Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blondynadeath

Pytanie do facetów!

Polecane posty

Mam takie pytanie, czy przeszkadzałoby wam bardzo, gdyby dziewczyna, która Wam się podoba i bylibyście nią zainteresowani, miała problemy ze sobą, w tym dużo sznytów na ciele po samookaleczeniach, po próbach samobójczych itd.? Czy bylibyście w stanie ją zaakceptować, zrozumieć? Czy może taka osoba jest według Was skreślona, zepchnięta na margines społeczeństwa?

Gość wacław słoik
Ja bym nasrał takiej dziewczynie do ryja :)

Gość anonimowo ci na pi sz ę
Bardzo chciałem być z 7 lat starszą kobietą, anorektyczką i schizofreniczką. Skończyło się na tym że powiedziała nie dzwoń do mnie więcej i nigdy się nie odezwała / nie odebrała. Tęskniłem za nią 5 lat teraz mam wszystkie kobiety w dupie. Wiec nie nie był bym już z żadną kobietą żadnej bym już nie przytulał i żadna nie będzie mi płakać w ramionach. Bo szczegulnie takie baby są nieodpowiedzialne niedorosłę i zmienne jak pogoda albo jeszcze gorzej.

prawda jest taka, że facet to nieskomplikowane urządzenie. oral, anal, obiad i trzy czwarte nie zwróci uwagi na nic więcej. w sumie nie powinnam się wypowiadać, bo pytanie jest do facetów, ale co tam ;-)

anonimowo ci na pi sz ę - współczuję, ale biorąc pod uwagę jej zaburzenia/chorobę wszystkiego można się spodziewać. Sama od kilku lat męczę się z depresją i nerwicą, jest ciężko, nie mam nikogo z wyboru- mam świadomość tego jak wygląda u mnie życie: nie wychodzę z domu, czasami śpię cały dzień, nie mam siły nic zrobić, zmienne nastroje itd. jednak czasami budzą się we mnie jakieś ludzkie odruchy i pragnę mieć kogoś, ale zawsze jest we mnie ten hamulec, że zrobię tym komuś krzywdę, myślę, że ludzie nie chcieliby mieć do czynienia z taką jak ja ;/ Dlatego nie mam żadnych znajomych, pisząc tutaj byłam ciekawa jaką macie opinię na ten temat.

Gość walenty słonik
o to pytanie do mnie, bo ja jestem facetem. w sumie to nawet nie czytalem tresci pytania bo mi sie nie che, ale jestem facetem wiec sie wypowiem, chociaz moze nie na temat bo jak juz mowilem nie chce mi sie czytac pytania bo za dlugie. a co do tematu to walę sobie tak średnio 2 razy dziennie, czasem mniej, czasem wiecej ale srednio tyle wychodzi. a jak se nie wale dluzej (tak z 2-3 dni) to wtedy sperma wytryskuje mi z penisa bardzo daleko, aż czasem wstawac i sprzatac trzeba.

Gość znowy 10 osob pisze
jeśli jest zdrowa już, to dlaczego nie jeśli nadla się okalecza tzn. że nadal powinna się umawiać raczej z psychiatrą.

Gość walenty słonik
czekajcie, muszę jeszcze sprawdzić ale rozporek mi się zaciął.... tak, jestem facetem :)

Gość bac bac bac
jeżeli kochasz to warto zaryzykować jeżeli masz siłę a jak nie to odpuść sobie

Gość ja jako facet odpowiem
Takie coś eliminuje dziewoje chociaż byłaby miss parafii albo nawet gminy. Psychol zawsze będzie psycholem.

Gość Supremus Dux
Chodzi Ci o to czy przygrzelibyśmy dziewczynę z poważnymi problemami psychicznymi ? Weź się zastanów. Nie lepiej jakąś zdrową ?