Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowa09

Wszamalam wielkiego kebaba, czuje sie z tym okropnie i grubo

Polecane posty

Gość malinowa09

oczywiscie temat znany wam dobrze odchudzanie i obzarstwo, kurwa odchudzalam sie juz 2 tygodnie i dzis poszlam z kolezanka na tlustego wielkiego kebsa, mam przez to dola. wiem ze was to chuj obchodzi ale musialam sie wygadac ...........

Gość malinowa09
niech mnie ktos pocieszy .:(

Gość wheidfhw
jak ktoś się odchudza tylko redukując żarcie to potem rzeczywiście jeden fast food to tragedia :O

Gość malinowa09
ile ten zabojca mogl miec kalorii tak mniej wiecej ?

Nie przejmuj się, po jednym nie obrośniesz tłuszczem skoro wcześniej byłaś na diecie. Napij się mięty, albo meliski, i spokojnie idź traw.

Gość malinowa09
smutne jest to ze siedzisz na kafe i najezdzasz na innych z powodu nudnego zycia ale spokojnie niedlugo koniec wakacji i gimgowno pojdzie do szkoly i przestanie wypisywac bzdur. kafeteria odzyje bez bezmozgow :D

Gość malinowa09
staram sie nie przejmowac ale mam wkurwa na siebie ze tyle wyrzeczen na nic. zaluje ze go zjadlam ale to bylo silniejsze ode mnie

Gość malinowa09
moje dupsko, moja sprawa ;p moze i nie chodzisz ale intelektualnie jestes gimgownem i nic soba niestety nie reprezentujesz ;d a ja tlusta nigdy nie bylam i nie bede zreszta zlewam to co myslisz i mam na to wyjebane, nie znasz mnie wiec pisz co chcesz jesli ci to sprawia przyjemnosc, chociaz w sieci mozesz wylac swoje frustracje bo w swiecie realnym nie potrafisz nawet slowa wydukac zalosna istoto :D