Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eroslovve

Czy jesteście zadowolone ze swojego zycia seksualnego?TAK czy NIE?

Polecane posty

Gość eroslovve

Jeśli NIE to dlaczego? Ile macie lat? ILE lat ma partner? Ile lat współżyjecie? Czy zawsze macie orgazm? Potrzebuję do pracy mgr:)

Gość erwerwerwe
ja mam 34, nie współzyje i jestem z tego zadowolona. :p

Gość eroslovve
A dlaczego nie współżyjesz? Nie masz partnera? Przekonania moralne? Religijne>?

Gość antekk kisiel
nie współzyjesz bo nikt nie chce twojego zarośniętego śmierdzącego flejtucha i szpetnej gęby

Gość aviatarka9
nie :( zauwazyłam, że manipuluję seksem, prowadzę negocjacje i karzę nim (a raczej karzę brakiem seksu) swojego faceta...

Gość home ending...
mam 29 13 lat z jednym partnerem od 10 lat współzyjemy nigdy nie miałam orgazmu zero gry wstępnej ogromny ból

Gość gremlinka
Mam 26 lat, partner 25, jesteśmy razem krótko choć znamy się wiele lat. Współżycie rozpoczęłam w wieku 19 lat, zawsze miałam udane pożycie.Jestem bardzo temperamentna i wiecznie napalona. Orgazm zawsze.

Gość facet taki.....
nie bo nie mam zycia erotycznego

Gość karmazynowy rower
34 lata ja, on 36. Bzykamy sie od 12 lat i jest ok. Nie zawsze lae prawie zawsze. Jak nie mam to poprawiamy :D

Gość eroslovve
Wiecie powiem wam,że prowadząc badania do pracy mgr okazuje się,że ponad 80% kobiet nie jest zadowolonych z seksu! Około 70% z tych niezadowolonych jako powód podaje jakiś problem z facetem! Mężczyźni schodzą na psy!

Gość karmazynowy rower
*orgazm oczywiście zawsze lub...

Facet jak dziecko-jak nie wytlumaczysz, to bedzie dalej psocic. Trzeba chlopu powiedziec, ci sie lubi,sam sie nie domysli przeciez,a kazda babka jest inna

Gość karmazynowy rower
mój mąż dobrze puka, ale może ma to też związek z jego gabarytem :D

Gość wściekła ale szczęśliwa
Mam 37 lat, partner-40. Współżyjemy 18 lat Zawsze mam orgazm, bo mój luby nigdy nie odpuszcza...:D Jestem zadowolona z mojego życia seksualnego dlatego też nigdy nie szukałam niczego "na boku"...:D

Gość 48 latka
ja 48 on 53 30 lat współżyjemy 3 lub 4 razy w tygodniu i jest super:)

Gość erwerwerwe
bo się rozstałam z mężem po 10 latach u nie wierze w związki, a przygpdny seks to ryzyko ciąży, której zreszta zawsze się obawiałam, bo nawet antykoncepscja nic nie zapewnia

Ja 19, facet 27. Jestem baaardzo zadowolona. Orgazm mam zawsze, najczesciej pochwowy.

Gość szarlotka na deser
NIE. Powód: on nie chce seksu, najwyżej raz w tygodniu i to na sile. Znaczy dobiera się więc zmuszam sie. Strasznie to brzmi ale jeszcze 2 miesiące temu mogliśmy nawet 2 razy dziennie. Ja mam 22lata, on 32. Wspolzyjemy 2 lata.

Gość wakacjeeeeeee lelelele
NIE - brakuje spontaniczności, urozmaicenia, czasami szaleństwa. Seks jest rzadko, bo on wiecznie zmęczony albo inne wymówki. Ja 24 on 30 lat. Współzyjemy 3 lata. Nigdy nie miałam z nim orgazmu pochwowego tylko łechtaczkowy.

Gość ghsdh
nie brak, namiętności czułosci, szaleństwa, brak żaru oboje 25 razem od roku, nasze 1sze razy w wieku 17 lat orgazm mam zawsez,a le to nhie ejst wyznacznik dobrego sexu

Gość MatiNet
Nie, Brak partnerki, nie jestem w związku a tylko w związku uznaje seks. Interesuje mnie związek więc ciężko znaleźć dziś partnerkę. 21 lat.

Jeśli NIE to dlaczego? Ile macie lat? ILE lat ma partner? Ile lat współżyjecie? Czy zawsze macie orgazm? Zdecydowanie TAK Ja 21 parter 26 Z obecnym partnerem prawie rok Nie,nie zawsze ale bez też jest cudownie :)

Gość gość
nie absolutnie nie jestem , jestem facetem ,nie mem partnerki , mam niecałe 32 lata.