Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ew45345lj1

Fantazje seksualne

Polecane posty

Gość ew45345lj1

Cześć z tej strony Ewa. Jestem ciekawa jakie macie fantazje seksualne, jeżeli jesteście chętne to opiszmy je sobie. Ja zaczynam pierwsza. Moja fantazja: Fantazjuję o seksie w trójkącie, czyli dwóch mężczyzn i ja. Np. gdzieś na jakiejś dzikiej polance pod laskiem. Wyobrażam sobie jak na przemian liżą moją cipkę, a ja na zmianę obciągam ich pałki. Następnie jeden z nich wchodzi we mnie w cipke a drugi w odbyt, posuwają mnie jednocześnie. Próbujemy wielu pozycji na koniec najpierw jeden a potem drugi spuszczają się we mnie swoim gorącym nasieniem (tak poza tym to uwielbiam jak mężczyzna ma potężny wytrysk, jak sperma rozlewa się we mnie, to przyjemne ciepło). Och aż mi się mokro w majteczkach zrobiło jak zaczęłam o tym pisać.

Gość Ciechan !
Ewa to zróbmy sobie dobrze nawzajem .

Gość ew45345lj1
Ja maże jeszcze o seksie z kobietą.

Gość ania4jj df
Seks w kinie

Gość ola bbbbbb
Seks w samochodzie

Gość Ciechan !
Ewa i Ania chodźcie to wam wylize cipki

Gość ania4jj df
A oprócz wylizania cipek coś jeszcze potrafisz??

Gość Swete
no ja tez mam taka fantazje by byc w trojkacie: chlopaki i ja jedna :D mam tez taka by bzykac sie na plazy albo w basenie (bo w wannie to zapewne nie to samo) a wy jakie jeszcze macie ? :D

Gość olo.kolo
Ja fantazjuje ze na oczach meza posuwam jego zone we wszystkich pozycjach a na koniec ona robo loda i koncze na piersiach A maz moze sie tylko przygladac.

Gość Ciechan !
Oprócz lizania ostro rucham

Gość sara801
Ja chciala bym zrobic loda pokolei 5 a moze wiecej faceta I jazdy zeby doszedl w ustach albo na buzie Ake nigdy sie nie odwaze wiec nazawsze to bedzie tylko fantazja

Gość wieronika
co to za fantazje :) układ 2m+k mam co jakiś czas - jest super, mam takich kolesi od seksu

Witam, Jestem mężczyzną i też mam podobną fantazje... Marzy mi się seks z kobietą(żoną) lub inną seksowną kobietą i jeszcze mężczyzną.... We Dwoje zajmować się kobietą, patrzeć ja obciąga tego drugiego a potem mi, całować się z nią na zmianę....czuć wspólne nasze soki w ustach.... Muszę przyznać, że podnieca mnie myśl ze obserwuje jak inny mężczyzna kocha się z moją żoną czy partnerką a potem razem ją pieścimy. wstyd się przyznać,nie jestem Bi ani Homo ale w takim układzie gdyby to kobietę podniecało chętnie obciągnął bym razem z nią....lub posunął się jeszcze dalej...

Gość olo.kolo
Moge ci pomoc i zabawoc sie z wami tylko gdzie mieszkacie ?

Zapomniałem dodać że moja żona nie uznaje takiego układu lub się wstydzi do tego przyznac. Jestem z Wro mam 30lat, studia wyższe, praca dom żona i hobby :) do tego dość przystojny i urokliwy ale tak koleżanki mówią...pewnie kłamią:)