Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aureola.

Mam 20 lat i nie uprawiałam seksu

Polecane posty

Gość aureola.

To znaczy, że ze mną jest coś nie tak? Co szczerze sądzicie o takich osobach? Jestem dziewczyną.

Gość ekotego
ja mam 17 i tez nie uprawiałam, czy jestem wg ciebie dziwna?

Gość Mała czarna kawka 22
I bardzo dobrze. Wbrew temu jaka opinia panuje faceci wolą grzeczne dziewczyny a nie puszczalskie. Wcale nie jesteś dziwna. Wręcz powinaś być dumna :) wiodcznie nie znalazł się taki co na ciebie zasłużył.

Gość Supremus Dux
To niezdrowo.

Gość Żonaty30l
Takie Kobiety, jak Ty są dziś najwartościowszym, nazwijmy to brzydko "materiałem" dla porządnych, normalnych mężczyzn. Ciesz się z tego faktu, a swoje dziewictwo zostaw dla tego jedynego, z którym spędzisz resztę życia. Nigdy nie chwal się tym mężczyznom, ani swoim koleżankom (większość z nich będzie Cię z tego powodu wyśmiewać i krytykować). Szukaj wytrwale swojego księcia z bajki, nie śpiesz się z decyzją współżycia. Oby więcej takich wartościowych Kobiet, jak Ty! Pozdrawiam

Gość aureola.
Ale to jest tak, że miałam chłopaka. Byłam z nim juz długo.... ale nie uprawialiśmy seksu mimo, że on bardzo chciał. I to był chyba powód naszego rostania. To była moja 1 miłość.

Ja pierdzielę, że Wy naprawdę nie macie gorszych problemów?! Dziewczyno! To kiedy, z kim i w jaki sposób zamierzasz stracić dziewictwo to jest wyłącznie Twój "problem". Co Cię obchodzi co ktoś o tym myśli? Czy z Tobą jest coś nie tak? Myślę, że z osobą, która zadaje tego typu pytania musi byc coś nie tak! Ludzie zacznijcie MYŚLEĆ!

Ani dumna, ani zawstydzona. Faceci wola... a kogo go obchodzi,co oni wola?! Panna, jak przyjdzie czas, miejsce i odpowiedni chlop, to bedziesz uprawiac seks,i tyle. Z igly widly :-P

Gość aureola.
Żonaty30l miło, że tak uważasz. Dzieki :)

Gość aureola.
Ale chyba jest ze mną coś nie tak skoro miałam faceta i nie uprawiałam z nim seksu! I zostawił mnie. :( Jakoś inne nie maja przed tym oporów a ja co? Straciłam faceta przez to.

Gość dissolved girl
Widać facet Cię nie podniecał, proste. Też kiedyś byłam w dość długim związku bez seksu, ale jak poznałam mojego następnego faceta too normalnie oszalałam :D zobaczysz, też tak będziesz miała.

Gość twentytweety1992
aureola - a ja mam 20 lat i dość ze jestem dziewicą to nawet nie byłam jeszcze w żadnym związku, tak sie jakos zycie potoczylo.... i co powiesz?

Gość aureola.
Mam nadzieję....

Gość twentytweety1992
na co?

Gość aureola.
chodzilo mi o wypowiedz dissolved girl twentytwenty no coz.... to masz gorzej :( a czemu nigdy nie mialas chlopaka????

Gość twentytweety1992
czemu? jakoś nigdy sie do tej pory w nikim nie zakochalam, w sumie nie mialam gdzi kogos poznac, bo na imprezy itp. nie chodzilam...a teraz na studiach zauroczył mnie jeden starszy chłopak z wyszego roku...ale ja jestem niesmiala w kontakcie z facetami ( tzn. z kolegami nie , tylko z facetami ktorzy mi sie podobaja) i ogolnie malo pewna siebie... mowimy sobie "czesc " na korytarzu i tyle...niby usmiechnal sie do mnie pare razy i wgl ,ale poniewaz jestem malo pewna siebie to stwierdzilam , ze jest po prostu usmiechniety i mily dla wszystkich i tyle...

Gość Panienka Róża
Bycie dziewicą to zaleta :) A jak masz 20 lat to już w ogóle

Gość aureola.
no ale jaka zaleta? mi się wydaje, że faceci nie chcą niedoświadczonych. Że pociagaja ich kobiety które potrafią coś w łózku, mowie tak bo mam kolegow a kiedys podsluchalam ich rozmowe

Gość twentytweety1992
aureola i co myslisz o moim przypadku? :P

Gość Ja mam 27
i też nie uprawiałam seksu.

Gość Panienka Róża
Ja pierwszego i jedynego chłopaka miałam w wieku 22 lat, jak kochać to na całość, miłość nie rozmienia się na drobne, jest jedna i wielka.

Gość aureola.
nic nie myślę :(

Gość twentytweety1992
na pewno myslisz...ze to nienormalne nie miec nigdy chlopaka w wieku 20 lat...

Jeżeli miałaś okazję a odmówiłaś to wszystko z tobą ok. Zaś gdy tego chcesz a nie masz okazji to wiec, że z tobą jest coś nie tak.

Gość Panienka Róża
Jaka zaleta? Że nie jesteś puszczalską dziwką, tylko jesteś rozważna i nie dajesz się piwrwszemu lepszemu, żeby się źle nie czuć

Gość aureola.
twenty myslę że znajdziesz jeszcze odpowiedniego faceta i ja także... dzięki wszystkim za opinię

Gość kamil79jgora
ja miałem 27 lat jak po raz pierwszy uprawiałem seks i jakoś żyję. Tak że nie płacz, masz jeszcze czas. Przynajmniej nie załapałaś jakiejś wenerki.