Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezzzzdomnaiiibezrobotnaiiiiix

czego w zyciu najbardziej wam zal?

Polecane posty

napiszcie szczerze.Ja siedze w chalupie juz ponad rok , swoje lata mam i NAJBARDZIEJ ZALUJE , ze przez moment chociaz przyznalalam racje Bonie i Mengele - moim rodzicom w Polsce. A temu bratu tez. Ale wiecie no jesli nie struta - to tez biore pod uwage, ze zjadlam 8 bomb atomowych, bylam porwana, nie ograna , nie ochrzczona, porwana 2 razy wiecie i tak dalej to no... tak bym sie ZENUJACO do pracy nie przyjela wiecie i nawet TAK ZENUJACE studia- ze strachu w sumie - tak by sie nie skonczyly. Jakas taka bym byla normalniejsza a tak? COS STRASZNEGO. A najlepsza wiecie jest ta srednia gdzie poszlam i dostalam takiej zapasci , ze to sie w glowie nie miesci. I to jest nie do ogrania. Naprawde. I teraz siedze , skladam to wiecie do kupy, zeby sie tego pozbyc. Na dodatek szkola znikniety psychiatryk . Iwiecie jeszcze takie cos ze w zoladku mam gwozdzie. No to tak tez we mnie ktos walil. I jedno oszustwo wszedzie i oszukanstwo i taki koniec. A CZEMU? JAKIM PRAWEM? i powiem wam ta wies powinna odpowiedziec za te powieszone domy dziecka. Naprawde. Tak to sie robi? I ja sie nie dam. Ja tego juz nie napisze jak to powinno byc, ale ten moj ojciec tu byl i tak to moglo byc, to nie moglo byc. A co on tak oszalal, ze nikt mnie nie odebral? JEDEN TAROT. I to moze byc, a ja nie. Ale ja was niszcze. Niszcze wam tego TAROTA bo wy sie NIKIM nie przejmujecie, niczyja tragedie, tylko swoje zdanie i madrosc. A JAKIE MACIE prawo do tego? I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Gość ewka73
Ciebie!!!

Gość kkiiia
miałam to samo napisać:ciebie między innymi

Gość teresa z cancun
zal mi: straconej mlodosci, ktora juz praktycznie za mna, zdrowia, ktore stracilam, czasu, ktory tracilam z debilami, ktorzy okazali sie kurwami, rodziny, ze mam tak debilnie glupia, ze zle pokierowalam swoim zyciem :( wielu rzeczy mi ZAL:(:(

Gość annia.....................
Kolorowych jarmarków.........................

Ja wiecie bylam TAKA CHORA w tej sredniej. taka chora. No i tak nie pasowal mi pass brytyjski bo mialam GWOZDZIE W BRZUCHU CIAGLE i tyle. Normalnie caly czas tak bylam oglupiana i sie nie dam. I ja mialam siostry miec? Jak? I tyle. I ja sie nie dalam nikomu. I wiecej nic nie napisze bo nie i tyle. Bo nie warto. Tacy dla siebie jestescie i tyle. A dla tego mojego ojca? Jaki on dla was byl? Jego nie ma ogolnie, ale... a matki to w ogole. Matka zniknieta. I wiecie zastanawiam jacy ci ludzie sa w tej wsi. No to co - ja mam dostac fenol od Bony, a za co? ZA ICH dEBILIZM? i tyle. Bo wiecie ja bym jednak sie ZABEZPIECZYLA, ze to tamto stojac o ten parlament brytyjski, ze mi to ktos wyrzuci, a czy ja mam racje? Jaka? A ci nic. Bo tak pasowalo zeby ich nie wylac stad wszystkich. No ale to ja sie juz nie dam. To juz jest za duzo o 1 rzecz i tak mnie nie pokonaja ci ludzie tu bo maja 2 rzeczy zeby ich nie wypierdolic stad a co tu takiego cennego jest? i tyle. I ja sie za to nie dam. Sluchajcie podstawowka z taka figura pass USA -dom dziecka - GWIAZDA, a ja? Gwozdzie w zoladku zebym do niczego nie doszla Z TAKA MATKA. Znaczy jaka? I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Gość Wielki Elektronik
ania też mi najbardziej jest żal, Kolorowych Jarmarków

Mnie tez siebie zal - jeszcze na FENOL sie przyjelam w tej glupiej Polsce, ale jakie mialam szanse z rodzina ktora mnie nie ochrzcila. I ja wiecie OLALAM ten chrzest i mam za to 2 rodowody do banku. I tak moge isc do banku i sie obijac. Tylko tak. A reszta to nie wiem. No i w sumie zaczynam od kredytu na mieszkanie. Ja chcialam miec swoje mieszkanie. Starego bratowej wyniszczam - znaczy ja mu wyniszczam passy, zeby nic nie znaczyl z tymi passami i tylko tak mialabym doktorat , a tak nie bo nie dostalam brytyjskiego passu. ALE CZEMU? i tyle. Bo mnie truli gwozdziami w brzuchu i w sumie wiecie tak sie wieszalam choc nie do konca powiem wam bo wychodzilam dla siebie na osobe psychicznie chora i to byla nawet prawda tylko czemu. I ja i tak bym byla chora w tym domu, no ale... i sie nikomu nie dalam. W kevinie nie pasuje pass brytyjski a to jest Kevin po powieszonej rodzinie i jeden fenol. Ale nie mojej. I wiecie 2 babcie mialam, ojciec w leb i popraw sie albo odebrane prawa rodzicielskie - to zrobilam i ja mialam TAKIE ZYCIE. No tez tak mozna. Do komorki zamknieta i takie cos to jest. I co ja mam teraz zrobic? No wiecie - renta i mnie nie ma. A tak? Zostaje mi rodowodami bank i uwazac tam i to wszystko. Bo czy sie wybieram do biblioteki. No na pewno i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Gość lkjpihbjcds
mi jest zal renty owieczki :(

Poweim wam i co - teraz mieszkanie na raty? A realnie jakie mam szanse w banku? A nawet mam kredyt i tyle. I 2 rodowody do banku zamiast chrztu. No i wiecie renta to siedze w domu, a tak do roboty, no ale ta renta jest tak moja i tak. Ze nie tylko biblioteka - praca w banku zamiast chrztu i tyle. Ten moj ojciec nie mial tu jezdzic wiecie. On mial sie tak nie starac, nie miec tyle pogladow. On tak pasowal do brygidek - pelno pogladow ale co jeden to bardziej sluszny. I wiecie - na poczatku sie cieszylam??? choc nie - DZIWILAM data wiecie chrztu - obsikania. Ale teraz po czasie to ju nie wiem co o tym myslec. Nic. Zostawiam na korzysc rodowodow i pracy w banku. jedyna praca bez powolania w Polsce, nie? I powiem wam ja nawet nie mam gdzie isc do pracy w Polsce bez chrztu. Tylko RODOWODAMI do banku - tak jak chcieli wasi ksieza. Trzeba byc im poslusznym i tyle. No i jeszcze jedna rzeczy, ale to nie napisze. W sumie figura. Tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

No mi tez zal renty -przynajmniej bym mieszkanie miala. Praca co by mi wyszlo. Za to mam prawo do pracy w banku, ze to mam ukradzione. Dziadkow sponiewieranych. Kto mi da? Ale mam prawo i tak w ubezpieczenia moge isc. Moze moglabym pohandlowac? Moze ktos by mi kupil? Ode mnie pasuje kupowac ubezpieczenia. Np. przez net bo wyjechalam za granice i wrocilam - przestancie , wszyscy na mnie za tego ucznia niby, a ja tez jestem 2 razy wyniesiona - tu tu i nie ma - tak sie ogrywa porwanie , nic nie bylo i STAD JESTES GDZIE SIEDZISZ. Aleto nie jest prawda. I wiecie no to mieli wpisac TU miejsce urodzenia , ograli mi niedzwiedzia, zeby nie bylo ze jak do niczego nie dojde to przez zachod. Aprzez kogo? i tylko ciekawe czy mnie ochrzcza? No i mieli mnie ochrzcic w miejscu URODZENIA i moga byc. Bo w sumie tak sie chrzci - w miejscu urodzenia. Ale znowu data urodzenia. Nie moja. Imie, wszystko. STRASZNE :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Gość wscibskie babsko
mi zal tego ze kilka miesiecy temu zrezygnowalam z tel stacjonarnego i na tyle bylo mi go zal ze od miesiaca mam go spowrotem ;)

Zobaczcie - jakie macie ubezpieczenia do kredytu? Powinniscie miec WYZEJ Net i tak poczte do netu zeby ubezpieczenie w banku bylo nizej od kredytu. I tak sie w banku dobrze kredytuje i PRACUJE. A tak? Jesli jest e-mail w kompie.A tak? I coscie zrobili?Bo chyba byly 2 wybory - 1. email i TAK MIALO BYC -moje zdanie 2. Net jako IP adres i numer mieszkania , KONTA W BANKU. I wy lecicie tym drugim systemem i NIE MACIE ubezpieczen. Dlatego ja majac dobrze net takiej pracy sobie moge szukac. Sprzedaz ubezpieczen - takich siakich i ode mnie pasuje kupic i cos z tego miec. Bo jaka ja jestem? Taka - kup sobie takie ubezpieczenie ode mnie i dobrze powinno byc bo MAM DOBRZE NET. A kto ma zle to nie powinien sprzedawac i mam kredyt, moge pracowac w banku i mozna wziac kredyt ode mnie i tez powinno grac wszystko. POWINNO ale nie musi. Ja tylko do ubezpieczen bo bez passu USA bo ... nie wiem jaki. Nie wiem. Nie mam, ale jaki? Nawet jakby? A nie chce zanizac to ubezpieczenia mi zostaja. Czemu nie? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Nie wiem co by wam tu napisac Takie prace mam: 1. bibllioteka 2. bank 3. ubzepieczenia inna praca - jakis handel z ubezpieczen pasuje handel i tak sobie lece wiecie bo na poczte nie pojde TU OBRZYDLIWA, gdzie indziej ZAWALA MNIE ROBOTA wiecie bo malo towarzyska jestem. Po co mi to? A tak? Tak mi rady nikt nie da. No chyba ze tarotem - jak zwykle. Bo co tak wylecialam z tej szkoly - przyjeta na fenol , jeden tarot. I teraz juz bym sie nie dala wiecie. No moglabym na probe gdzies isc czy mi dadza rade. Tyle. Co jeszcze? No to najwyzej do widzenia. Takie cos. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie teraz (sic!!!) juz mi tu rady nie dadza. Pi razy wiem co robie i ...rady mi nie dasz. Moge byc sie dowiem. NIE CHCE. mam swoje powody. Wiecie JACY CI LUDZIE SA. I powiem wam BRZYDZE SIE???? dziwie sie zachodowi ze jest jaki jest. Tu byl watek babka w ogorkach zarobila za 2, 5 miecha 4 tys. euro a kurwa z Polski za miecha to samo - tak zwalczaja prostytucje. Od tego sie zaczyna ktos powie, ale mnie o to nie chodzi. Nie wiem ile zarabia pracownik fizyczny niemiecki np i kurwa. Nie wiem. Nie o to mi chodzi. Mnie chodzi tak - o parlament brytyjski JAK MOGLI WPUSCIC MNA POLAKOW do Anglii. Nie rozumiem tego. Tak sie nawet kurwy nie zachowuja. I jedyna propozycja dla mnie pracy stalej - kurwa. A czemu? Od mlodosci? BO NAWET KURWAMI NIE SA. I za to sie juz nie dam bo to moge napisac co chce robic dalej, gdzie pracy szukac, ale tego to juz nie napisze - to sobie musze przemyslec i O CO IM CHODZI? I tyle :( Jeszcze sobie to przemysle. Ale zobaczcie - mialy Niemcy prawo w koncernach - LECZ SIE - zdrowie np. no i wycieczki. Ale zdrowie. NIE. O CO TU CHODZI? Czemu nie? Bo wiecie nie chce wyjechac do Niemiec, jestem debem juz pomijajac wszystko - jak ten Mengele konczy w Polsce. A co sie dzieje w Niemczech? Tam jest zdrowie w takiej pracy fizycznej? A ja tak wyjechalam. Pi razy drzwi - zdrowiem. A GDZIE ONO JEST? I tyle. Nie ma. GWIAZDA - no wiecie co... i kasa. GWIAZDA W OGORKACH. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Gość wheidfhw
mi najbardziej żal tej co założyła temat :O

Wiecie przemyslcie sobie te moje slowa bo to chyba tylko Schroder dbal o zdrowie w koncernie pracownika fizycznego i zeby mial kase bo ciezka praca - a wiecie kurwa zawsze zarobi? Ja nie wiem jak leca. No ale to ma na zdrowie i tyle. takie cos. A mnie sie praca fizyczna w Niemczech kojarzyla ze zdrowiem i wiecie kasa na koncie. No i przelecialam po tych ogloszeniach w necie -Niemcy - no i niby wiecie jest praca, ale ani tego zdrowia a ta kasa na koncie? No to Holandia. I tyle. Alejak? To samo. I tylko lecac rodzina tam moja z Polski cos mi sie na koncie w ogole nalezy. A reszta jak tam ma pieniadze na koncie? Z PASSU USA ZALOZYCIELI BANKOW wyobrazcie sobie. Mojego. I tak zostala mi figura na pass USA bo takiego juz nie zrobie. Bo z takim passem moglabym byc choc ten gosc - moze i KLON z Finlandii - szwagier Mengele to on ma tak ten pass ze lepiej to ma do tego ukladu.Ale to moje i sie mu nie dalam. Bo tak to bym byla wiecie taka inna, a tak tez. A pass USA z figury. Co to warte? Ha! Wnioski sobie przemyslcie i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Gość Ostuszek
Bezdomna chcialabys podjac prace jako sekretarka? Potrzebuje sekretarki, jesli interesuje Cie moja propozycja zostaw jakis namiar do siebie a odezwe sie.

dali mnie widzicie do rodziny bez matmy. Jak tu zyc? I ja sie mialam dostosowac do nich. No tacy byli ZE MUSIALAM. taka nienawisc do mnie i tyle. Takie cos COS STRASZNEGO. Dlatego chce na rente bo COKOLWIEK BYM NiE ZROBILA to tak genialni ze no ja zero. No i mam sie popatrzec na siebie sie dowiem jak oni zyja jak ja. TAK BEZE MNIE dalszy ciag - mialam dostac rente i niech sobie robia co chce. Czemu nie? Nie - to mi ukradli rente i co dalej? I co mi udowodnili? I tyle. I renta ma wartosci, jest w Niemczech. tam do banku nie. No to ktos za mnie. Taka prawda. I tyle. Bo w sumie czemu nie? Kim te gnoje dla mnie sa? 3 lucyfery? To ktos za mnie niech jedzie. Tyle macie pracy w polsce? To po co mnie tak wyjebaliscie? Oprocz fenolu nie prezentujecie soba NIC. Nie obrazcie sie LIZANIE DUP ale komu i po co? I oby was ta Anglia wasza ukochana adoptowala. I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Nie interesuje mnie praca dla sekretarki-nie mam kwalifikacji. mam tylko kwalifikacje - bank, ubezpieczenia imoge isc do biblioteki bo mam nazwiska zeby sobie wydac ksiazke. Bo nikt nie chce moich nazwisk. To ja se pojde wydac ksiazke. Moze cos zarobie, przynajmniej mnie nie wyleja i tyle. Jakas malą historyjke bym se napisala. Czemu nie? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Tu jest namiar do mnie jak ktos chce - ale sekretarka to nie dla mnie - bank, ubezpieczenia i biblioteka -takie cos. Handel ostatecznosc. W sumie tez po szkole powinnam byc. Ale no od biedy, ze szukam pracy. Bo handel w sumie to po szkole i tyle. Nie wiem co jeszcze. To sprobuje ksiazke napisac bo co mi zostaje . Z tych moich nazwisk. Malutka kariere, niekoniecznie moje imie i nazwisko bo to zla bibliotekarka. Moze inne i kasa tak sie pisze ksiazki i tyle. Tez. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!!! :( :( :( :(

Sporry zapomnialam o namiarze tarotonline123@o2.pl Taki mam namiar. Pozdrawiam cdn. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(