Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marco2888

ja starszy ona mlodsza

Polecane posty

Gość marco2888

Witam Opisze sprawę krótko jak potrafię. Mam 28l, od niedawna jestem sam, po rocznym zwiazku. Nowa praca, nowe mieszkanie, można powiedzieć nowe życie. Jak to po rozstaniu człowiek nie myśli za bardzo o kolejnych związkach. Tak się jednak złożyło, że poznałem dziewczynę, młodszą 21 letnią. I stało się to czego wolałbym uniknąć ale się stało. Zakochałem się. Problem w tym ,że nie byłem do tej pory z dziewczyną tak dużo mlodszą. Jesteśmy wspóllkatorami i od razu miedzy nami zaiskrzylo. Znamy sie od tygodnia, ona też jest dopiero po mocno druzgoczacym zwiazku. Chciałbym zapytać Was dziewczyny jak to jest. Zależy mi na niej, jest nad wyrost dojrzała jak na swój wiek, do tego piękna i bardzo mi się podoba. Jak powinienem się wobec niej zachować, żeby mogła mi zaufać. Dużo rozmawiamy, zdarzało się, że byliśmy blisko, pieściłem ją ale ona podchodzi do tego ze sporym zakłopotaniem, nie pozwala na nic więcej niż pieszczoty. Oczywiście to ja jestem aktywny, ona nie zdobyła się jeszcze by odwzajemnić czułość wobec mnie. A może po prostu korzysta z możliwości bycia z kimś starszym, doświadczonym, cierpliwym?

Gość marco2888
co polmozgi nawet nie chce wam sie lemingi zasrane przeczytac bo za dlugie co? wlaczcie swoje tvn 24 i branzlujcie sie na widok palikmiota i posla grodzkiej heh

Gość bosa ale w ostrogach
Ty starszy - nie bardzo rozumiem. Znasz dziewczynę bardzo krótko, a oczekujesz cudów. Dla niej ta sytuacja nie jest zbyt komfortowa, i to nie ze względu na różnicę wieku, ale właśnie na jej stan psychiczny po niedawno zakończonym związku. Musisz być cierpliwy i wyrozumiały, czas leczy rany. Może za jakiś czas ona przekona się, że nie jesteś etatowym podrywaczem i znajdzie w Tobie wartości, których szuka w mężczyznie.