Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaa552

Modelka..

Polecane posty

Gość Kasiaa552

Witajcie :) Zakładam ten wątek bo mam mega problem, dostałam się do ćwierć finału konkursu na qeen of polen, wybrali 20 dziewczyn z około 60.. Teraz mają wybrać kilka które pojadą na finał do turcji.. Z tym że mam trochę daleko bo 300 km w jedna stronę.. I nie wiem co robić ? Mój facet jest o to obrażony, zazdrosny i nie wiem co jeszcze, boje sie ze jak tam pojade, albo ewentualnie dostane sie do finalu w turcji to to bedzie koniec naszego 3 letniego zwiazku... ;/ z 2 strony to dla mnie mega szansa ktora juz moze sie wiecej nie powtorzyc.. ;/ zawsze marzylam o fotomodelingu, wiec jak by nie bylo to dla mnie jakas szansa.. Co mi radzicie ? Boje sie ze jak nie pojade to ze bede do konca zycia sie zastanawiac co by bylo gdybym sprobowala, a z 2 strony kocham mojego faceta, i nie chce sie z nim rozsawac.. a nie wydaje mi sie zeby to zrozumial... A po 3 moze byc tez tak ze pojade taki kawal i nigdzie sie nie dostane..

Gość Kasiaa552
Mam nadzieje ze cos mi sesownego doradzicie, nie mam za bardzo z kim o tym pogadac dlatego napisalam tutaj

Gość ladnyyyy
jak kocha to zrozumie i cie pusci niech nie bedzie egoista!! jesli sie obrazi to nie jest cie wart i zawsze bedzie wszystko pod jego dyktando! nie patrz na niego korzystaj z szansy!

Gość iwonka....
Wrzuc swoje fotki to powiemy Ci czy masz szanse sie dostac;D

Gość Kasiaa552
Tłumaczy to niby tym że nie chce żeby sie na mnie kolesie gapili... wychodzi na to ze jak tam pojade to go bede zdradzac czy nie wiem co.. Niby to tylko konkurs, a moze szansa na inne zycie ? sama nie wiem co mam o tym myslec i co robic.. a w niedziele jest spodkanie;/ wiec czasu nie mam za duzo

Gość nfwop
jezdz. zdobywaj doswiadczenie, wrazenia.. chociazby dla siebie nie warto sie poswiecac w 100 % milosci :) zapewnij faceta ze go kochasz, ze nie zdradzisz go i.. jezdz. jak zostaniesz zrobisz najwiekszy blad.. zaufaj mi :o

Gość Kasiaa552
moze macie racje.. naprawde to bardzo trudna do podjecia dla mnie decyzja

Gość misia8888
uważam, ze powinnaś pojechać i spróbować, a nuż trafi się jakaś fajna praca po tym, bo z Twoją ortografią w innej branży dobrze płatnej pracy na pewno nie znajdziesz :D:D