Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Swete

Zdrada ?!

Polecane posty

Gość Swete

hej Kafeterianki :D pytanie jest nastepujace zdradzic/czy nie zdradzic? otoz jestem w stalym zwiazku juz okolo 5 lat bardzo kocham mojego mezczyzny i seks z nim rowniez ale mimo wszystko mam maly problem poniewaz zaczelam nowa prace w hotelu jestem recepcjonistka i jak wiadomo mam mnostwo kolegow z pracy -przystojnych i troche starszych noi dwoch z nich wpado mi w oko i chyba z wzajemnoscia bo jeden z nich powiedzial ze go strasznie podniecam ze zrobi wszystko o co go poprosze ze mu sie podobam jestem bardzo ladna itd.. jednym slowem wyglada to tak jakby dawal mi znak ze chce sie ze mna przespac noi w sumie czasem mam taka straszna ochote na niego ale kocham mojego mezczyzne i co teraz..?

Gość Swete
? pomocy !!

Gość kasiuleńka_87
daj mu doopy, a co tam...

Gość bądź jak każda kobieta
zdradź mężczyznę, który Cię kocha i byłby wstanie oddać za Ciebie życie z miłości.

Gość trtrte
dziwki tak robia wiec wiesz jak chcesz miec takie miano to śmiało tylk nie pisz tu potem na kafe ze facet cie zostawil bo sie dowiedzial o zdradzie

Gość głosowałem na PO
Pieprzyc, yebać i się nie bać. Róbta co chceta. Tusku musisz.

Gość Swete
no chyba macie racje nie moglabym tego zrobic mojemu mezczyznie ale kurcze on jest taki slodki i ma taki przeslodki usmiech ze naprwade same mysli sa grzeszne a wiem ze gdybym z nim cos zrobila to pewnie bym sama zalowala ehhh mmmmmm :D tylko jak sie pozbyc tych zbereznych mysli.. :|

Gość Siupax press
Jeśli zastosujesz prezerwatywę to będzie to miało charakter okoliczności łagodzącej na ewentualnym procesie.:classic_cool:

Gość Swete
wiecie ze wczesniej myslalam o tym zeby zostawic mojego faceta choc go kocham i on mnie tez ale boje sie ze mimo wszystko kiedys go zdradze ..nie pierwszy raz w sumie mysle o zdradzie ale chyba dlatego ze ja nie mam doswiadczenia w seksie bo moj teraznijeszy partner to ten z ktorym stracilam dziewictwo a on jednak mial wczesniej doswiadczenie i tego mi tez brakuje i dlatego ciagle mam ochote zdradzic i zobaczyc jakto jest z innym ... i niewiem czemu ale czasem jak sobie z nim leze w lozeczku gotowi do spania i pomysle ze jego penisek nurkowal w innej piczce to takiego obrzydzenia dostaje do mojego faceta ze szok...

Gość Swete
Ahh, chyba przestanę w to wnikać, za bardzo pociąga mnie ksiądz z mojej parafii :)

Gość Swete
ksiadz jak ksiadz tez czlowiek- facet, wiec nic dziwnego ze cie pociaga a to nie ty masz celibat tylko on a :P a pozatym wg mnie to ksiedza powinni miec zone dzieci itd.. bo wiekoszcz ksiedzy i tak nie wytrzymuje w celibacie i odwiedza burdele itd..