Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donna love

Zaczynam wpadać w obsesję. Boję się, że skończe jako anorektyczka. Pomocy...

Polecane posty

Gość donna love

Zaczynam źle myśleć o jedzeniu. Ciągle chcę chudnąć. Na razie myślę o tym, że marzę o płaskim brzuchu ale wiem że na tym się nie skończy. Bo ja nakładam emocje na jedzenie. Kiedy się pokłocę z męzem to mysle o jedzeniu i cwiczeniach. Tzn ze dzis pocwicze 2 godziny i nie bede nic jadla. Jakby na zlosc. Wiem ze to absurd ale to silniesze ode mnie. Mysle ze przynajmniej nad tym mam kontrole, ze to mnie uspokoi, ze bede dazyc do idealu przynajmniej w tym skoro nie jestem idealna zona itd. najgorsze jest to ze dobrze wiem ze ŻLE mysle i powinnam sie opanowac ale nie potrafie. Kobiety, pomocy... Chcemy się niedlugo starac o dziecko a ja mysle o tym, ze przed ciaza chce miec idealny brzuch...

Gość donna love
kobiety, czy ktoras pokonala taki dolek? mam takie skoki- przez chwile czuje sie lepiej w swoim ciele a zaraz nienawidze tluszczu i ...mąż też doklada swoje. sam ma brzuszek ktorego sie powoli pozbywa ale widze jak patrzy na laski w filmach.. mowi ze nie lubi chudzielcow ale aktoreczki wszystkie sa wychudzone, maja swietne cycki i to mu sie podoba.

Gość donna love
Trudno, skoro nikt tak nie mial widocznie tylko mnie cos odbija heh. Pojde pocwiczyc to poczuje sie lepiej :)