Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
zmija132

niespodziewany sex

Polecane posty

wiem to dziwne ale sex w diwnych miejscach i okolicznosciach to moja karma .Poszłam na na impreze do znajomych pełno ludzi których nie znałam więc powendrowałam do jednego z pokoi i siadłam na parapecie za zasłonką i miałam wychodzic gdy jakaś palona para wpadła zamykając drzwi i zdierając ubrania z siebie nie chcąc im przeszkadzać nie ruszałam się uprawiali sex w rużnych pozycjach chyba z 35 minut gdy skończyli Ona wyszła On nagi podszedł do okna i spytal PODOBAŁO SIĘ nie zdżyłam odpowiedziec a już klęczałam jak pies z podciągniętą sukienka i rozerwanymi majtkami oraz z jego wielkim kutasem w tyłku trwało to ułamki sekund gdy to zrobił piepszył mnie mocno i gwałtownie gdy skończył powiedział CZEBA PŁACIĆ ZA PRZEDSTAWIENIA nie powiem był to jeden z lepszych numerków mimo tego iż był prawien jak gwałt to podobało mi się to iż nie wszystko zależalo o demnie bo nie zawsze MY KOBIETY MUSIMY PANOWAĆ NAD WSZYSTKIM bo zazwyczaj to ja jestem tą która decyduje i kontroluje więc taka odmiana była miłym zaskoczeniem jestem dość wyzwolona i bez kompleksów

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować