Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onalalla

czy to zdrada?

Polecane posty

Gość aj ja jaj
kurwa, jaka zdrada emocjonalna? To, ze dziewczynie sie adoracja podobala? A komu to sie nie podoba. Dziewczyno odpusc sobie facet cie tylko w policzek pocalowal, czym niby mialby sie chwalic?

Gość onalalla
nie mowic? a jak tamten cos nagada

Gość widać, że dziewczyna sobie
mylicie się, a Tobie autorko życzę abyś nie musiała się o tym przekonać na sobie, miłego dnia:)

Gość aj ja jaj
Ale co mu powiesz, ze ktos pocalowal Cie w policzek? To takie straszne, istotne, a to co juz nie mozna kobiety w policzek pocalowac? CZy to ma dla Ciebie jakies znaczenie? Na dobra sprawe nie wyobrazam sobie by jakis facet sie chwalil przed innym, ze kobiete w policzek pocalowal bo to zalosne by bylo.

Gość onalalla
zawsze jestem z moim szczera mowie mu o kazdym wyjsciu, kogos potkalam co u mnie slychac jak spedzam dzien. dlatego tak mnie to gryzie:( miasto jest małe, może ktoś cos widzial i spbie dopowie

albo to prowo albo jestes tak totalną kretynką że sama sobie nie zdajesz z tego sprawy ;)

co to ma za znaczenie czy ktoś coś sobie dpowie? zdrada to zdrada

Gość onalalla
nie jestem kretynką a to nie jest prowokacja, ja sie zawsze wszystkim przejmuje:(

ja sie zawsze wszystkim przejmuje" to idz do psychologa powinien ci pomóc

Gość onalalla
regres a dlaczego jestem kretynka? nie rozumiem dlaczego mnie obrazasz skoro ja tu nic do nikogo obrazliwego nie napisałam, spytałam o zdanie a tu od razu wyzwiska jakies

Gość aj ja jaj
Regres uspokoj sie, trafila sie uczciwa kobieta, dla ktorej nawet calus w policzek jest problemem, zdarza sie. Jesli by to Cie mialo zabic to powiedz mu, i po problemie.

Gość onalalla
jeszcze to wszystko porzemyślę nie chce o zranic. dziękuje za pomoc

regres a dlaczego jestem kretynka? " bo nie chcesz zrozumieć albo inaczej ... nie dajesz sobie szansy i z uporem maniaka bronisz sie przed normalnym zachowaniem

Regres być moze w Twoim srodowisku to norma.....

Gość Aewena
Nie zgadzam się z opinią, że to nic takiego. Zdradą to bym tego nie nazwała, ale moim zdaniem jest różnica, pomiędzy pocałunkiem w policzek podczas przywitania, czy składania życzeń, a całusem ot tak, podczas imprezy. Jakoś ciężko mi uwierzyć że wypowiadającym się tutaj osobom byłoby obojętne gdyby ich chłopak/dziewczyna całowali lub byli całowani przez osobę przeciwnej płci, która ich adoruje. Ale może się mylę, i może rzeczywiście w niektórych środowiskach jest to norma, w moim nie jest. Niemniej, robisz z tego zbyt dużą aferę. Przede wszystkim wyciągnij wnioski na przyszłość i nie pozwalaj się nikomu całować. A czy powiedzieć o tym facetowi, czy nie - sama określ czy myślisz, że chciałby wiedzieć, czy nie. Ja bym wspomniała aby nie było, że mu kolega powie ("wiesz, widziałem Kowalskiego w klubie ostatnio, wyglądali z Twoją Kaśka jak by coś miedzy nimi było, dawał jej buziaki i w ogóle"). Ludzie lubią plotki, często wyolbrzymiają różne sytuacja, a często jako postronni po prostu widzą to inaczej, ale też bardziej obiektywnie. Ale nie przedstawiaj mu tego tak jak nam tutaj bo na prawdę robisz z tego zbyt wielkie halo.

Gość jpg
kolezanka wyzej ma racje. zgadzam sie w 100% jezeli czujesz sie winna przyznaj sie. jezeli nie to po co cisnienie podnosic i niesmak 3 miesiace i jego mysli czy znowu ktos przyadkiem nie caluje cie na imprezie? warte straty zaufania? decyzje znasz tylko ty.

Gość opiopi
Mimo wszystko wydaje mi się to trochę nienormalne, że mówisz mężowi o wszystkim, gdzie byłaś, co robiłaś z kom rozmawiałaś. Zwiaązek związkiem ale chyba można mieć własne życie. Ja bym się takim pocałunkiem w ogóle nie przejęła, a jak ktoś coś będzie plotkował to powiesz mężowi ze to był pocałunek na pożegnanie po skończonej imprezie i heja! Nie popadaj w paranoje.

Gość mroweczkaaaaaa
dokladnie to byl tlyko calus w polik ;d

Gość onalalla
jej dzieki chyba powiem tylko o tym, ze z nim tanczylam a ten polik sobie odpuszcze, jej w zyciu mnie tak sumienie nie zzeralo