Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co polecacie ??

Jaki krem nawilżający polecacie do skóry trądzikowej?

Polecane posty

Gość co polecacie ??

Ja mam z Biodermy za 52 zł, a teraz czytam , że w składzie ma parafinę, mimo iż na opakowaniu jest napisane, że nie zatyka porów :/

Gość co polecacie ??
czyżby nikt nie używał kremów ? :)

Gość karmellkowa
Nantes ma taka serię Clean & Fresh i własnie tutaj raczej na Twoim miejscu szukałabym odpowiedzi w takich kosmetykach które z pewnością będą odpowiednie dla Twojej cery.

Gość onajhiuqedfn
zalezy jaki uzywasz żel/krem antytradzikowy, ja uzywam zel duac na noc a rano krem psychsiozel

Gość fghgfvhfc
na calą noc sudocrem gubo a w dzień pod makijaż ten z nivea soraya kolastyna 90 + w składzie z pastą do zębów

Gość najlepsza to pokrzywa
skasowac i przy html

Gość kapsulkowa
Ja używam takich rybek żelowych za 9zł firmy Gal, to jest witamina A+E. Bardzo ładnie nawilża skórę i widzę, że trądzik wyraźnie mi się po nich zmniejszył, tak więc na plus. Zresztą poczytaj sobie o nich recenzje na wizażu. Żałuję, że odkryłam je tak późno, bo przez całe liceum miałam straszny trądzik. :(

Gość gdahgda
krem z witamina a z apteki za 3 zl! zadnych smieciowych drogeryjnych chemicznych zapychaczy bo pogorszysz stan buzki...

cetaphil chyba nie jest do trądzikowej. Ja polecam Ivostin: puritin. Też dermokosmetyk, jak bioderma ale nieco tańszy. Mi pasuje, fajnie się wchłania (w przeciwieństwie do cetaphila na mojej cerze) i po połączeniu z żelem do twarzy z biodermy do trądzikowej moje cera jest lepsza.

Gość gość
Najlepszy jest fluid nawilżająco matujący z firmy Thalgo. Zresztą mają cała serię dla skóry trądzikowej.