Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelia990343

zarobki rossmann wkurwiłam sie

Polecane posty

Gość amelia990343

Hej Rossmanki Na jakiej zasadzie jest liczona pensja? W tamtym miesiącu za 128 h dostałam ponad 1300 zł pluys miałam manko na 100 zł wiec normalnie powinnam zarobić 1400 w tym miesiącu bez żadnego ucięcia za 125,5 h dostałam 1277 zł czy cos tu jest nie tak? to różnica zaledwie 2.5 h a jeszcze z mankiem miałam wiecej w tamtym miesiacu :/ nie kminie tego

Gość amelia990343
umowę o pracę i stawkę godzinową ale są te wszystkie dodatki za nocki za soboty i już nie kapuje w tamtym miesiacu mialam dwie nocki a w tym tylko weekendy

za pracę w nocy należy się wyższe wynagrodzenie za prace w weekend przysługuje ci inny dzień wolny chyba że w umowie są inne zapisy

Gość czy mikojan to paletz?
niekoniecznie, za soboty mogą też płacić podwójnie

Gość amelia990343
no to nierozumiem tego że prawie tylle samo godzin a mam mniej niż za tamten miesiąc jeszcze z uciętą stówką

Gość gość
zarobki są byle jakie a trzeba chodzić nawet po nocach. kierownik robi sobie co chce zachowuje sie jak świeta krowa

Gość gość
to mu wyjasnij ze swiete krowy to maja powazanie wylacznie w hinduizmie :D

Gość gość
za 128 h 1300 zł? To nie jest wcale zle, ja pracowalam w polo w wakacje . To za 211,5 h dostalam nieiwele ponad 1400zl . Takze za 128h to wydaje mi sie calkiem niezle jak na sklep.

Gość Adamik Marcel Locus Sceurity
prosze nie klnąć

Gość gość
Oj młodzi ceńcie się, bo na wasze myślenie "chcę DOROBIĆ do studiów" czyli symbolicznie, liczą pracodawcy lichwiarze. Dlaczego ktoś kto ma swoją pierwszą w życiu pracę, ma zarabiać nawet poniżej minimalnej, a osoba nieco starsza z trochę większym doświadczeniem już więcej? Lichwiarze właśnie szukają ludzi bardzo młodych, najlepiej uczących się. Mydlą oczy "elastycznym" zatrudnieniem, najczęściej na śmieciówce i od uczącego się nie odprowadzają aż tak wielkich składek na ubezpieczenia bo myślą, że młodzi to osoby naiwne i pierwsze w życiu zarobione pieniądze - nie ważne jakie ( więc najprawdopodobniej małe) będą cieszyć - "cud pierwszej wypłaty" Potem się okazuje, że lichwiarz posuwa się dalej i ci/ula na wypłacie. Sama to przerabiałam kiedyś. Przerobiłam tak rok, a po jakimś czasie dostałam pismo z ZUS o braku odprowadzania niektórych składek, w niektórych miesiącach.

Gość gość
myślicie, że miałabym szanse dostania pracy sezonowej (po maturze od połowy maja do końca wrzesnia) w rossmannie? czy tam jakieś wymagania są co do wykształcenia itd?

Gość gość
Banda,w hooja sobie lecą z takimi zarobkami@@

Gość gość
Marcel to uschly fjut !

Gość gość
Cześć. Może któraś z Was wie czy dodatek urlopowy dostaje się razem z pensją?

Gość gość
Zarobki ???? sama praca powinna dawać Ci tyle satysfakcji że nie powinnaś nawet o nie pytać !!!!! Gdzie ty to wydasz skoro życia nie masz tylko PRACĘ !!!!

Gość gość
Pewnie, że zarobki może nie są oszałamiające, ale na forum gowork można dużo się naczytać jak wygląda wypłata pensji w praktyce.

Gość gość
wy 1300 zł pensji a araby zaśiłek 12 000 zł ha ha...ale ciemnota

Gość gość
Kierownik regionalny DM na Opolszczyźnie zatrudnienia swoje pupilki. Źle traktuje osoby na sklepie ponizajac je w obecności klientów i innych pracowników. Tak właśnie mogą kierownicy regionalni, nie wiem czy w innych regionach też tak działają bo krótko pracuję i nie miałam możliwości zaobserwowania. Jeszcze pracuję ale zastanawiam się nad zmianą bo zostałam strasznie upokorzona przy klientach i po prostu źle się czuję. Straszne. Pytanie czy Góra rozlicza regionalną DM z jej zachowania a może nic nie wie bo wszyscy czują się przez nią zastraszeni i zaszczuci.

Gość gość
Kierownik regionalny DM na Opolszczyźnie zatrudnienia swoje pupilki. Źle traktuje osoby na sklepie ponizajac je w obecności klientów i innych pracowników. Tak właśnie mogą kierownicy regionalni, nie wiem czy w innych regionach też tak działają bo krótko pracuję i nie miałam możliwości zaobserwowania. Jeszcze pracuję ale zastanawiam się nad zmianą bo zostałam strasznie upokorzona przy klientach i po prostu źle się czuję. Straszne. Pytanie czy Góra rozlicza regionalną DM z jej zachowania a może nic nie wie bo wszyscy czują się przez nią zastraszeni i zaszczuci.