Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kora_Kowalska

Szkoła językowa dla dziecka

Polecane posty

Czy wasze dzieci chodzą do szkół dwujęzycznych? Chce posłac dziecko do Szkoły Europejskiej w Łodzi, gdzie zajęcia odbywaja się po angielsku. Czy to dobry pomysł dla 7-latka?

Gość Verma
A czemu nie? Ale proponuje najpierw przejść do tej szkoły i zobaczyć jak wyglądają zajęcia. Wyścig szczurów może kompletnie zniechęcić dziecko. Mój syn chodzi do normalnej podstawówki, ale odkąd skończył 5 lat chodzi na zajęcia dodatkowe (dwa razy w tygodniu) do Szkoły Języka Francuskiego na Warszawie. Językiem włada lepiej ode mnie, a uczył się go bawiąc jednocześnie. Sam się go w pewnym momencie zapytałem : czy aby na pewno ma energię i czy chce nadal kontynuować naukę. Nie chcę przecież zmuszać dziecka do dodatkowych zajęć. Ale mój syn bardzo lubi swoją grupę i podoba mu w tej szkole, nie odbiera tego jako "chodzenie za karę", więc ciągle kontynuuje tam naukę. Tak sobie teraz myślę, że może najpierw zapisz swojego siedmiolatka na normalny angielski i zobacz czy będzie mu się tam podobać. Bo z dodatkowych zajęć łatwo go wypisać,a zmiana szkoły już jest trochę gorsza.

Gość Verma
a co sadzisz o współzyciu bez prezerwatywy ?

Gość Verma
bo ja wspóżyję ale tylko analnie ,jak myślisz zapłodnienie jest mozliwe ?