Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasanka 86

26 letnia dziewica i nowy związek

Polecane posty

Gość sasanka 86

już gorzej być nie może :( Poprostu lgniemy do siebie, a ja nie wiem jak mam mu powiedzieć, ze jeszcze nigdy się nie kochałam :O

Gość sasanka 86
no właśnie nie, ale już chyba wolałalbym w ogóle tego nie robić niż Mu o tym mówić :O

Gość kurcze, ciesz sie
ze spotkalas kogos kto Ci odpowiada i odwrotnie. poznajcie sie, pozniej moze to samo przyjdzie? albo w ogole mu nie mow, moze dopiero po fakcie?

Gość mondeek
naprawde masz z tym problem? powinien być happy że będzie miał okazje rozerwać sreberko ;) a jak nie będzie tzn że nie wart uwagi

Gość sasanka 86
Nie mogę mu nie powiedzieć. Inaczej chyba zachowuje się facet, gdy ma doświadczoną kobietę, a inaczej dziewicę.. Będę zielona i to pewnie będzie widać :O

Gość kurcze, ciesz sie
oj, nie sraj zarem, jakos to bedzie.

Gość kpt gawron
daj spokój sex to nie lądowanie boeingiem bez podwozia tu wszystkie czynności wykonuje się intuicyjnie i instynktownie inaczej ludzie już dawno by wyginęli ;)

Gość levviatan a w ilu związkach
ty byłeś? pomijając związk z twoją ręką

Gość kurcze, ciesz sie
ja tez stara dzewica, ale tez mi sie wydaje, ze jak sie dac poniesc emocjom, to wszystko bedzie ok. moze nie bedziesz najlepsza, ale mozna to zwalic na karb pierwszego wspolnego razu, a nie od razu Twojego 1 razu. swoja droga, tez jestem stara dziewica, ale u mnie nie ma nikogo na horyzoncie, a szkoda:P

Gość sasanka 86
nie to, że jestem niedojrzała, tylko nie mam doświadczenia nie ma to jak nadrabiać w późnym wieku

Gość kurcze, ciesz sie
lepiej pozniej niz wcale. jestem w podobnej syt., a dlaczeg jestes stara dziewica?

heh.. jeśli facet uzna że brak doświadczenia to wada to znaczy że nie jest wart kobiety ;)

Gość sasanka 86
bo zamiast balować siedziałam nad książkami a potem trafiali mi się albo żonaci, albo totalne buraki i nigdy nie byłam zakochana

Gość oalalalalalalalala
fajnie ci :) bedzie dobrze zobaczysz i nie wstydz sie powiedziec mu o tym , jesli czujesz ze nie chcesz mu powiedziec tzn ze to nie ten