Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezzzzdomnaiiibezrobotnaiiiiix

witajcie w piątek....

Polecane posty

Jak wam mija dzien? Ja juz dawno wstalam,ale ciezki mam dzis dzien - bardzo ciezki wiecie i tyle wam napisze. Jakos tak smetnie mi myslac o swoim zyciu i co to sie stalo - gdzie te SKUrWIALE brygidki mnie oddaly. A takze o tej okolicy, o tej Miroslawie. O WAS. Takiego dola mam i tak juz zostanie. OGOLNEGO. Bo wiecie jestescie ta Galilea i mogliscie chciec sie choc troche poprawic czy mna? Europa dla mnie jest to obszar BEZ ZADNEJ WARTOSCI. Zadnej. No sie tam nawrocili, Pan Bog im to uzna WEDLUG ZASLUG i to wszystko. Tyle. Reszta to brak praw czlowieka, zadufanie w sobie i ta nazwa EUROPA wiecie gowno na rogach byka? Sami sie okreslili - tak mysle.I powiem wam intuicja czlowieka jest naprawde GENIALNA- tyle moge napisac, ze np wschod was zostawil. Taka jest intuicja czlowieka - bardzo poprawna bo czy by dali rade? Nie wiem. Po prostu nie wiem. No a ja jako czlowiek ZALAM. No i powiem wam ten Rzym powstal , wy z tym Rzymem nie mieliscie NIESTETY NIC wspolnego no i zostaliscie ta Galilea. A z Zachodem? WYGRALISCIE. I wiecie czy Francja istnieje to ja tego nie wiem. Ja nie wiem jak oni sie tam umawiali, taki krzyz w zyciu normalnemu czlowiekowi tylko Francja moze zrobic i ...to wszystko.I go oskarzyc, ze w zyciu sobie nie poradzil. A jakie mial szanse? To jest kraj, ktory SKAZAL Boga na smierc. Bo nikt cie tak nie oskarzy jak Francuz, a wy? Umiecie ich tak oskarzyc? Nie umiecie bo macie system prawny beznadziejny. Bo wiecie o wszystko - o wyglad, o wszystko. A gdzie ja zostalam oddana - okolica, dom , rodzina , dr Mengele vel Adolf, krolowa Bona, Afryka z Kainami I POLSKI RODOWOD NA SZKOLE, Herbert w tym - figura Szekspira -NIE ZA DUZO TEGO? I oni mnie beda oskarzac? O co? O co? I tyle. Przez nich JUZ DOKUMENTNIE jednego ubrania nie dostalam w zyciu, ale tak oskarzaja ludzi, ze cos strasznego i tyle. I wiecie dlatego tak uwazam, Zydzi sa widoczni w Auschwitz w ogole. W przeciwienstwie do zalozycieli bankow. Bo bylo jak bylo, ale troche madrzejsi juz byli. Choc to by sie DZISIAJ juz stracilo bo co to tam- tak Francje docenili.Ale nie do konca sie stracilo i swiat dostaje po mordzie za to jak mnie oddano OD POCZATKU DO KONCA - bo oddano mnie W TOTALNA AFRYKE - czymkolwiek ona jest Z POLSKIM RODOWODEM NA SZKOLE - takze wiecie czegos podobnego swiat nie widzial. A jak ja jestem z Europy? Rodowodem jestem, ale Polska osrala ten rodowod, nie ma go. jest Afryka. Ale w ten sposob odcinacie sie na zawsze od Rzymu. To byl JEDYNY punkt wspolny was jako poddanych Rzymu i po prostu ludzi, ktorzy maja rzymskie korzenie. A macie? I tyle. I wiecie RZYMSKI KATOLIK - jakie prawo do tej nazwy po rozwaleniu rodowodu na szkole? NAJWYZEJ RZYMSKA GALILEA i tyle. Najwyzej tyle. Jak dla mnie - RZYMSKA GALILEA podbita przez Rzym i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Powiem wam MOIM ZDANIEm do nazwy RZYMSKA GALILEA przestalicie miec prawo w roku 1410. Zwyciezywszy Zachod. Krzyzakow. To bylo wasze zwyciestwo nad RZYMSKA Europa i w ten sposob straciliscie prawo do nazwy RZYMSKA GALILEA. Kim wy byliscie dalej? Dalej nastala arystokracja uczaca sie w szkole na Zachodzie. Takie cos. Bez rodowodow ludzie. Takze inni. Figura lecieli.No i wszystko PI RAZY DRZWI lecialo ale do czasu gdy olaliscie rodowod na szkole - arystokracja wybita. Tyle. Juz nie macie zadnego prawa ani do nazwy RZYMSKI KATOLIK ani RZYMSKA Galilea. A to jest wazne bo tak nie jestescie ani ze wschodu ani z Zachodu. SKAD WY JESTSCIE? I tyle. I to jest wazny problem ale na pewno da sie go rozwiazac i tyle. Czemu nie? I wiecie jak Francja na mnie tak ja na nich za Zydow w Auschwitz i tyle. Taki moj los - Z ORKIESTRA. Przez nich i tyle. Na wsi i to jakiej. Kto im wybaczy co sie stalo? Nikt. I ta moja babcia to ona byla - no w ktoras strone sie musza namyslic - albo w prawo albo w lewo. I ja to rozumiem. Takie jest zycie tylko... co ja z tym mam wspolnego? Bo wiecie ona miala stanowisko i tak dalej a ja? I ja 3 pokolenie oddane tak - a jakby tak miala racje to tak sie ja zostawi. A jakby tak nie miala? I to jeszcze gdzie? W POLSCE? NA SLASKU? NIedaleko Auschwitz? Tak swiat docenil zalozycieli bankow. Zawsze tak bedzie. Afryke docenili ale zalozycieli bankow nie docenil nikt. A jak ta Afryka wyglada? Jak ona wyglada? Tak jak oni na koniec. No ale oni to zostali urzadzeni tak no wlasnie ...czarami w sumie -tez. A ta Afryka to co - poczarowal ich ktos? I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Powiem wam jak zwalczyliscie krzyzakow to sie juz mieliscie klupnac w leb polski KK jak nikt arystokratom waszym na Zachodzie ZA SZKOLE rodowodu nie dal. Nikt was nie chcial. Taki byl Rzym. I wiecie oni mieli TAK BARDZO DUZO RACJi tylko byli tak pyszni??? no wlasnie - tak pyszni? Tak naiwni - skad jest ten caly uklad LONDYNSKI? Jak oni wrocili? Te szkoly w tym Londynie, ci Indianie, Zielone Swiatki - co to jest? I tyle. Taki koniec przez ten uklad - to bylo lepsze niz to co mial do zaproponowania Rzym wiecie - to bylo lepsze. Ale to byly poglady WSCHODNIO-Afrykanskie. Czy oni tego nie rozumieli? Po to postawili ten Rzym zeby wybrac WSCHOD i AFRYKE? Po to? No to niczego nie bedzie i tyle. To to nie ma sensu. A ma? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Ja uwazam wiecie, ze na koniec spotkala wszystkich zemsta - nie Indian bo zawsze tak bedzie - OJCOW PUSTYNI, ze nie mialo byc Rzymu tylko Afryka bo tak da sie cokolwiek osiagnac w Rzymie co za sens tego jest? Czy mieli racje? I tak sie zaczely znikniecia w obrebie chrzescijanstwa - poczatek Zielonych Swiatkow bezposrednio - bo znikniecia byly od zawsze ale bardziej Zydzi, Arabowie znikali, a ojcowie pustyni? Gdzie maja groby? i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie powiem wam - zaleznie od tego czy uwazaja DZIS ze mieli czy nie mieli racje stawiajac Rzym tak sie potoczy dalej historia. Pan Bog im ZAWSZE POMOZE bo tak pierdolnietych ludzi jak tzw.EUROPA dla mnie nie ma nietstety i tyle. Prawdziwa biografia Adolfa Hitlera nalezy sie chyba CHINOM tu nikomu. Moje zycie to nikogo nie bede obrzydzac i to ktores pokolenie tu i tam i tyle. I wiecie ja jestem wycieta i lece IRAKIEM a kase chce zeby nie bylo tego co na Pomorzu od Miroslawy Szuty - lokalnie ??? kanonizowanej Swietej i Bony tez sie dowiem. Tez, ale ta figura wiecie DOM DZIECKA-PASS USA - GWAIZDA w tej okolicy to jedynie, ze nie figura Adolfa Hiltera i wiecie no to ja tez figura - to dostalam wiecie WARSZAWA-CZESTOCHOWA -GORA GRABARKA i tyle. No i niby dawalam rade, ale zniknieciem to jest bez panstwa. Bez sensu. Rodzina - adopt brygidek przedemna oddany na Juliusza Ligonia - takie cos. Zmienione imie pewnie znowu z Adolfa na Jozefa. Takie cos. No przeciez ten dom to nawet choroba psychiczna nie byla. Na dodatek nie ogrzewany bo Wawrzyniec moj to chyba ogrzewac nie musieli takze wszystkim , ktorzy w tym maczali palce, w tych moich szkolach zycze ...pieca ognistego i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!!! :( :( :( :(

Powiem wam jamam zaliczony rodowod od sw. Elzbiety jak nalezy na koniec. On jest prosciutki i mam zaliczony i wszystko mam gdzies. Ja tego nie rozumialam. Jak nalezy mam zaliczony. A reszta to tam bez sensu i tyle. Jak zaliczyc gwiazde nie wiem.I wiecie o co chodzi? Ten Zachod to JEDEN KLON, Rzymu nie ma czy jest - papiez? Jaki? Rzym mial byc i wiecie te klony mialy miec figury - Rzym lecial. No to bez klonow. KAZDY KLON LITERKA. I wiecie w koncu klon sie uratowal albo nie - ta matka tego brata leciala sobie na mnie ta okolica powiem wam i tylko czy pierdze bo mam pierdziec i tak dalej. I nic tylko pierdziec? Ale widze ja, pracuje - takze sie uratowala ze wziela literke a by nie wziela. Taka byla ze figurke i tyle. Takie cos. No i te wszystkie klony maja literki i ten Rzym jest tyle ile.No ale wiecie... to mieli racje w tym Rzymie czy nie. To jest ich historia. Tak sa do dzis. Ratowani. Mnie to nie obchodzi. Ja uwazam, ze PRZESADZILI z tym Rzymem. Z Rzymem tyle ile,ale z tym co chcieli - nie wiem. Musialabym sie tym zainteresowac , nie chce mi sie i tyle. Polski nie docenili. A Polska to jak przyszly tu Zielone Swiatki to WYGRALY bo to nie byla juz ANI RZYMSKA GALILEA ani RZYMSKI Katoliczym. I Zielone Swiatki wygraly tylko wiecie... w sumie powinni byc ATEISTAMI bo tacy sa. I tak w Polsce cokolwiek dla mnie ma jakikolwiek sens. Zadnej wolnosci nie bylo w 1989 -wiecie z predkosci swiatla koniec komuny i sie zrobila jakas wolnosc i tyle.No a reszta to do dzis Zielone Swiatki - chcesz cos osiagnac - musisz byc Zielonym Swiatkiem, ale w sumie kim? I tyle. KIM? To gorsze niz ateizm. Choc ateizm najgorszy - jakas rela to jest. No ale ateista a Zielony Swiatek - taki wybor w Polsce po Adolfie Hitlerze - Zielonym Swiatku najpewniej ityle. A mowili dziecko z brygidek - raczej nie. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Powiem wam ja to wszystko pisze MUSZE bo by bylo kiedys znowu na mnie jak sie pelno bankow w Niemczech powiesi przez moja rente i tyle. Po matce. Oddac jej nie oddadza, ale ja ich wyniszczam. mam prawo za Angele Merkel. Co dalej oni chca tak zniszczeni nie wiem. Ona sie nie powiesi. No to zostaje jej 30 lat dalej rzadzic bo po Niemcach i tyle. Tyle im zostaje - takie zera to sa. Za klonowanie sie po cichu i tyle. No i wiecie poszczegolnych ludzi zal, ale coz... nie chca paczki oddac FUJARZE ZYCIOWEJ - wiecie no to jeszcze TAROT i Merkel wieszam, a czy dostane za to paczke od matki? Tylko co dalej z Niemcami? Bo mam nie zapominac ze Merkel z Polski jest. Dobrze nie zapominam. I co dalej? I tylko tyle. CO DALEJ? Merkel jest z polskiego Tarota i dalej nastepny Tarot i mialo byc dobrze. ALE KOMU? I ja mialam 3 Janow Ewangelistow na to. Ja mam 3 Lucyfery na Niemcow , zadam paczki matki i wiecie prosze nigdy nie nazywac ukladu , ktory mialam w Polsce rodzina. Za dom dziecka ze go nie mialam , ze nie bylam nakierowana na dom dziecka koniec z wami wszystkimi bo w koncu moze by bylo troche lepiej ta babcia by mnie wziela, a tak bez domu dziecka, figur na panstwo one - obydwie babcie byly jakies nienormalne z tym Kevinem tu - nikt sie nie dal i tyle. Ta matka Otto byla od sw. Franciszka i mnie nie wziela. Co prawda to bylo 1% realne ale ta druga babcia tez nie i te domy dziecka powieszone na Pomorzu to jest oskarzenie takiego postepowania bez cienia i litosci i rozumu i wiecie takie pytanie CO DALEJ z wami? I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Za brak Zbigniewa Herberta cala paczka jest moja - taka tam jest wladza - tam sa rodowody i figury - 1 figura ale wiecej figur i oby sie wszyscy POPOWIESZALI A AMERKEL poszla do piekla a ta krolowa Anglii tez i cala Francja i tyle mnie to obchodzi wiecie. Niemcy 3 Lucyfery - poczatek NOWEGO PIEKLA. Za co sie dowiem? ZA RODZINE. Jesli w przyszlosci wiecie bedzie wiecej planet do gory to na dole tez bedzie NOWE PIEKLO i zacznie sie od Niemcow to NOWE PIEKLO i tyle. Taka przyszlosc za to w jakiej sytuacji jestem i za ostatnie 7 lat zaparlament brytyjski od krzyzakow wiecie ze to banda kurew, ale sie licza. Ale jak sie licza? Gdzie moja renta? i tez tarotem w to i wszystko rozwale i Merkel i parlament brytyjski zlozony z polskich KUREWSK i nikogo wiecej tam nie ma. I wszystko rozwale - zobaczcie jaka figura ze paczka moja BO TAK CHCE RZADZIC - Tak chce rzadzic? Za brak stalej pracy i KREDYTU - bo jeszcze mi kredyt ukradl parlament brytyjskizeby rzadzic i tak cale panstwo rozwalam bo przeciez nikt sie nie mogl w banku posunac po co? Taka mam opinie. Prosze bardzo. I mam to gdzie w sumie bo rodziny nie mam no ale... i tyle. tez sie poniewierac nie dam i 3Lucyferami Niemcow WYKONCZE za to, ze paczki nie mam i poparli Francje zenie ma ze mna oczym rozmawiac bo jedyne co w zyciu robilam to BRALLAM DO UST jak sasiadka podobno biore do ust, zeby nie bylo ze potasu mi nikt nie dal. Niemcy 3 Lucyfery - i bomba atomowa - mozna na nich zrzucic - ksiaze Karol do piekla. Francka czego chce to nie wiem - jedna kasa. Jeszcze cos? JAKIM PRAWEM JA TU JESTEM BEZ PASU USA?Co ta moja babcia miala im pomoc wiecie w 3 pokoleniu? A bo dobre serce miala zeby soie nie pogorszyc. No i 2 passy USA. I niech sobie teraz Anglia radzi z dobrym sercem tam, a Niemcy tez bo wiecie - jaki ja mam miec ten pass USA? No jaki? I tyle. Zeby nie bylo ze ja oszalalam. A jesli nisko to paczka i tyle. I sie nalezy za rodowody , fiigury i koniec. I ANI jEDNEJ ZACHODNIEJ FIGURY NA RZYM. I tyle. Bo w koncu corka sie babci powiesila. Nie powiesila sie. Taka dobra byla. Ale w Niemczech byl Kohl i Schroder dalej i kto jej potrzebowal. No wlasnie a teraz jest Merkel i ...jedynie ze nie wyleciala w luft. Ale moze jej sie to przydarzyc? Bo co bym radzila polskim sprzataczkom - albo sie same wysadzaja w luft albo Merkel wysadzaja. 2 drogi mozliwosci maja. A ja czy zamierzam wysadzic w luft Bone no niech paczke MNIE!!! przysla i mam ja gdzie.s Tak cenna jest ze swoja figura , na ktora nigdy bym nie wpadla i tyle. tylko tyle. Co jeszcze? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie ten dom dziecka stal i teraz co? Macie prawo do domu dziecka? Byle co dalo sie tym dopasowac i tyle. Mnie dalszy ciag tej historii nie obchodzi. Ja tylko pisze zeby mi w banku w Niemczech nikt nie ukradl mojej paczki - Szuta z katechetka PO STUDIACH, docenila a ja nie. Bo Mengele byl po studiach - jeden starczyl i tyle. No ale pilnuje paczki i tak sie odkrecam, ze trzeba miec stala prace a nie studia. I z KJU ja bylam na stala prace. Poczty nie rozumialam. Ale wiecie docelowo tylko bank i tyle. Zas nie mialam passu USA. teraz tez, ale mam figure - moge byc - zeby nie bylo, ze Francja najwazniejsza bez kredytu i swietlika. Takie cos to jest. I co chce robic dalej? Wyniesc sie ze swoja renta i zyc ... czy spokojnie?Nie wiem.Ale przynajmniej SPROBUJE zyc NORMALNIE. Sprobuje. Moze wyjade? Tak sie skonczy - tak mysle. Ale sprobuje zyc normalniej. Tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

GDZIE jEST MOJA BABCIA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!-takmialo byc. 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Witajcie raz jeszcze - jeszcze raz WZYWAM I ZADAM WYDANIA MI RENTY MOJEJ!!!! zeby sie nikt nie powiesil przeze mnie i zeby ZNOWU nie bylo na mnie wiecie. ZNOWU i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 ps. ta Francja wiecie mnie TAK WKURZA ze pojecia nie macie no i jeszcze teraz na mnie , ze babcia znala francuski - prawo miala z Francji. Zalezy jakie i tak na nich PRZERAZAJACO zeby mi nie ukradly waly tej paczki wiecie i zas nastepni do piekla bo cos cicho o tych domach dziecka - wszystko w piec sie dowiem. Ano - ale taka buda powinna byc i ktos tam powinien byc? To moze byc swietlica - to tylko jest NAKIEROWANIE na prace stala. Np. mozesz miec rodzine, ale tez np raz w tygodniu jechac do domu dziecka na zajecia - czy np. tydzien tam siedziec - cos takiego to jest. I jakas kasa za to czy praca stala - wieksze szanse. To takie cos dla mnie powinno byc i mnie by tak pasowalo -bo tu wszyscy sa z AFRYKI to sa same adopty z Afryki, z porwan i klony.I ja sie za to obrazilam ze tego domu dziecka nie mialam. To chodzi TYLKO o stala prace w przyszlosci zeby dopasowac i kto wie jak sie te domy dziecka nie zaczely wiecie, ale wy na pewno macie to zle nazwane, czemu wy te dzieci PORYWACIE w sumie rodzina. Czasem powiem wam nawet miesiac, dwa - siedz przez wakacje i se dopasuj cos. Albo zamiast na wakacje gdzies pojechac to do domu dziecka na 2 miesiace, czy np. w czasie roku wyjazd np. nad morze wlasnie - posiedziec, zdrowie. Takie cos dla mnie to powinno byc. A poniewaz macie to wszystko tu powieszone to nic z was nie ma i tyle. I wiecie poszlo chyba o 1 dziecko i zaraz bylo co to jest za miejscowosc i lecieli tak jak ja- Zielone Swiatki i za to nie bedzie z was NICZEGo. Bo chyba Tak w koncu z tym rodowodem na szkole ANI PRACY W TEJ SZKOLe bo tego domu dziecka nie rozumialam i tyle z tego. A np. patrzcie macie Zielona Szkole to do domu dziecka - w jakichs domkach siedza te dzieci, tu macie mur porzadny i np na caly maj wyjazd - i szkole jest gdzie miec i zajecia, a tak? Jeden besens. A nawet to od maja do pazdziernika mozna jezdzic na miesiac, albo 2 miesiace reszta - cos tam dopasowac. Tylko to trzeba jezdzic - jak na kolonie. Wtedy tez cos jest, a lepsze takie cos. Pokoj swoj i tez takie dziecko ma godnosc, ze na prace stala sa dopasowywani. A tak? Co to wsystko ma byc i tyle. Ze takie zajecia byly i moze cos z tego, ze po prostu rodzina NIE IDEALNA albo cos tam. Bo co to Zielona Szkola. Albo ze bieda? Nie wiem. No jakies tam kryteria bym wymyslila. Albo poogladac co tam jest. Akurat ja bym byla tym zainteresowana i tyle. Kiedys oczywiscie nad morzem - np. z dolu Polski nad morze - takie cos. A z kolei znad morza gory - zeby nie bylo ze ktos ma nieidealna rodzine. Ze szkola cie kieruje bo ci praca stala nie pasuje. I wiecie ja bylam taka a mnie dali w uklad GWIAZDA-PASS USA i DOM DZIECKA. Ze takie cos powinnam miec w sumie, ale paczka ich. Zielonych Swiatkow bo to bez sensu - prace powinno sie miec z rodziny albo isc do Zielonych Swiatkow. No ale wiecie - to bylo po cichu myslenie, ze w Polsce chyba jedno morderstwo i ze nikt nic nie powiedzial to taki koniec TOTALNE MORDERSTWO WIECIE figura Szekspira bo jak Szekspir mial rodzine to kazdy. A stala praca? i weicie ZIelone Swiatki w pracy GOWNO SIK TLEn. I to jest dobrze - OK, ale rente dawac. Nie mnie osadzac Mroslawe Szute sie dowiem z moim zachowaniem - gowno, sik , tlen i 2 porody i tyle. O ile ona w ogole byla w ciazy i tyle. Zastanawiamsie tylko co oni chcieli osiagnac MNA z ta figura GWIAZDA-pass USA i dom dziecka. USA niszczyli - tyle. Bo babcia leciala za wysoko i nie mogli z Polski w USA byc bo...zle traktowali dzieci i nie stali o dom dziecka. I ktos wyzej tak sie posluzyl - takie cos wymyslil i tyle. Kto wie czy nie jakis ksiadz. Kto wie? I tak nie dostalam passu USA a Zielone Swiatki mialy banki w USA z Polski i tyle. Dzieki mnie bo nie mieli bo nie zasluzyli za dzieci i z Polski ze dzieci zle traktowali, w USA oddawali do domow dziecka. No i wiecie te powieszone szkoly w USA - taka historia to jest te powieszone domy dziecka na pomorzu ale czym a jaka prawda? Wiecie czym? Ja wam to napisze - moze podrazycie dalej FIGURA ADOLFA HITLERA -tak sie wieszali a prawda byla ja i paczka dla Zielonych Swiatkow. I wiecie oni mi tej paczki nie dali bo wszystko im leci - banki w USA i Niemczech. No to ja w Polsce. Ale jakos nie pasowalo. No wiecie poogrywana ale... no ale jakos tak nie. CZEMU? i koniec. I ja na tym koncze a wy sobie myslcie co chcecie bo ja sie nie dalam wielce, a w sumie cale zycie mnie gnoi Mengele. Mengele? Wiecie - jakby ten Zachod mial 1% racji to by sie tymi powieszonymi domami dziecka na Pomorzu w Polsce ZAINTERESOWAL WIELCE. tacy madrzy. No a co? Rzymscy sa? Produkcja? Ich? Gdzie? Gdzie oni to zamierzaja wysylac? Tego nikt nie chce. I wiecie no i tyle. PELNE ZWYCIESTWO POLSKIEGO NAJWIEKSZEGO Zielonego Swiatka - KK i tyle. Pelne. No a co dalej? Jedno jest pewne - renta za to moja ze nie wiedzialam jakim jestem??? ZielonymSwiatkiem. Bylam. I tyle. A wiecie sekta a zostajecie bez kasy, srodkow do zycia. Jak ten uczen w Korfantym. Ja to KK. A on? Tez w sumie.Najwiekszy Zielony Swiatek w Polsce KK. I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

W tym liscie wiecie SKRYTYKOWALAM polski??? bezsens ZIELONYCH SZKOL na rzecz zajec dopasowywujacych w domach dziecka i tylko trzeba bylo powiedziec ze np. POLNOC poludniem sie dopasowywuje WSCHOD Zachodem albo czyms tam. Takie rzeczy. Nie ZIELONE SZKOLY -co to jest? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie zeby ten Zachod ten glupi to tego nie rozumiem. Bo tu - ja powiem ze BYC MOZE??? to ze mnie ze ci ludzie NIC TYLKO TA CHALUPA wybudowali sie i siedza i siedza w tych chalupach i co oni chca tu wysiedziec. A chce sie WYNIESC do swojego mieszkania i tak nie myslec to nie. To paczki mi nie dadza. No to wiecie maja kase czy nie. Nie - to idz do bloku mieszkaj, nie? KTO CI KAZE SIEDZIEC NA TEJ WSI? NO kto? I tyle. I tak jestem urzadzona tu , ZGNOJONA, pracy nie ma niczego. I tyle. A wiecie za NAKIEROWANIE NA DOM DZIECKA przez osobe z rododoem ma szkole w Polsce tez sie nie dam bo tak ci powie ta osoba - dziecko w Polsce oprocz stolowki nie ma niczego.NICZEGO. to sobie pojedz tam, posiedzisz , poznasz nowych ludzi. Mozna kazac zielnik zbierac takie rzeczy. A CO TO JEST ZIELONA SZKOLA? CO TO JEST? i to z takimi osobami jak ty jedziesz. Bo wiecie ja sie dowiedzialam w zyciu tyle Z RODOWODEM NA SZKOLE - po co sie uczylas barania glowo z tym rodowodem. A STALA PRACA? Ja jestem z ukladu BABCI, ze najwazniejsza jest stala praca. I ja myslalam, ze z ocen dostane. Nie.No to sie nie uczylam - pilnowalam zarcia, ale mi nie wyszlo i tyle. Bo?Np. nie mialam koralika bo Wlochofrancuz orzekl ze to dla rolnikow. Tak byl manipulowany a mysli ze jest najmadrzejszy. W CZYM? I tyle. A by ochrzczony? I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

wiecie ja od nich za calosc chce tylko te pieniadze. I NAWET TEGO. No to jacy oni by byli dla mnie? JACY? Tacy jak ta rodzina? Bo kiedys beda ich krytykowac. To wyslij paczke i tyle. I ktos mi mial PO PROSTU wytlumaczyc wiecie rodowd na szkole polski i ja mialam z dziecmi wilkow na przyklad jezdzic OD DZIECKA nad morze do domu dziecka na np. miesiac wiecie i z powrotem tu do szkoly i tak bym miala stala prace w Polsce a tak nie bo nie mialam zadnych szans. A wiecie GWIAZDA-PASS USA- dom dziecka CO TO JEST? No to bez tej gwiazdy i jeszcze bym dostala cos w Pilsudskim. Wiecie co to jest GWIAZDA? I w ogole to trzeba wiedziec. Bo ja mialam rodowod i nie po mnie i tylko tyle, ze do piekla nie ide. Ale jak? I tyle. I wiecie a gwiazda na mnie? To w ogole tego nie ma. A przeciez to jest ZNISZCZENIE KOGOS. sw. Elzbieta a gwiazda. To trzeba cos robic na rodowod i wiedziec o tej sw. Elzbiecie. Ja sie nie dam. A mnie powiedzieli sw. Elzbieta i ...wilk. A bylam oddana w ogole na Wawrzynca. To sa procesy - EKSCESY brygidek to sa. Co mnie to obchodzi. Amoja babcia miala prawo z Francji? Jak to chca udowodnic? Bo... mogla byc. No ale to co -jak to udowodnia ze miala prawo z Francji?I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

I takie cos wiecie to jest panstwo.I tak jest STALA PRACA W PANSTWIE - dopasowaniem. A ja zostalam dana do klasy takiej PASS USA -GWIAZDA-DOM DZIECKA bo ...nie chcialy tak jezdzic z dziecmi z miasta - z jakichs swietlic czy cos. Zeby tego nie bylo zeby byly ZiELONE SZKOLY?Kto wie.Ale ja tego nie wiedzialam. Mnie zrobiono BIOLOGICZNYM dzieckiem Bony I Mengele i ja bylam wiecie INWIGILOWANA i mialam tzw. PRANIE MOZGU przez brygidki i Zielone Swiatki za ktorych uwazam Bone iMengele ale oni sie poddali. I teraz - NORMALNY UKLAD - Miroslawa Szuta dawno uczy W PRYWATNEJ SZKOLE - to byly jej PRYWATNE POGLADY w panstwie polskim. Bo o co tutaj chodzi jak dla mnie - o to. I ja sie nie dam nikomu - paczka jest moja bo ja nie zycze sobie prywatny w panstwowym zakladzie pracy, a zaczelo sie od prywaty w podstawowie i ja sie wiecie NIE DAM ZA TO.To byla szkola po bonbie atomowej , znikniecie tu bylo. CO TU BYLO CIEKAWEGO. I wiecie pozniej w liceum dostalam TAKIEGO ZALAMANIA ze to sie opisac nie da - bo nie bylam dopasowywana w podstawowce domem dziecka na stala prace. Rozwalily sie cale wilki, a ja wiecie zamiast takiego czegos WYSLALI mnie 2 razy do porno, powiesili cala kolonie. No wiecie co... nikt sie nie da i tyle. Poszedl dyrektor szkoly - pasowalo go skasowac, ulice wyburzyli. Dlatego chce rente bo wiecie takie zajecia to to wszystko ma sens - z domem dziecka szkola a tak to nie i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

No i wiecie zobaczcie w takim ukladzie - plus oddania brygidek, matka nie zyla, ojciec bez praw rodzicielskich, babcia ani jedna ani druga nie umiala mnie odebrac bo ..zrobili ze mnie KLONA. Najgorsze co moze byc w Zielonych Swiatkach. Juz sie ludzie DAWNO klonowali. No ale ja nie bylam klonem. I tak poszedl rodowod na szkole. Ja tez go nie mam. I wiecie wtedy ze szkol panstwowych szly do domow dziecka, mialy lepiej zawsze, a teraz? Bo czy sie chce wrocic do szkoly. Nie bo juz w 2000 roku z takim mysleniem przy Zielonych Szkolach dostalam ja fenol od sprzataczek a dwie dyry WLASNIE TAKIE wiecie sie powiesily, ale w sumie tez juz pilnowaly Zielonych Szkol i tyle. Ale stolowki tez choc obiad dla kogo w szkole? Bo gdybym choc obiad miala w szkole za darmo to tez by bylo inaczej. Albo przedszkole gdybym miala choc rok. To panstwowa. A tak? Bo mam UDOWODNIC ze mnie tu ktos chcial. Nie to nie jest problem. Problem moj jest, ze ja bylam potraktowana jak KLON W ZIELONYCH SWIATKACH. To nie jest RODZINA. To nie jest problem na poziomie rodziny, ktora mnie adoptowala wiecie i ktora mnie chciala zwrocic do DOMU DZIECKA. Nie -to sa problemy klona oddanego na pieniadze i prace w banku, zeby pasowala a w razie co do porno??? To w ogole nikogo nie obchodzilo. Przez to calosc mogla byc, no ale? Bo jak ja sie czuje po tym wszystkim. Jak klon ,ktory nie umie dostac swojej renty. Klon Zielonych Swiatkow wiecie. Najnizsze ogniwo w sekcie , ktora przewiduje jedynie Zielone Szkoly i tyle. Takie cos to jest - i wiecie zrobilam co zrobilam na tym Zachodzie. Taka prawda. A rodzine??? w Poslce mma taka Zielona Szkola lepsza -CHRZESTNA - bo przy rodowodzie na szkole mozna bylo robic czary, gwozdzie w brzuch wbijac i tak sie ludzie wieszali - takiego Tarota mozna bylo stawiac - tak czarowac. Tyle byl wart ten rodowod. GWOZDZI W BRZUCHU a to bylo szkodliwe dla Londynu bo oni tak wrocili. Taka mialam rodzine z KAINEM z Afryki i tacy madrzy. Bo co byl wart ten rodowod? No tyle. Tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie poniewaz po paczce SLUCH ZAGHINAL to rozwalilam ZIELONYM SWIATKOM Wszystko FIGURA ADOLFA HITLERA bo nic tylko smiech, a to jest CUDZE ZYCIE. Taki cenny byl ten Adolf? Prosze bardzo byle nic wspolnego ze mna i tyle. I wiecie to jest tylko DLA MNIE takie pytanie - jak ja moge sie nie liczyc tu w tym srodowisku i dlaczego? I zawsze zwale wszystko na FIGURE ADOLFA HITLERA, ze tak Zielone Swiatki mialy w Polsce tzw. MALA OJCZYZNE i wiecie tyle z calosci. To to mialo byc w Domu Dziecka albo tzw. ciekawe zajecia w szkole. I tyle. No i oni maja takie rzeczy z FIGURY ADOLFA HITLERA. Ja sie nie dam. A nie dadza tej figury bo leca GOWNO SIK TLEN, a powinni? No wlasnie GOWNO SIK - jedzenie. Ja sie za ta figure nie dam, ze tam jest prawo do tlenu i tak maja te wycieczki swoje i mnie sraja. Ale wiecie czy to tak moze byc? To sie kiedys okaze. I ta figura Adolfa Hitlera to ona jest JEDNYM TLENEM teraz, ale czy to o to chodzilo. I w takiej okolicy i 8 Wawrzyncow. Ja sie za to nie dam. I parlament brytyjski se mna poszedl, Krolowa Elbieta 2 zostala dyrektorka banku, a ja? I tyle. I tak ta paczka nie jest jej i ich wyrzucam wszystkich za to co zrobily klony w USA i tyle. W 2001 . I nie moze wziac tej paczki bo po niej. Sie wszyscy wieszac zaczna bo sie UDUSZA i tyle. I wiecie ja tu chyba bylam ograna ta figura Adolfa Hitlera - GOWNO SIK TLEn na to napierw bylo porno, dalej GWIAZDA-pASS USA - DOM DZIECKA ze tak mialo byc. I tyle. No wiecie - takie cos... a dalej? Jedno morderstwo ze nie chcialam wrocic do babci. A brygidki, a co mi zrobili z glowa? I koniec. Ja sie nie dam i tyle. :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie czemu ja nie dostalam paczki z renta? Jawam to wytlumacze i tak ja odzyskuje dla siebie na zawsze - bo 3 dni szukalam Biblii po niemiecku wyjezdzajac w 2010 roku i jechalam na CHINSKA TASME. No to mi pralo na leb i teraz to odkrecam ze Bible zamieniam na ksiazke o szatan albo najnowszy horror z amazon.de a chinska tasme na rodowody na gwiazdy - ze same gwiazdy na tej tasmie sa z Polski. I tak chce paczke za MOJE RODOWODY - za rodowody i figury z paczki. I tyle. I tak omijam gwiazde, ze nie zaburzylam. Takie cos i paczka moja - adres jest, prosze wyslac ZA RODOWOD NA SZKOLE w Polsce, ze uszanowalam i wylecialam z hukiem jako MORDERCZYNI SERYJNA. Bo polska szkola jest NORMALNA sie dowiem to dawno mam doktorat i pracuje no nie wiem gdzie ale w oswiacie i mam ten rodowod wykorzystany i tyle. Takie cos. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

I ja te paczke chce bo juz przez te paczke byly znikniecia, powieszony jest chyba ktos w Polsce - Kilgore tez sie powiesil przez te paczke. A Janina S. A dostojny? To wszystko OFIARY tej paczki sa. Wszyscy i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CdN!!!! :( :( :( :(

Wiecie ten rodowod poszedl NAJBARDZIEJ ze w tych domach dziecka mieli byc tacy i robic to co mieli a oni robili co innego i tak te Zielone Swiatki zniszczyly to dopasowywanie i Polske tez. Wszystko zniszyly i najmadrzejsze sa bo maja banki w Niemczech i USA. To naprawde duzo maja w porownaniu z tym co zniszczyli. A ja chce moja rente zeby NIGDY WIECEJ TRAGEDII SIE NIE STALO PRZEZ TE ZFAJDANA PAKe bo ja ani pracy stalej, ani domu dziecka - dopasowanie - niczego i tyle. Takie cos. Ani sie wydac nie umialam. A przyjeta w 2000 roku NA FENOL na wyrzut baby z BIOLI - kobieta dostala fenol, a dalej NIE CHCE ROZMAWIAC. Z uczelnia rowniez wiecie i tyle. Bo caly rok sie wieszal a oni cicho - nic mi nikt nie powiedzial. Dajcie spokoj. Ale oni chyba tez tylko poleca figura Adolfa Hitlera i to wszystko. Bo niby czym? Reszta bez sensu. Ze zniszczyla ich okolica z figura Adolfa Hitlera i taki uklad GOWNO-SIK-TLEn z tej figury oraz GWIAZDA-PASS USA - DOM DZIECKA. takie cos. Bo jak inaczej? Oni tez lecieli figurami i TAK PRZEGRALI. No to z 2 wojna swiatowa. Bo stali w sumie o parlament brytyjski i takie skomplikowane to. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wieciepo mnie TAK NAPRAWDE zostaje jedynie FENOL sie dowiem. Nie blog pomawiajacy szkole - to wszystko. I dalej. Jaka praca? NAJWYZEJ HANDEL . A czym?I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie co zawsze bedzie? Ze POLSKE zniszczyli ksieza robiacy dzieci na INDIANOW a powinni?NA OWADA i tyle. Bo Zielone Swiatki tylko Polske dobily sie dowiem. No a mieli ja USTANOWIC ksieza robiacy dzieci na owada bo tak kochacie wszyscy brygidki to tyle wam zostaje - a oni 1 dziecko na Indianina - co dalej to nic sie nie przejmuja i tak w sumie jakie prawo macie do RZYMSKIEGO KATOLICYZMU a do tej Galieli tez jak np. taka moja chrzestna z Afryki gwozdzie w zoladek mi wpierdala i to rozwala rodowod na szkole BO W SUMIE ZABIJA dana osobe, ze najesc sie nie umie, wymiotuje, cierpi i sie wiesza. A sama co - co ona je z tej Afryki? Stoi o KORALIK bo to jest Polska i ja dzis - co robie w domu? Opisuje obude tej baby z Afryki. Na to wyszla za maz za syna sprzataczki polskiej i tez wam niezle naswinila tym koralikiem - nie widac go przez to , niektorzy mysla do dzis, ze ona sie sklonowala bo to tak wyglada. I cale zycie w szkole a ja? I tyle. TAKA Okolica, srodowisko o tak dalej... GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!!! :( :( :( :(

Ja te juz ide totalnie w blogi i tylko tamoja renta!!!!!!!! GDZIE ONA JEST????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

I widzicie taki jest wasz SWIETY KK w Polsce i tyle Z taka KOCIWIARKA beda trzymac a ze mna nie . Bo nic sie nie da zrobic z polskim rolnictwem. Nie - kociwiarka ich uratuje i tyle. Oczywiscie ze jest to trudne, ale zobaczcie NORMALNI ksieza i RZADZA Z RZYMU ta Unia - taki byl Rzym. A tu co? Wypchani na margines przez kocia wiarke. TACY SA. Nic tylko Zydzi i KREDYT. tacy oni sa i tyle z nich pozytku. I tak sa obaleni. Bo co to zydzi - kredyt. Taka jest historia Polski. I wyobrazcie sobie ten Londyn to wlasnie jest to ze to nie do konca tak jest i tyle. I ja sie dowiem - no gwozdziami jest Polska obalona. Jak juz to rodowodem od sw.Elzbiety - Droga Krzyzowa. Jak juz to Edyta Stein - to ja z tej okolicy - na Niedziedzia. To juz zostawie to sa prywatne sprawy, babcia z 3 rodowodami 2 lata weterynarii - to juz nie dam rady - Niedzwiedzia ma leczyc? W zoo tez mozna - jakie miala szanse to nie wiem. Na wsi leczyla niedzwiedzia dla rodziny krolewskiej z Brygida i jeszcze z ... a aaanie wiem sw. Elzbieta wlasnie. I tak poszedl ten rodowod - ode mnie jest, ale taka WLASCIWA Droga Krzyzowa i jak to ogracie to sie zgloscie.Bo nic nie da sie zrobic z polskim rolnictwem i wiecie - to jest myslenie Zielonych Swiatkow - babcia co najwyzej minister rolnictwa z takim mysleniem. Nie do konca tak to bylo i tyle. Ale dobra. Bo czy mnie cos obchodzi Europa. Dwa razy porwana. RENTA i tyle. Do lOndynu nie moze isc ale pojdzie sie dowiem. Do mnie nie - najwyzej mi odesla. No ale to jest GOWNO NA ROGACH BYKA. EUROPE ratuja - nazwe. A tak nie ma Europy chyba to rozumeicie.Wszystko jest rozmontowywane jak paczki nie wysla. Po pierwsze nazwa EUROPA - zostaje gowno na rogach bykai tyle. Czy co to tam nosil? Ksiezniczke porwal? To co tak wszedzie jadlo i jadlo. I niech sie zdecyduja gdzie odsylajabo tak to nazwa EUROPA jeszcze jest a tak? Jakis kontynent? EURAZJA i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie z tego ze ta packa jest w Niemczech, brygidek brak to Indianie na zawsze sa SEMITAMI -przyznali sie do Rzymu, Niemcow - polegli i sa SEMITAMI to znaczy ze moga wszedzie lazic. Bo Niemcy sie nie przyznali do Indian i co ja se to nie mysle. To jest bez znaczenia - oni polegli na rodowodach, ci bez Boga 1000 lat i koniec i sa SEMITAMI to tylko o to chodzi i tak jak w USA kazdy moze byc - ale nie ja- to oni tez. Takie cos to jest bo wszystko tak zajechane, kazdy przylazl i co tu robic teraz? Tam mialy byc 1,2 narody, albo kolonia. To tez widza , rozleza sie wszedzie i wszystko rozwala i maja prawo i tyle. Wszystko rozwala - wyzej od nich beda Zydzi za 40 lat na pustyni i Egipt. Bo Indianie tez sa tak zajechani i dlatego im mieli budy pozwolic stawiac, choc kilka i ich USZCZESLIWIC a tak? I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie mnie jeszcze moga probowac obalac ze ja w tym Pilsudzie nie mialam racji bo ta szkola miala leciec inaczej a ja sie uparlam ze MIALAM PATRONA. No i to jest takie? Ale ja sie nie dam wiecie. BO nie. Bo w takim razie jesli ten Pilsudski zaszedl tak wysoko w Polsce byl naczelnikiem a ta szkola wiecie miala chyba Z BIBLIOTEKI SIE ZACZAC to powiem wam to powinna byc NORMALNA szkola ,patron , lekcje , program nauczania i koniec. Ale byl rodowod na szkole i tak glosili ci nauczyciele ze to jest wazniejsze wobec tego i patron i byl i tyle. I ja tak lecialam i nawet mialam lekcje i tyle. No ale wszystko zle. Ja nie bede nigdy nt temat rozmawiac bo wiecie w 2000 roku WSZYSTKO BYLO Warte Zbigniewa Herberta i figury Szekspira.Takze o czym gadka? 20 lat wczesniej to jeszcze. Ale 2000 to bez sensu gadka i tyle. No i to tam takie... a przyjely mnie na fenol. I do czego ja zmierzam? NIe poszlam pracowac do szkoly wiedzac jak sie mordujecie w szkole a jak poszlam to bez doktoratu tym fenolem ze tyle to warte. Takze ja nie bede nigdy rozmawiala na ten temat bo nie ma o czym - ja bylam nieswiadoma jaka jestem durna. Nikt mnie nie sprostowal. A myslenie mam JEDYNIE KASA. A w sumie jedyny moj PRAWDZIWY blad to ze nie umialam figurami na panstwo odebrac czy uchylic??? praw rodzicielskich w domu , kredyt wziac na mieszkanie. Jestem 2 razy porwana nie umialam docenic zrozmiec - takze z oddania przez brygidki jak OGOLNIE malo cenne zycie ludzkie w Polsce jest. Jakiejs schizy dostalam z chodzenia co tydzien do kosciola, ze zbrodnie tak, morderstwa ale HISTORYCZNE plus ta druga wojna swiatowa tylko wiecie no nie wiem ... moze z tej figury Hitlera ze to zycie ludzkie jest cos warte z tego ogrania GOWNO-SIK-TLEN - bo to normalne nie jest tez.Ale tak jakos lecialam. Za wysoko wszystko. I pass niemiecki - 3 Jany Ewangelisty. To od szatana myslenie. Z takiego ogrania. A z figury wiecie gwiazda-pass USA-dom dziecka to normalnie jak przychodzilam to bylam TAKA CHORA ze to sie w glowie nie miesci. W glowie. Ja sie nie dam. A dalej to samo i jeszcze szkola z bomba atomowa - wybuch. Takie cos. GDZIEJEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

wiecie ja z tym rodowodem na szkole TYLKO TAK MAM GODNOSC ze jestem przyjeta do pilsuda na fenol w 2000 roku i to sie liczy a rodowod na szkole nie. Po chuja w dupie to bylo.No to byla jakas arystokracja? A ja jestem tak oddana tez i tyle. No i widzicie taka jest szkola PIlsud i fenol.Arodowod?Gdzie? To jest pewne myslenie ZARCIEm W POLSCE. I gdzie to jest? I koralik byl i figury na panstwo. A po co to komu? No a jakie passy USA? Gowno sik tlen? A inne wartosci? A Biblia? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(