Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRZEDTRUDNYMWYBOREM

JAKIE STUDIA WYBRAĆ???

Polecane posty

Gość PRZEDTRUDNYMWYBOREM

WYBIERAM SIĘ NA STRUDIA MGR I NIE MOGE PODJĄC DECYZJI. SĄ 2 OPCJE: STUDIA MGR FINANSE PUBLICZNE I PODATKI, ALBO 2 DYPLOMY W 2 LATA MGR I PODYPLOMÓWKA( FINANSE PUBLICZNE + PODYPLOMÓWKA Z RACHUNKOWOŚCI) WIADOMO ZE 2 OPCJA JEST KOSZTOWNIEJSZA ALE I TAK PODYPLOMÓWKA JEST 50% TAŃSZA NIŻ GDYBY ROBIŁO SIĘ JĄ PÓXNIEJ OSOBNO. NO I JEDNĄ PRACĘ SIE PISZE NA MGR I PODYPLOMÓWKĘ. MIESZKAM W MAŁYM MIESCIE O WYSOKIM STOPNIU BEZROBOCIA I TAK NAPRAWDE NIE POTRAFIE OCENIĆ CZY TA PODYPLOMÓWKA SIE PRZYDA. CO ROBIC? ;/

Gość sdsdds
wyłącz caps lock

Gość lepiej budownictwo
lepiej budownictwo

Gość jestem za a nawet przeciw.
ta budownictwo, bo do harowania na budowie trzeba miec dyplom :D

Gość lepiej budownictwo
ale po budownictwie jestes jako nadzór, a nie pracownik fizyczny... zarządzanie procesem budowlanym, inspekcje i inne takie

Gość PRZEDTRUDNYMWYBOREM
NIE POJDE NA BUDOWNICTWO, CHCE KONTYNUOWAĆ NAUKĘ W ZAKRESIE FINANSÓW I PODATKÓW TYLKO NIE WIEM CZY IŚĆ NA MGR NORMALNIE CZY RAZEM Z PODYPLOMÓWKĄ. NIE POTRAFIE PODJĄC DECYZJI...

Gość olakokakola
Ja bym poleciła transport międzynarodowy, na Akademii Morskiej w Szczecinie mają podobno niezły. Jeżeli masz szansę skończyć podyplomówkę i magisterkę pisząc jedną pracę to się nie zastanawiaj. Studia podyplomowe się przydadzą, ale musisz też już zdobywać doświadczenie. Jakieś dobre praktyki sobie załatw.