szukam fajnej dziewczyny;) 0 Napisano Sierpień 10, 2012 elo mam 15 lat i 156cm wzrostu,mój penis w zwisie ma 7,5 cm a jak ustanie to ma 14 cm czy mam małego?prosze o odpowiedz,ps czy jakas bedzie mnie chciała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wesoła jolcia Napisano Sierpień 10, 2012 A ty już możesz uprawiać legalnie seks? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Sierpień 10, 2012 wspaniala enigmatyczna stopka, coz ona oznacza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiku mikuuu 3 Napisano Sierpień 10, 2012 musisz poczkeac az ci urośnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jeśli CI nie urośnie bardziej Napisano Sierpień 10, 2012 to nie masz szans na dziewczynę. Dla kobiety najważniejsza jest fizyczność mężczyzny, Super wysportowane ciało i duże przyrodzenie nie ważne jest to czy facet będzie jej wierny, czy będzie ją dobrze traktował. niestety dzisiejsze kobiety takie są. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach