Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stażżżysttkaa

problem po stażu ;)

Polecane posty

Gość stażżżysttkaa

Cześć, wczoraj ukończyłam staż z UP:( wszystko było by OK gdyby nie pewna rzecz, mianowicie: na opinii o stażyście widnieje data z 30.07.12 (jest to spowodowane tym, iż mój Opiekun stażu poszedł na urlop 30 lipca). Problem polega na tym, iż myślałam, że opinie wraz ze sprawozdaniem z odbytego stażu składa się w UP po ukończeniu stażu..... dziś zobaczyłam w dokumentach iż zobowiązałam się do cytuje "o przedłożeniu w Urzędzie w terminie 7 dni od dnia otrzymania od Organizatora stażu opinii - sprawozdania z przebiegu stażu wraz z niniejszą opinią". Zapis zobaczyłam dziś gdy chciałam złożyć sprawozdanie i opinie w UP. (na sprawozdaniu jest już prawidłowa data - wczorajsza). Boję się ,że UP nie uzna opinii z 30stego lipca, a mój opiekun stażu jest nadal na urlopie... nie wiem co mi grozi za to że nie złożyłam tej opinii w terminie do 7 dni (ale jak miałam to zrobić skoro byłam jeszcze wtedy na stażu- od 8 do 16)... czy ktoś spotkał si, e już z takim problem? Proszę o rade..

Gość ghsdh
ee tm, nie bedzie problemu, pwoeidzze pjechał na urlop i tyle

Gość stażżżysttkaa
No pojechał, ale ja opinie dostałam 30 lipca, a zobowiązałam się ją dostarczyć do UP w terminie 7 dni od jej otrzymania.. czyli powinnam 6stego sierpnia ją dostarczyć do UP ( a nie zrobiłam tego bo byłam jeszcze wtedy w pracy) - co mi za to grozi??

Gość 51964125
ty jestes jakas nienormlana....??? i co ci zrobia ten up histeeryczko?? zglos sytuacje do uzedu bezmozgowcu....

Gość 51964125
....nic nie grozi zakonczylas staz i tyle...co cudujesz i pajacujesz?