Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katy_11111

poród elbląg

Polecane posty

Gość katy_11111

mam pytanie do mamy, które rodziły w szpitalu wojewódzkim w Elblągu. co trzeba wziąć dla maluszka i dla siebie, czy dla dziecka trzeba mieć kosmetyki czy tylko pieluchy? i w ogóle jak atmosfera w wojewódzkim, bo tyle złych opinii się słyszy

Gość hej,ja tam rodzilam
i nie narzekam.po porodzie dostaniesz 5 pieluch i mala paczke chusteczek,podklad na lozko i podpasek kilka,wiec lepiej miec spakowane swoje srodki do higieny,kosmetyki dla malucha,a przede wszystkim Tribactic i waciki do pepka,ubranko na wyjscie,bo w szpitalu daja swoje,jezeli to Twoje pierwsze dziecko,to pielegniarki poinstruuja,jak umyc,przewinac malucha,w razie braku pokarmu daja butle bez problemu.Jedzenie jak dla mnie do kitu,lepiej miec swoj prowiant i duzo wody.

Gość katy_11111
a czy trzeba mieć te podkłady poporodowe jednorazowe i czy pozwalają nosić majtki siateczkowe?

Gość hej,ja rodzilam
Lepiej miec,bo jak pobrudzisz,to nikt nie zmieni na nowy.Majtki nosilam,nikt nie mial obiekcji,do porodu obowiazkowo koszula szpitalna,potem mozna zmienic na swoja i pamietaj o kapciach i gumowych klapkach pod prysznic.Telewizorki na salach sa,wrzucasz zeta i gra godzine.

Gość katy_11111
a i jeszcze jedno pytanie co z lewatywą czy robią w szpitalu czy lepiej kupić sobie w aptece?dziękuje za odpowiedź i wskazówki

Gość hej,ja rodzilam
ja nie mialam,chyba lepiej samej kupic..