pobrac, bo.. bo chcialabym to jakos odswiezyc, odnowic, urozmaicic..Niestety nie mieszamy razem, i pewnie az do slubu nie bedziemy xD Mam wrazenie, ze jestesmy juz za dlugo w tym "po prostu" w zwiazku, ze jak to jeszcze troche potrwa to uznam ze nie potrzebujemy (w sumie to ja nie bede potrzebowac) tego slubu.. Moj chlopak ostatnio cos przygadywal przy znajomych ze slub w 2015.. i co z tego, jezeli my bedziemy wtedy.. 7 lat razem, no kurde.. to juz jest jak stare malzenstwo xD nie wiem, moze zle mysle, czasami nawet mowie chlopakowi, ze wolalabym Go pozniej poznac i po tych 3-4 latach wziac slub.. Jak jest / bylo u Was? znacie jakies pary, ktore po dlugim stazu zwiazku sie rozstaly? Nie wiem co mi sie tak umyslilo.. no ale:P

Gość No to może.....
Ja miałam 19 lat jak poznałam swojego chłopaka, pobraliśmy się jak miałam 28. Dodam że ślub zorganizowaliśmy w 3 miesiące i nie byłam w ciąży :). Jakoś tak nas naszło i poszliśmy zarezerwować sale. Dodam z 7 lat miałam parcie na ślub ale się nie przyznałam :)