Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasica2555

czy słuszne są moje obawy ?

Polecane posty

Gość kasica2555

Spotykam sie od jakiegoś czasu z facetem który ma bardzo grubego członka... Boję się, że mnie rozsadzi :/ Miałam w swoim życiu 5 partnerów seksualnych, ale mieli oni raczej przeciętne rozmiary. A Ten obecnie ma chyba z ponad 5 cm grubosci. Narazie doszło tylko do seksu oralnego i ledwo go włożyłam do ust :/ czy moje obawy są słuszne ? czy któraś miała też taki problem ? Z długością jest ok bo ma na oko z 15-16 cm ale ta grubość. Czytałam już różne fora i niby to dobrze, że facet ma grubego, ale co jeśli za grubego ? :( nie wiem jak się na to przygotować. Myśle nad jakimiś żelami, ale do tej pory żadnych nie używalam. Mam nadzieje, że ktoś miał podobny problem i pomoże.

Gość o matko i corko
tyle kobiet narzeka na male kutasy partnerow a ty narzekasz ze masz za duzego ;]

Gość kasica2555
Nie narzekam, tylko sie obawiam. Dlatego proszę o odpowiedź osób które mają z tym jakieś doświadczenia.

Gość chrupcia
Pochwa jest mocniej rozciągliwa niż usta...dasz radę

Gość kasica2555
Niby tak, ale też nie chcę się przy tym męczyc :( z tymi przeciętnymi czułam, że jest bardzo ciasno, a co dopiero z tym :/

Gość moja radaaa
jak dziecko można urodzić tą samą drogą to jak może być za duży? :o jak dobrze cię rozgrzeje to i będzie fajnie, moje początki z mężem nie były łatwe, żeliki długie gry wstępne a później było fajnie :D

Gość kasica2555
Nienawidzę tego tekstu "jak dziecko można urodzic..... " a czy rodząc dziecko masz z tego przyjemnosc ? Nie! dlatego nie myślę w ten sposób. To, że włoży to wiem. Tylko boję się, że bedę cierpiec.

Gość ciesz sie kobieto :)
ja mam takiego i wystarczy ze zaczyna go wkladac to juz czuje wielką rokosz i jest bosko :D a co dopiero jak zaczyna mnie "posuwac" :P dopiero zobaczyc co to za uczucie byc tak wypełnioną jak spróbujesz :D

Gość moja radaaa
a czy doczytałaś moją wypowiedź do końca? chyba nie :o masz głupie obawy, niczym dziecko :)

Gość kasica2555
Doczytałam. Wiem, że jak się dobrze rozgrzeje to może bc OK. Z tym dzieckiem, mnie to po prostu irytuje jak ktoś tak mówi. Tak jakby to to miało zależec od tego czy sie zmiesci czy nie. A moje obawy są zupełnie inne. Czy nie będe cierpiała, a nie czy sie zmieści.

Gość radomianka34
jak nie wyjdzie to daj mi na niego namiar :D

Gość moja radaaa
ehhh, czy ty sądzisz, że z każdym facetem od razu jest łatwo i przyjemnie? niestety bywa na początku, że boli, ale to ze strony faceta musi wyjść inicjatywa, że mu zależy na twojej przyjemności. na początku może nie być rewelacji ale z czasem może być lepiej. wiadomo, że jak wejdzie bez uważania na to czy sprawia ci ból to fajnie nie będzie, ale mu chyba też powinno zależeć na tym, aby obie strony były zadowolone :) zależy to wszystko od waszej relacji.

Gość kasica2555
Pewnie masz racje. Dlatego interesują mnie opinie innych. Jak właśnie bylo u nich. Często zdarza sie niedopasowanie. Mam nadzieje, że bedzie tak jak piszesz bo facet bardzo fajny :)

Gość gryka88
Nawet małym sprzętem można zrobić krzywdę jeśli nie ma *rozgrzania*. Spytaj się o to zgwałconych kobiet :(