Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takie ciało....

Mam taką samą figurę co myślicie o niej? Odchudzaćsię czy dać sobie spokój?

Polecane posty

Gość Miła_dżdżowniczka
jeśli się z nią dobrze czujesz, to się nie odchudzaj, jak wydaje Ci się że lepiej będziesz się czuła chudsza to zrzuć z 3kg. Dziewczyna na zdjęciu jest ok, nie jest gruba.

Gość Takie ciało....
Dzięki :) Zastanawiam się bo jestem wysoka (178cm) i takim troche wiekszym ciałem w porównaniu do znajomych kobiet jestem jednak dość ciężka, duża ... no wiecie ;)

Gość Takie ciało....
Oj tak pytam, po nocach z nudów rózne rzeczy przychodza do głowy ;)

Gość Miła_dżdżowniczka
No niestety chudnąc się tego nie pozbędziesz, wysokie dziewczyny już tak mają, że są "duże". ;) Chociaż możesz patrzeć na ludzi z góry, ja mam 156cm i zawsze chciałam być wysoka, a jak się zdarzyła jakaś dziewczyna niższa ode mnie od razu była radocha.

Gość Miła_dżdżowniczka
jeśli ważysz 70kg jest ok, jak więcej to można schudnąć, ja zawsze liczyłam wagę idealną: wzrost - 110 , czyli np. 178cm-110 = 68kg, gdzieś tak usłyszałam i mi się spodobało , bo akurat 46kg ważyłam i uznałam żeby się tego trzymać.;)

Dżdżownica, ja mam 162, zawsze mi wytykano, ze jestem taka malutka bo jestem drobna na dodatek. Pojechałam rodzinę w UK odwiedzić...nie wiem czy takie miałam szczęście czy to norma, ale tutaj momentami za wysoką mogę uchodzić:D Radochę mam jak nie wiem ;)

Gość Miła_dżdżowniczka
na brak powodzenia u facetów nigdy nie narzekałam, więc moje marzenie o wzroście miało raczej inne pobudki. ;)

Gość Miła_dżdżowniczka
Moja siostra podobnie, ma 163cm i jest gigantem w naszej rodzinie.;)

Gość wokulska i inni
ja też mam podobną figurę i wiecie co ostatnio usłyszałam od bliskiej osoby? na moje słowa, że czuję się dobrze ze swoim wyglądem, padło ,to spójrz się w lustro" kurwa, czy wszyscy muszą być drobni?

Gość Miła_dżdżowniczka
No właśnie o to chodzi krwawa, żeby sobie z góry na kogoś spojrzeć:), a wy wysokie nie zazdrośćcie niskim, bo niskie też chciałyby być wyższe.;)

Gość Miła_dżdżowniczka
a właśnie, że ja znam wiele i to zdanie "czy wszystkie muszą być takie drobne" też sugerowało, że dziewczyna chciałaby może jednak być niższa:P

Gość Miła_dżdżowniczka
Jestem przekonana, że tym forum kieruje jakiś szatan, gdyby nie te pogaduszki dawno bym już spała, a tak człowiek się śpieszy i się diabeł cieszy. :(

Gość wokulska i inni
ja nie jestem wysoka (165 cm), ale nie chciałabym być wyższa. jest mi ze sobą dobrze, tylko czuję, że według innych z moją wagą powinno mi być źle :-o

Gość wokulska i inni
wystarczy mi że jestem taka niska - mogę bez problemu obciagać Azjatom :)

Gość wokulska i inni
hej podszywku :-)

Gość Miła_dżdżowniczka
Jak Tobie nie jest źle to bardzo dobrze i nie słuchaj innych, jak się będziesz dobrze czuła z samą sobą, to i będziesz atrakcyjniejsza dla facetów i pewniejsza siebie, same superlatywy, nic tylko kochać siebie.;)